Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve oğlaklar... İşte 24 Aralık 2023 g

Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve oğlaklar... İşte 24 Aralık 2023 g

Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, ... Biriyle istemeden bir tartışma başlatmış olabilirsiniz ve bu durum hala devam ediyor olabilir. Belki de bir hususu açıklamaya çalışıyordunuz ve karşınızdaki kişi bunu anlamadı. Tek hatanızın bunu düzgün bir şekilde açıklayamamak olduğunu düşünebilirsiniz ve bu yüzden geri...

24 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gerçekten duyması gerektiğini düşündüğünüz biriyle paylaşmış olduğunuz bir eleştiri bazı çatışmalara yol açmış olabilir. Ama kendinize engel olamadınız. Bu kişinin tavsiyeye ihtiyacı olduğunu görebiliyordunuz ve siz de bunu vermek için oradaydınız. Yine de şimdi, konuştuğunuz için üzgün olabilirsiniz. Gereksiz ve tamamen önlenebilir bir çatışma yarattınız. Ancak biraz zaman tanırsanız, bu tavsiyenin değerini anlayabilir ve bu kişinin verdiği tepkiyi yeniden değerlendirmesine yardımcı olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Tatil günleri yaklaşırken, gösterdiğiniz gayretin yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. Belki de hazırlanmak için yarım yamalak bir iş yapmışsınızdır. Belki de ruh haliniz pek neşeli değildi. Belki de birkaç kez kendinizi kaybettiniz. Ancak bu, bundan sonra çok iyi şeyler yapamayacağınız anlamına gelmez. Yaptığınızı düşündüğünüz herhangi bir hatanın üzerinde durmamayı seçer ve tutumunuzu değiştirirseniz, kendinizle ilgili yarattığınız algıyı değiştirebilirsiniz. Haydi başlayın ve harika zaman geçirin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün kendinizi, olması gerektiğini düşündüğünüz kadar neşeli hissetmiyor olabilirsiniz. Belki de iş ve özel hayatınızla ilgili beklentiler sizi bunalttı. Beklentileriniz yüksek, ama şimdiye kadar başardıklarınızdan memnuniyetiniz düşük. Kendinize karşı daha yumuşak olmaya çalışın. Sadece bu bile eksik olan o neşeli duyguları geri getirecektir. Kendinizi biraz daha iyi hissetmeye başladığınızda, önemli şeyleri yapmak daha kolay hâle gelecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın zamanda birinden sizin için bir şey yapmasını istemiş olabilirsiniz, ama işler umduğunuz ya da hatta talimat verdiğiniz gibi gitmemiş olabilir. Ancak siz o kadar tatlı bir insansınız ki, bunun üzerine hiçbir şey söylemeden işi kendiniz yapmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişiye işleri yoluna koyması için bir şans vermelisiniz. Mutsuz olduğunuzu bilmek isteyebilirler ve hatta yanlış olanı düzeltebilme mevzusunda önemli bir şey kazanabilirler. Birini doğru olanı yapma fırsatından yoksun bırakacak kadar başına buyruk olmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Kendi kendinize, bir problemi tek başınıza çözme mevzusunda oldukça yetenekli olduğunuzu söylüyor olabilirsiniz. Ne de olsa oldukça akıllı ve inanılmaz derecede çekicisiniz ve elinizdeki bu araçlarla işleri yoluna koymanın bir yolunu bulabilirsiniz. Ancak bu mevzuda başka birinden yardım almak kötü bir fikir olmayacaktır. Probleme çok yakın olabilirsiniz ve başka bir kişinin objektif bakış açısı ne yapmanız gerektiği mevzusunda size bir fikir verebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi sosyal bir ortamda kapana kısılmış hissediyor olabilirsiniz. Bir grup arkadaşınız ya da bir grup iş arkadaşınız sizi artık eğlenceli olmayacağını düşündüğünüz bir etkinliğe ya da toplantıya katılmaya ikna etmiş olabilir. Buna zorunlu değilsiniz. Eğer bunlar gerçek arkadaşlarınızsa, fikrinizi değiştirdiniz diye sizi dışlamayacaklardır. Eğer gerçek dost değillerse, o zaman bunu bilmek size bir armağan olacaktır. Size doğru gelen neyse onu yapın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Biriyle istemeden bir tartışma başlatmış olabilirsiniz ve bu durum hala devam ediyor olabilir. Belki de bir hususu açıklamaya çalışıyordunuz ve karşınızdaki kişi bunu anlamadı. Tek hatanızın bunu düzgün bir şekilde açıklayamamak olduğunu düşünebilirsiniz ve bu yüzden geri dönüp konuşmaya yeniden başlamak isteyebilirsiniz. Ancak bu iyi bir fikir olmayabilir. Tartışmanın kaynağı konunun kendisi olabilir, sizin fikrinizin veya bakış açınızın yanlış anlaşılmış olması değil. Sadece ses tonunuzu değiştirin, gülümseyin ve bu olayın kapanmasına izin verin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda birinden şüpheleniyor olabilirsiniz. Bu kişi hayatınıza yeni girmişse, hala "onu ölçüp biçme" sürecinde olabilirsiniz. Belki de çok sevecen görünen bir şekilde davranıyor olması sebebiyle bir şeylerin ardında olduğunu düşünüyorsunuz. Belki bu mevzuda haklısınız, ama istediğini düşündüğünüz şeyin ne olduğu mevzusunda yanılıyor olabilirsiniz. Belki de sorun şu kadar basittir: Sadece size yakınlaşmak istiyorlardır. Özel bir insan olarak bu sizi biraz şaşırtabilir. Ancak bu kişiyi daha yakından tanımak iyi bir fikir olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda durmadan koşturuyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkıyorsunuz, işlerinizi hallediyorsunuz ve sonra eve döndüğünüzde yapmayı unuttuğunuz bir şey aklınıza geliyor. Yılın bu zamanlarında bu yaygın bir duygudur çünkü herkes gerçekten sahip olduğundan daha fazlasını başarmaya çalışır. Önemli olan her şey hallolacak, geri kalanı için endişelenmemelisiniz. İçinizdeki mükemmeliyetçiyi susturmak ve yıl sonunun tadını çıkarmak için kendinize izin verin. Stres ve endişeyle kendinize işkence etseniz de etmeseniz de işler sizin için çok iyi gidecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Geleceğe çok fazla bakmaya emek vermeden yalnız şu anın tadını çıkarmaya çalışın. Belki her şey aynı kalacaktır. Belki her şey daha iyi olacak. Ama şu an için bu belli değil. Sadece şimdiki zamanın tadını çıkarın, geleceğin parlak olması çok daha muhtemel olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hiç tek yönlü bir caddede yanlışlıkla ters yöne girdiniz mi? Dönmediyseniz bile, arabaların üzerinize doğru geldiğini düşündüğünüzde hissedeceğiniz paniği muhtemelen hayal edebilirsiniz. Şimdi yeni bir girişim için de benzer bir duyguya kapılabilirsiniz. Belki de boyunuzu aşan bir işe giriştiğinizi ve her an kafa kafaya çarpışmanın bir benzerini yaşayacağınızı hissediyorsunuz. Yine de bunu tersine çevirebilirsiniz. Bu bir öğrenme sürecidir ve böyle olmaya devam edecektir ve yol süresince işaretlere kulak verirseniz, gayet iyi olacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yılın bu zamanlarında kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Şu anda üzücü ya da incitici bir hatıraya takılıp kalmış olabilirsiniz ve eğer bu hatıranın üzerine gitmezseniz, gününüzü ve hatta haftanızı mahvedebilir. Kötü bir anı sizi rahatsız ediyorsa, onun yerine yeni ve harika bir anı koymanın bir yolunu bulun. Siz istemediğiniz sürece geçmişe takılıp kalmazsınız. Yeni bir gelenek başlatın, bir kutlama düzenleyin ya da ruhunuzda harika bir iz bırakacak başka bir şey yapın.

"Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve oğlaklar... İşte 24 A." haberi, 24 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 24 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Astroloji kategorisi altında bulunan Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve oğlaklar... İşte 24 A.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tartışmalara son noktayı koyma zamanı! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi ve oğlaklar... İşte 24 A.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Astroloji konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:02 Manchester City, üst üste 4. kez şampiyon oldu!
  2. 20:50 Arda Güler golleri ile adeta rekor kırıyor!
  3. 20:44 Fenerbahçe taraftarları Galatasaraylılara meşale attı! Son dakika!
  4. 20:37 Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen; "Setlere başlayacağım"
  5. 18:20 Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
  6. 18:20 Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
  7. 18:13 Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!
  8. 18:06 Haluk Levent'ten Eurovision yorumu geldi!
  9. 18:00 Hadise'nin Cesur Dansı!
  10. 17:54 Fenerbahçe Galatasaray derbisinde son dakika!
  11. 17:46 Dolar sahiplerinin kaderini belirleyecek: Merkez Bankası'nın kararı belli oldu
  12. 17:46 Call of Duty severlere müjde: Artık daha uygun fiyata oyunun keyfini çıkarabileceksiniz!
  13. 17:46 Özel: " Çünkü Cumhuriyet, gençlere emanettir"
  14. 17:46 Fenerbahçe derbisi öncesi, Okan Buruk'tan önemli bir karar geldi
  15. 17:46 Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
  16. 16:38 THY'nin 2033 Vizyonu: 813 Uçakla 171 Milyon Yolcu Hedefi!
  17. 16:27 Derbi günü: Galatasaray-Fenerbahçe maçında şampiyonluk yarışında olacak!
  18. 16:24 Dünya Arı Günü: Arılar ve Tozlayıcılar İçin Koruma Çağrısı
  19. 16:22 Kılıçdaroğlu, Suriye sınırını ziyaret etti
  20. 16:20 Buğday Üretiminde Artış: Türkiye'de Tarım Sektörüne Olumlu Yansımalar
Astroloji Haberleri