Survivor'da Hayrettin sinir krizi geçirdi

Survivor'da Hayrettin sinir krizi geçirdi 2021 yılının ilk Survicor programında Hayrettin sinir krizi geçirdi.Elenecek isimler belli oldu.

Milyonları ekranlara kilitleyen ve kamera arkasında yaşanan olaylarla gündemde uzun soluklu yer alan Survivor 2021 sezonunun yeni bölüm tanıtımı yayımlandı. Tanıtımda Ünlüler takımında görülen kaos, seyirciye ‘yok artık’ dedirtti. Son zamanlarda her iki takımda da yaşanan gerginliklerin ardı arkası kesilmezken Ünlüler takımı geceye şimdiden damga vurdu. O isim ise attığı tekmeyle dikkatleri üzerine çekti.

Fırtına öncesi sessizliğin görüldüğü Ünlüler takımında günden güne tansiyonlar yükselmeye başladı. Yarışmacılar oyun esnasında birbirlerine müdahale ederek, sinirlerinin daha çok gerilmesine neden oldu. Son zamanlarda kaybettikleri oyunlardan ötürü performanslarında düşüş görülen Ünlüler takımı negatif yükü üzerlerinden atamayınca adada büyük bir kaosun yaşanmasına sebebiyet verdi. O yarışmacının sinir krizi geçirmesinin ardından attığı tekme ise dikkatleri üzerine çekti.

Acun Medya’nın seyirci için hazırladığı Survivor’da ipler gerildi. Yarışmacıların son zamanlarda tahammül seviyelerinin düşüş eğilimde olması, olaylar karşısında fazla tepki vermelerine neden oldu. Binlerce kişi çok küçük tartışmaların bile çok büyük sonuçlara sebebiyet verdiğini dile getirerek bu duruma en büyük örneğinde programın yayınlanan yeni bölüm tanıtımı olduğunu belirtti.

Survivor Ünlüler takımında yine bir kaos ve yine bir kargaşa yaşandı. Sinirlenince hal ve hareketlerine hakim olamayan o isim adayı resmen dağıttı. Attığı tekmeyle tüm dikkatleri üzerine çeken yarışmacıyı sakinleştirmek isteyen takım arkadaşları, gerginliklerine engel olamadı. İsmail Balaban’ın verdiği röportaj ise olayın tuzu biberi oldu.
 

Hayrettin sinir krizi geçirdi!

Survivor’ın yayınlanan yeni bölüm tanıtımında oynan oyun sırasında sinirlerine hakim olamayan Hayrettin, “Biraz ya biraz!” diyerek bağırmaya başladı. Hıncını nasıl alacağını bilemeyen yarışmacı, oturdukları yere sert bir tekme salladı. Ünlüler takımı, Survivor Hayrettin’i sakinleştirmeye çalışırken ortaya çıkan o sahne, seyircinin aklında soru işaretlerine neden oldu. Heyecanın yüksek olduğu bu bölümde tartışmanın neden yaşandığı ise merak konusu oldu.

Son derece can alıcı sahnelerin olacağı Survivor 22. bölüm tanıtımında Ünlüler takımının yarışmacısı Hayrettin’in adeta sinir krizi geçirircesine bağırması dikkatleri üzerine çekti. İsmail Balaban ise verdiği röportajda tartışma hakkında, “Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bu durum bana!” sözlerini dile getirdi. Binlerce kişi yeni bölümün bir an önce yayınlanması için geri sayım yapmaya başladı.

 

 

"Survivor'da Hayrettin sinir krizi geçirdi" haberi, 07 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 07 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor'da Hayrettin sinir krizi geçirdi haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor'da Hayrettin sinir krizi geçirdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:20 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 23 Şüpheli Yakalandı
  2. 13:14 Dolar ve Euro, Türk Lirası Karşısında Sabitleniyor: 25 Nisan 2024 Güncel Değerler
  3. 13:10 Altın Piyasası Dalgalı: 25 Nisan 2024 Güncel Fiyatlar!
  4. 13:06 Pedro Sánchez, Eşinin Yolsuzluk İddialarıyla İlgili Soruşturma Nedeniyle Görevini Askıya Aldı
  5. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  6. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  7. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  8. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  9. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  10. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  11. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  12. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  13. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  14. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  15. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  16. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
  17. 12:11 Birecik-Gaziantep Yolunda Çarpışma: Doktor Hayatını Kaybetti, Yaralılar Hastanede
  18. 12:09 Gazze'deki İnsani Kriz: BM Güvenlik Konseyi Kararının Uygulanması Tartışmaları
  19. 12:07 Türkiye Bal İhracatında Güç Gösteriyor: Yılın İlk Çeyreğinde 8 Milyon Dolar Gelir
  20. 12:02 Fenerbahçe'de Szymanski Transfer Krizi: Tottenham'un 20 Milyon Euro Teklifi Tartışma Yaratıyor!
Otomotiv Haberleri