Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı toplamak

Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı toplamak

Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı to... Fenerbahçe'nin Macar defans oyuncusu Attila Szalai, sarı-lacivertli takımın kalan haftalarda en iyi sonuçları elde ederek ligde mümkün olan en üst sırada sezonu bitirmek istediklerini söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Attila Szalai, ligin kalan bölümü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ligde 8 maçımız kaldı ve hedefimiz alabildiğimiz kadar puan alıp ligin sonunda puan tablosunda mümkün olduğu kadar yukarıda olmak. Bunun için çok çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli takımın son haftalarda aldığı sonuçlarla ilgili konuşan Szalai, "Şükürler olsun ki son dönemde iyi maçlar çıkarttık, iyi sonuçlar aldık. Ama bu tamamen çok çalışmanın bir ürünüydü. Biz gerçekten çok çalışıyoruz. Her geçen gün oyunumuzu geliştirmek için neler yapabileceğimizin üzerine yoğunlaşıyoruz. Son maçlarda da iyi sonuçlar aldık, iyi gidiyor. Umarım milli aradan sonra da bu şekilde devam ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

"Çok iyi bir takım ruhumuz ve iyi bir grubumuz var"

Fenerbahçe'de çok iyi bir arkadaş grubu olduğundan söz eden Macar oyuncu, şunları söyledi:

"Çok sıkı çalışıyoruz. Sıkı çalışmanın karşılığını her zaman alırsınız. İyi sonuçlar alıyoruz, iyi sonuçlar aldığımız zaman da bu bizi mutlu ediyor. Bu tarz sonuçlar doğru yolda olduğunuzu gösterir. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Gerçek anlamda çok iyi bir takım ruhumuz ve iyi bir grubumuz var. Kalite ve karakter anlamında çok iyi bir gruba sahibiz. Herkes birbiriyle arkadaş, herkes birbiriyle iyi anlaşıyor. Bu şekilde devam etmek için çok çalışıyoruz."

"Hızlı bir şekilde iyileşiyorum"

Sakatlığının hızla iyileştiğini ve bir an önce sahalara dönmek istediğini aktaran Szalai, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son oynadığımız Konyaspor maçında bir sakatlık yaşadım. O maçta sağ dizimin dışına bir darbe aldım ve iç taraftaki bağlarda bir zedelenme oldu. Şükürler olsun ki büyük bir sakatlık değil. Doktorlarımız, tedavimin yaklaşık iki hafta süreceğini söyledi. Bugün de tedavinin yedinci günü. Süreç iyi gidiyor ve hızlı bir şekilde iyileşiyorum. Sağlık ekibimize minnettarım. Masörlerimiz, fizyoterapistlerimiz, doktorlarımız çok çalışıyorlar ve yardım ediyorlar. Olabildiğinde erken dönmek istiyorum. Şu anda milli aradayız. Bu sakatlık nedeniyle mili takıma gidememiş olmaktan dolayı da çok üzgünüm. Bugün ilk defa sahada biraz koşu yapma imkanı buldum. Yapmış olduğumuz muayenelerde ve testlerde de gidişat iyi gözüküyor. Bu yüzden de mutluyum."

"Taraftarımızın desteği bizler için çok önemli"

Fenerbahçe taraftarlarının kendisine gösterdiği sevgiye karşılık vermek istediğini söyleyen Macar oyuncu, şunları söyledi:

"Taraftarımızın desteği bizler için çok önemli. Biz oyuncular için değil kulüp bünyesindeki herkes bu desteği çok iyi şekilde hissediyor. Maçlarda bizim arkamızdalar ve bize çok yardımcı oluyorlar. Hedeflerimizden bir tanesi de onları mutlu edebilmek ve bunun için çok çalışıyoruz. Benim için onların göstermiş olduğu destek ve sevgi çok önemli. Bu beni çok mutlu ediyor. Ben de saha içinde ve saha dışında bunun karşılığını her zaman en iyi şekilde vermeye çalışıyorum çünkü benim için çok önemli. Onlar bunu hak ediyorlar çünkü bizi koşulsuz olarak destekliyorlar. Bizler de oyuncular olarak bunun karşılığını vermek istiyoruz."

"Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı toplamak" haberi, 27 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı toplamak haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Szalai'nin hedefi olabildiğince çok puanı toplamak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:23 Çimentoya 10 günde yüzde 43 zam geldiğini belirten müteahhitler protestoya hazırlanıyor
  2. 10:18 MESEM gerçeği: 336 öğrenci çıraklık yaptırılırken iş kazası geçirdi
  3. 09:52 M5 Üsküdar-Samandıra metro hattında neler oluyor: Metro İstanbul'dan açıklama
  4. 09:47 AK Parti'den şehir şehir 31 Mart analizi: Detaylı rapor istendi
  5. 09:44 Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i Arto bile ayıramadı!
  6. 09:44 Gece yarısı yasağı geliyor: İtalya'da pizza ve dondurmaya karşı savaş açıldı
  7. 09:39 Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum günü pastası eleştirildi: Açıklama geldi
  8. 09:35 Horner: Verstappen dominasyonu sonsuza kadar sürmeyecek
  9. 09:28 Ali Yerlikaya paylaştı: 16 ilde operasyon: 63 gözaltı
  10. 09:24 Yusuf Yazıcı'nın evine yine hırsız girdi
  11. 09:20 Arzu Çerkezoğlu: Özel sektörde çalışan her 100 işçinin 95’i sendikal haklarını kullanamıyor
  12. 09:09 CHP’li Oya Tekin’den Erdoğan’ın başdanışmanı Oktay Saral’a montajlı fotoğraf yanıtı
  13. 09:05 İzmir'de dehşet: Hastaneyi pompalı tüfekle bastı, 'Katliam yapacağım' dedi
  14. 08:55 Belediye kasası TÜGVA’ya açılmış: Vakıflara rant sağlanmış
  15. 08:51 Timur Soykan: Beşikten mezara vahşet
  16. 08:46 Renault iddialı: Yeni modeller satışları artıracak
  17. 08:41 Hülya Avşar'dan yıllar sonra Kaya Çilingiroğlu itirafı
  18. 08:38 Arif Pişkin “Gaddar”da Adnan Hoca’yı mı canlandıracak?
  19. 08:33 Bakan Bayraktar'dan net açıklama: Yaz saati uygulaması değişecek mi?
  20. 08:28 İstanbul Havalimanı’na "holding" ortak geldi
Spor Haberleri