Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim tarihi belli oldu

Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim tarihi belli oldu

Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim ta... Space Jam’e hoş geldiniz! Basketbol şampiyonu ve küresel ikon LeBron James, “Space Jam Yeni Efsane/Sapce Jam A New Legacy’de zamana meydan okuyan Bugs Bunny ile destansı bir maceraya atılıyor.

Animasyon—canlı aksiyon türündeki, Malcolm D. Lee’nin yönettiği film, Ryan Coogler ve Maverick Carter’ın da aralarında bulunduğu yenilikçi bir film yapım ekibinin imzasını taşıyor. Bazı ebeveynlerin çocuklarıyla bağ kurmak için ne kadar ileri gidebileceklerini açığa çıkaran bu dönüşümsel yolculuk iki dünyanın manik bir karışımı.

Yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından küçük oğlu Dom’la birlikte dijital bir alana hapsedilen LeBron’un kendilerini sağ salim eve götürebilmek için yapması gereken şey, Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik ederek sahada yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarına —daha önce hiç görmediğiniz profesyonel basketbol yıldızlarından oluşan süper güçlü bir kadroya— karşı onları zafere taşımaktır.

space-jam-yeni-efsane.jpeg

Oğluyla bağını yeniden tanımlayacak ve kendimiz olmanın gücüne ışık tutacak olan, LeBron’un hayatının bu en önemli mücadelesinde Tunes’a karşı Goons. Aksiyona hazır Tunes’lar gelenekleri ezip geçiyor, benzersiz yeteneklerini süperşarjlıyor ve oyunu kendi yöntemleriyle oynayarak “Kral” James’i bile şaşırtıyorlar.

LeBron James filmin başrollerini Oscar adayı Don Cheadle (“Yenilmezler” filmleri, “Hotel Rwanda”), Khris Davis (“Judas and the Black Messiah”, TV dizisi “Atlanta”), Sonequa Martin—Green (TV dizisi “The Walking Dead”, “Star Trek: Discovery”), yeni oyuncu Cedric Joe, Jeff Bergman (“Looney Tunes Cartoons”), Eric Bauza (“Looney Tunes Cartoons”) ve Zendaya’yla (yakında gelecek “Dune”, “Malcolm & Marie”) paylaşıyor.

Malcolm D. Lee’nin (“Girls Trip”, “Night School”) yönettiği, senaryosunu Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler, Terence Nance, Jesse Gordon ve Celeste Ballard’ın yazdığı filmin hikayesi Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler ve Terence Nance’e ait. Film Leo Benvenuti, Steve Rudnick ile Timothy Harris ve Herschel Weingrod tarafından yazılan “Space Jam”e dayanmakta. Filmin yapımcıları Ryan Coogler, LeBron James, Maverick Carter ve Duncan Henderson; yönetici yapımcıları ise Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance ve Ivan Reitman.

Yönetmenin kamera arkası yaratıcı ekibi; görüntü yönetmeni Salvatore Totino (“Spider—Man: Homecoming”), animasyon yapımcısı Troy Nethercott (“Wonder Park”), yapım tasarımcıları Clint Wallace (yaklaşan “Eternals”) ve Akin McKenzie (Netflix yapımı “When They See Us”), kurgu ustası Bob Ducsay (“Godzilla: King of the Monsters”, “Star Wars Episode VIII – The Last Jedi”) ve kostüm tasarımcısı Melissa Bruning’den (“Rampage”, “War for the Planet of the Apes”) oluşuyor. Filmin müziği Kris Bowers’ın (“Greenbook”, Netflix’in “Bridgerton”) imzasını taşıyor.

Warner Bros. Pictures, bir Proximity—The SpringHill Company yapımı olan Malcolm D. Lee Filmi, “Space Jam Yeni Efsane”yi sunar. Dünya çapında dağıtımı Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleştirilecek olan film, 16 Temmuz 2021’den itibaren uluslararası sinemalarda gösterime girecek.

"Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim tarihi belli oldu" haberi, 11 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 11 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim tarihi belli oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Space Jam Yeni Efsane filmi için gösterim tarihi belli oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  2. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  3. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  4. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  5. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  6. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  7. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  8. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  9. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  10. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  11. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  12. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  13. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
  14. 12:19 23 Nisan'da Dilan Polat Gösterisi Üzerine Soruşturma Başlatıldı!
  15. 12:19 Dolandırıcılardan Korunma İpuçları: Bakanlık Uyarıyor!
  16. 12:16 Sabiha Gökçen'de Fiyatlar Uçuyor: Havalimanında Yemek Parasıyla Bir Ay Geçinilir mi?
  17. 12:16 Asgari Ücret Beklentileri Yerle Bir Olabilir mi? Milyonlarca İnsan Üzgün Bekleyişte!
  18. 12:15 Memleket Hasreti Güzel Oyuncuyu Nasıl Değiştirdi? Şok Edici Görüntüler!
  19. 12:14 Borsa İstanbul Açılışında Yükseliş: BIST 100 Endeksi Değer Kazandı
  20. 12:12 İslam Memiş'ten Altın Yatırımcısına Dikkat Çekici Uyarı! 4 Kritik Seviye ve Beklentiler
Teknoloji Haberleri