Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı ve Cinsel İstismar Suçlarından 8 Yıl Hapis Cezası!

Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı ve Cinsel İstismar Suçlarından 8 Yıl Hapis Cezası!

Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı v... 8 yıl hapsi isteniyor! Son dakika! Skandalları bitmiyor! Sosyal medya fenomeni Kat Torres iki -Brezilyalı kadını insan kaçakçılığı kanalıyla cinsel istismara sürüklediği ortaya çıktı. Fenomene 8 yıl hapis cezası verildi.

852798-1-t.jpg

Eylül 2022'de iki Brezilyalı kızın kaybolduğuna dair raporlar, Amerika Birleşik Devletleri'nde geniş çaplı bir arama yapılmasına yol açtı. FBI'ın yaptığı aile araştırması, kadınların sosyal medya ikonu Kat Torres ile birlikte yaşadığını ortaya çıkardı.

BBC'nin aldığı bilgiye göre Torres'in gerçek yüzü insan ticareti ve fuhuş suçlarıyla dolu. İşte ünlü modelin ardındaki karanlık şeyler ve trajik olaylar...

852798-3-t.jpg

Brezilya Sosyal Medyası Kat Torres, komik Instagram gönderileri ve Hollywood ünlüleriyle çekilen fotoğraflarıyla ünlü oldu. 2017'de Torres'in gönderileri birçok hayran tarafından umut verici ve ilginç görüldü. Ancak bu mükemmel görünümün arkasında karanlık bir gerçek yatmaktadır.

Ana isimli kadın, Torres'in Instagram sayfasına rastladığında onun başarılı ve eğlenceli hayatını kendisi için bir umut kaynağı olarak gördü. Ana, gençliğinde yaşadığı şiddet ve tacizi geride bırakmayı umarak Torres'in peşinden New York'a gider. Ancak Torres'in gerçek yüzü Ana'nın ve diğer kadınların hayatını değiştirdi.

New York'ta Torres'in yanında yaşayan Ana, Instagram'da verdiği hayatın bir illüzyon olduğunu fark eder. Torres, Ana'yı köle olarak çalışmaya zorladı, parasını ödemedi ve hayatı gün geçtikçe zorlaştı. Bu zor dönemin ardından Ana, Torres'in gerçek yüzünü görmekle kalmadı, aynı zamanda onun insan kaçakçısı olduğuna dair kanıtlar da topladı.

Ana, 2019'da Torres'in onu diğer kadınlarla nasıl kullandığına dair önemli bilgiler buldu. Torres'in bir süre Almanya'da yaşayan Brezilyalı Desire Freitas ve Brezilyalı Letícia Maia'yı ABD'ye getirip cinsel şiddete maruz bıraktığı ortaya çıktı. Torres bu kadınları köleliğe ve köleliğe zorladı, onlara hükmetmeye devam etti ve onları cinsel olarak kullandı.

Eylül 2022'de Desirrê ve Letícia'nın ortadan kaybolduğu haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadının ailesi ve arkadaşları kadının bulunması için sosyal medyada kampanya başlattı. Ana, Torres'in başka kadınlara saldırdığını keşfetti ve FBI ve diğer kolluk kuvvetleriyle temasa geçti. Ancak bu süre zarfında Torres'in etkili ve sürekli kadınları takip etmesi ve kaçırması, onun kaçmak için elinden gelen her şeyi yapmasına neden oldu.

Kasım 2022'de polis, Torres ve diğer iki kadını sosyal güvenlik kontrollerine katılmaya ikna etti. İç Güvenlik Bakanlığı tarafından bilgilendirilen ajan, FaceTime aracılığıyla Torres'i arayarak kadınların güvenliğini kontrol etmeye çalıştı. Ancak Torres, bu toplantıya katılan kadınları sürekli takip ederek gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalıştı..

BBC, Nisan 2024'te Brezilya'daki bir hapishanede Kat Torres ile röportaj yaptı. Torres suçsuz olduğunu iddia etti ve cinsel saldırı suçlamalarını reddetti. Ancak BBC raporları ve mağdurların ifadeleri Torres'in suçlarını açıkça ortaya çıkardı.

Nihayetinde Kat Torres, insan kaçakçılığı ve kölelik suçlarından sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Brezilya'da diğer kadınlara yönelik suçlamalarla ilgili soruşturmalar sürüyor. Ana, Torres'in işlediği suçların sadece başlangıç ​​olduğunu ve daha fazlasının olabileceğini söyledi.

"Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı ve Cinsel İstismar Suçlarından 8 Yıl Hapis Cezası!" haberi, 16 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 16 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı ve Cinsel İstismar Suçlarından 8 Yıl Hapis Cezası! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sosyal Medya Fenomenine, İnsan Kaçakçılığı ve Cinsel İstismar Suçlarından 8 Yıl Hapis Cezası! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:48 100 Bin Lira, 500 Bin Lira ve 1 Milyon Liranın Aylık Faiz Getirisi Rekora Koşuyor!
  2. 00:21 Gecenin Tweeti: "O Halde Soralım, Sen Bu Kılıcı Kime Çekiyorsun Erbaş!"
  3. 00:20 Milyonlara emeklilik müjdesi: Prim ödeme süresi 5 yıl kısaltılacak!
  4. 00:18 Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini: Artış kaçınılmaz!
  5. 00:17 180 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti, Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı!
  6. 00:13 Dzeko'nun attığı gol Bosna Hersek için yeterli olmadı; Hollanda farklı kazandı
  7. 00:10 Hayranlarını Mutlu Edecek Haber! İnci Taneleri'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
  8. 00:09 Türkiye'ye milyonlarca dolarlık döviz getiren şirket iflas etti: Onlarca çalışan işsiz!
  9. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  10. 00:03 Aldığınız ev bundan ibaretse 400 bin TL tazminat alabilirsiniz! Mahkemeden örnek karar
  11. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  12. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  13. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  14. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  15. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  16. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  17. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  18. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  19. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  20. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
Dünya Haberleri