Tava ciğeri işletmelerinde ‘1 Haziran’ heyecanı

Tava ciğeri işletmelerinde ‘1 Haziran’ heyecanı Türkiye'de normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran'da restoranların açılacağının açıklanmasının ardından Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri

Türkiye'de normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran'da restoranların açılacağının açıklanmasının ardından Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri işletmelerinde hazırlıklar başladı. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Kontrol Derneği Başkanı Bahri Dinar, maske, hijyen ve mesafeden oluşan 3 kurala çok önem vereceklerini söyledi.

Restoranların 1 Haziran'da açılacağı açıklamasının ardından Edirne’de tava ciğeri işletmelerinde hazırlıklar başladı. Masalar arası mesafenin sosyal mesafeye göre ayarlandığı, dezenfektan noktalarının oluşturulduğu işletmelerde çalışanlar 2,5 ayın ardından müşterilerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Kontrol Derneği Başkanı ve ciğerci Bahri Dinar maske, hijyen ve mesafeden oluşan 3 kurala çok önem vereceklerini söyledi. Hazırlıkların hummalı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Dinar, "Aşağı yukarı 2,5 aydan beri çok sevdiğimiz müşterilerimizden ayrı kaldık. Onun için hem heyecanlıyız hem de çok güzel bir hazırlık sürecinden geçiyoruz. Malumunuz bir hastalık sürecinden de geçiyoruz, biz de önlemlerimizi ona göre aldık. İlk açılışımızda kapı girişlerimizde dezenfeksiyon noktaları olacak ama ayaktan pedallı bunlar, yani eller değmeyecek. Masalarımızda tuzluk yok, tuzlar artık kağıtta. Temasa dayalı hiçbir şeyi bırakmamaya özen göstermeye çalışıyoruz. Bizim için artık müşterilerimizin sağlığı çok önemli" dedi.

'MASALAR SOSYAL MESAFEYE GÖRE AYARLANDI'

İşletmelerde sosyal mesafeye de azami dikkat gösterdiklerini kaydeden Dinar, "Her masada bir kolonya ve dezenfektan olacak. Müşteri dilediği zaman kolonyayı, dilediği zaman da dezenfektanı kullanacak. Sosyal mesafeye çok önem veriyoruz. Masalarımızı ölçtük. 2'şer metre ara ile masalarımızı bıraktık. Çok rahat bir mesafe çıkartacağız ki müşterilerimiz rahat rahat hareket etsin. Birbirlerine virüs bulaştırmamaları için elimizden gelen her şeyi göstereceğiz" diye konuştu.

'3 KURAL ÇOK ÖNEMLİ'

Çalışanların da her şeyiyle dört dörtlük hazır olacağını dile getiren Dinar, "Çalışanlar da her şeyiyle dört dörtlük hazır olacak. Çünkü önce biz kendimiz kurallara uymalıyız sonra müşterilerimizin kurallara uymasını bekleyeceğiz. Hatta şunu yapacağız; eğer maskesi olmayan müşterilerimiz varsa onlara maske de hediye edeceğiz işletmeye girerken. Maske, hijyen ve mesafe. Bu üç kuralı sonuna kadar uygulayacağız. Çünkü bu 3 kural hem müşterimizin sağlığı hem de bizim sağlıklı hizmet vermemiz açısından çok önemli" dedi.

"Tava ciğeri işletmelerinde ‘1 Haziran’ heyecanı" haberi, 30 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Ekonomi kategorisi altında bulunan Tava ciğeri işletmelerinde ‘1 Haziran’ heyecanı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tava ciğeri işletmelerinde ‘1 Haziran’ heyecanı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Ekonomi Haberleri