Strafor Duvar Paneli: Dekorcum

Strafor Duvar Paneli: Dekorcum

Strafor Duvar Paneli: Dekorcum Strafor duvar paneli ürünlerimiz Dekorcum kalitesiyle evinize şık bir hava katarken sevdiklerinizin sağlığını korur.

Dekorcum her yıl yenilediği ürün portföyü ve kaliteli hizmet anlayışıyla strafor duvar paneli sektörü denildiğinde ilk akla gelen firmadır. Onlarca farklı desen ve model tüketici ile hızlı bir şekilde buluşturulur. Satış, satış sonrası destek, montaj olmak üzere her adımda müşterisinin yanında olur.

Strafor Duvar Paneli Sektörüne Yön Veriyoruz

Strafor duvar paneli son yıllarda en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. İzolasyon özelliği ve uygun maliyetlere sahip olması bu tercihin en büyük sebeplerinden biri. Dekorcum kalitesiyle üretilen panellerin ham maddesi strafor ve organik bir madde olduğu için aynı zamanda çevre dostu.

Hiçbir kimyasal madde içermediği için sevdikleriniz ve aileniz için en güvenli ürünlerden biri. Yaşam alanınızı konforlu hale getirmek ve birbirinden güzel desenler ile evinize şıklık katmak bir sipariş ile mümkün.

Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Farklı model ve desenlere sahip olan Dekorcum strafor paneli her bütçeye uygun olacak şekilde modele göre farklı fiyatlara sahip. Web sitesine giriş yaparak iç mekan ya da dış mekan için dilediğiniz modelin fiyatını inceleyebilir ve telefon numarasından arayarak yardım alabilirsiniz.

Uygulanışı da oldukça basit olan strafor paneller özel yapıştırıcı ile duvara monte edildiğinden hiçbir tadilat gerektirmez. Bu sebeple uygulanırken size ekstradan maliyet çıkarmaz. Uzun süre dayanıklı yapısı sayesinde seneler boyu izolasyonu bozulmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Dekorcum binlerce müşterisi ile tek tek özenle ilgilenir.

Hazır Duvar Panel Fiyatları

Strafor duvar paneli hazır bir şekilde satın alırsınız ve aldığınız gün uygulayıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygun fiyatları ile her ortamda rahatlıkla kullanılabilecek Dekorcum strafor panellerinin kullanım alanları şu şekildedir:

  • İç mekan
  • Dış mekan
  • Bina dış cepheleri
  • Kamusal alanlar
  • İzolasyon ve yalıtım

Uygun fiyatlarla satın aldığınız strafor duvar paneli evinizi hem güzelleştirir hem de dış etkenlere karşı koruma sağlar. Ses yalıtımı yaptığı için komşularınızdan ya da dışarıdan gelen seslerin etkisini azaltır.

Strafor Tuğla Duvar Paneli

Tuğla desenli strafor paneller en çok tercih edilen modellerden biridir. Otantik desenleri ile şehir hayata kendinizi doğaya yakın hissetmenizi sağlar. İster tek bir duvara ya da bir binanın bütün dış cephesine uygulayabilirsiniz. Dekorcum tuğla panelleri ölçüleri 100cm x 50cm ile 120cm x 50cm olarak farklılık gösterir.

Uygulamak istediğiniz alana göre kaç adet panel gerektiğini belirleyerek sipariş verebilirsiniz. Paneller birim üzerinden hesaplanır.

Strafor Duvar Paneli Kullananlar

Uygulama alanı çok çeşitli olduğu için strafor panellere gittiğimiz her yerde rastlamak mümkündür. Okul, hastane iç mekan ve dış mekanlarında, kafe ve restaurantlarda, iş yerlerinde, bahçelerde ve daha pek çok alanda strafor panellere rastlarız. Dekorcum sitesinden ülkenin her yerine adrese teslim olacak şekilde sipariş verebilirsiniz. Kullanıcı yorumları için internetten araştırma yaparak okuyabilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Uygulama

Strafor duvar panelleri iki türlü uygulanabilir. Birinci modeller kendinden yapışkanlıdır. Direkt olarak duvara monte edebilirsiniz. İkinci modeller özel yapıştırıcı ile uygulanırlar. Dekorcum özel yapıştırıcıları paneller ile birlikte sipariş verilebilir.

Panelin arkasını çevirip yapıştırıcıyı uyguladıktan sonra temiz yüzeye direkt olarak uygulayabilirsiniz. Tek bir paneli yerleştirdikten sonra diğer panelleri ona paralel olacak şekilde yerleştirdiğinizde kusursuz olur.

Duvara uygulama bittiğinde panellerin kuruması çok kısa bir süre alır ve sağlamlığını uzun süre korur. Renk solması ya da izolasyon kaybı yaşanmaz.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

 

"Strafor Duvar Paneli: Dekorcum" haberi, 14 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 14 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Strafor Duvar Paneli: Dekorcum haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Strafor Duvar Paneli: Dekorcum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:45 Çöl Tozu Alarmı: 35 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı!
  2. 11:43 'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar: Sanıkların cezası onandı
  3. 11:38 Yunanistan, S-300 ve Patriotları Ukrayna'ya Göndermeyi Reddetti
  4. 11:33 Bursa'da Gerçekleştirilen Operasyonda Organize Suç Örgütü Çökertildi: 24 Şüpheli Yakalandı
  5. 11:28 Koray Aydın: ‘Özü başına’ doğru değildi, ittifak ve işbirliklerine açığız
  6. 11:28 26 Nisan 2024: Altın Fiyatlarında Güncel Değişimler
  7. 11:23 Home and Away Yıldızı Orpheus Pledger, Saldırı İddiasıyla Tutuklandı
  8. 11:22 Doğu Perinçek'in danışmanı tutuklandı
  9. 11:18 CHP'den bayram ikramiyelerinin artırılması için kanun teklifi
  10. 11:17 26 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  11. 11:16 Orman Gülü: Doğanın Sağlık ve Güzellik Mucizesi
  12. 11:15 İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu
  13. 11:12 Çin Dışişleri Bakanı: ABD İle İlişkilerdeki İyileşme Tehlikede!
  14. 11:08 Honda, Ontario'da Dev Elektrikli Araç Fabrikası Kuruyor
  15. 11:03 Trump'ın Çapraz Sorgusu: National Enquirer'in Rolü ve Eleştiriler
  16. 10:59 Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: Kızıldeniz'deki Gerilim Artıyor
  17. 10:58 Kerem Bürsin'den kas şov
  18. 10:54 ABD Üniversitelerinde İsrail Karşıtı Protestolar Yayılıyor
  19. 10:52 Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
  20. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
Yaşam Haberleri