Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı Hilal Özdemir, görevinin başında!

Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı Hilal Özdemir, görevinin başında!

Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı H... Suadiye mahallesinde yeni muhtar olan Hilal Özdemir çalışmalarına başladı. Bu konudaki açıklamalarını da yapan Hilal Özdemir, samimi açıklamalar yaptı. Türkücü olan Hilal Özdemir, muhtarlığı neden seçtiğini anlattı..

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde Suadiye ili Kadıköy'ün lideri seçilen Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, şunları söyledi: Pandemi sürecinde biz sanatçılar çok sıkıntı çekiyoruz. Durumuma ve arkadaşlarıma sığındım. Destek, yardım ve insani teklifleri görünce Muhtarlık makamının ne kadar özel ve önemli olduğunu anladım. "İnsanlara nasıl faydalı olabilirim kaygısıyla bu yolu seçtim" dedi.

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 31 Mart belediye seçimlerinde Suadiye İlçesi Kadıköy muhtarı seçildi. Seçim belgesini alan Hilal Özdemir, halkın desteğiyle liderliğinin ilk gününde iyi bir performans sergilediğini belirtti. Hilal Özdemir, lider olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Beni tercih eden Suadiye halkına ve güzel yüreklerine teşekkür etmek istiyorum. Elbette sanatımı bırakmayacağım. Halkıma hizmet ederken müziğin de güzel olmasını diliyorum. hayatımın her milimetre karesinde. Müzik için iyilik yapmayı planlıyoruz bugün benim ilk günüm. "Sertifikayı aldıktan sonra buna değdim" dedi.

"DEVLETİMİN VE ARKADAŞLARIMIN YANINDA KALDIM"

images-113.jpg
Özdemir şunları söyledi: "Liderlerin eskisi gibi çalışmadığını çok duyuyorum. .. Pek çok kişi aktif olamayacağını söylüyor. Hatta "yöneticiler artık ne yapıyor?" diye soracak kadar ileri gidenler bile var. Böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum. Muhtarlık makamı sadece bir tesis değil. veya belge üreten bir yer Pandemi sürecinde bunu daha net gördüm. O dönemde sahada 724 lider vardı. Muhtarlar deprem bölgelerine yardım gönderilmesinde de görev aldı. Yangın çıktı ve liderler meydana geri döndü. Aslında merkez çok önemli bir yer. Bu süre zarfında ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ben bir sanatçı olduğum kadar her şeyden önce bir anneyim. 2 çocuğum var. Kendi hayatımı sürdürmekten sorumluyum. Pandemi sürecinde sanatçılar olarak çok sıkıntı çekiyoruz. Yüzlerce insan intihar etti. Bu süre zarfında elimden geleni yaptım. Muhtar Nihal Cengiz arkadaşımdı. Konuyu kendisine ilettim. Hiçbir zaman etik dışı ve ucuz yollara sapmadım. Anne ve Türk kadını, tek şeyi yaptım ve ülkeme, dostlarıma sığındım. O zaman işbirliği zirveye ulaştı. Sunulan desteği, yardımları ve insanlığı görünce şeflik makamının ne kadar özel ve önemli olduğunu anladım. Uzun zamandır kişisel antrenmanlara gidiyorum. Ancak insanlara nasıl faydalı olabilirim kaygısıyla bu yola çıktım. Daha önce onlar bana destek olduğu gibi ben de ihtiyaç sahiplerine destek oluyorum. Bu kurum devletin en sempatik kolu, hatta merkez ofisi. Bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi.

images-112.jpg

"Basında yönetmenden destek aldığına dair söylentiler çıktı." Okul müdürü olmanın kutsal olduğunu söyleyen Özdemir, "Aslında müdür benim manevi babam rahmetli Selçuk Kutlu'ydu. Onun zamanında müdürü çok ziyaret ederdik. Her iki çocuğumun da evlatlık dedesiydi. Yönetmen olan çok sevdiğim bir arkadaşım var. Onların işi çok kutsaldır. Aynı insanlarla tanışıyorsunuz. Önemli olan sadece nereden yardım alacağınız değil, aynı zamanda size nasıl yaklaştıklarıdır. Öğleden sonraki basında yöneticiden benim adıma destek aldı. Yardım aldığı bildirildi. Çok şükür etik olmayan başka bir şey yapmadım. Liderden yardım aldığını söyleyen şef ise Caddebostan ilçe muhtarı sevgili arkadaşım Nihal Cengiz. Hiçbir şekilde yaralanmadım. Önemli olan neyi başardığımdır. Şu anda kocaman Suadiye bölgesinin başkanıyım. Tanrı onu bana verdi. İnşallah Türk kadını ruhuyla meclise gireceğim. Kayıt belgemi yeni aldığım için öncelikle mahallenin ve halkın sorunlarıyla ilgileneceğim. Tek tek gelip rapor veriyorlar. Umarım insanların desteğiyle güzel şeyler yapabilirim" dedi..

 

"Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı Hilal Özdemir, görevinin başında!" haberi, 08 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı Hilal Özdemir, görevinin başında! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı sanatçı Hilal Özdemir, görevinin başında! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Gündem Haberleri