Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konular belirlendi

Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konular belirlendi

Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konul... Medya Takip Merkezi''nin (MTM) Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı medya raporu açıklandı.

Rapora göre, Temmuz ayında en çok konuşulan takım Beşiktaş, en çok konuşulan futbolcu ise Mesut Özil oldu.

İşte spor camiasında öne çıkan başlıklar…

MTM, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı medya raporunu açıkladı. Ay boyunca transfer haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Kulüpler yıldız futbolcu transferi için adeta birbirleriyle yarıştı. Dünya basınında geniş yankı bulan olay ise Mesut Özil’in Almanya Futbol Milli Takımı'nı bıraktğını açıklaması oldu.

Medyanın en çok ilgi gösterdiği takım Beşiktaş oldu

Tosic, Mitrovic, Fabri'nin satlması ile rahat nefes alan Beşiktaş, Temmuz ayında medyada en çok yer alan takım oldu. Gündeme gelen transfer haberleriyle olduğu kadar, uzun süredir BJK TV'de Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Bülent Ülgen ile yollarını ayırma kararı almasıyla da hakkında birçok yorum ve haber yapılan spor kulübü, 75 bin 845 haberle listenin birinci sırasında yer aldı.

Spor dünyası Mesut Özil’i konuştu

İngiliz futbol kulübü Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, Almanya Futbol Milli Takımı'nı bıraktğını açıklaması, Alman spor basınında deprem etkisi yarat. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild, milli futbolcu Özil ile ilgili haberi manşeten okuyucularına duyurdu. Aldığı radikal kararla bir anda dikkatleri üzerine çeken futbolcuya destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Takındığı tavır milli ve yerli, gözlerinden öpüyorum'' dedi. Temmuz ayında spor basınında 22 bin 117 haberle en çok konuşulan futbolcu Mesut Özil oldu.

Domagoj Vida’ya dünya devleri talip oldu

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida ile ilgili transfer haberleri, ay boyunca futbol gündemdeki başlıca konulardandı. Dünya Kupası’ndaki performansıyla Liverpool, Atletco Madrid, Sevilla, Everton ve Leicester gibi futbol kulüplerinin ilgisini çeken Domagoj Vida için pazarlıklar sürmeye devam ediyor. Beşiktaş Spor Kulübü’nün transfer edilmesi halinde 27-28 milyon Euro civarında bir gelir hedefediği 29 yaşındaki Hırvat futbolcu ile ilgili medyada 13 bin 416 haber yansıması olduğu belirlendi.

Burak Yılmaz’ın sakatlığı çok konuşuldu

Geçen sezonun bitmine 2 hafa kala sağ kasığından ameliyat edilip tedavisinin tamamlanmasının ardından takımla çalışmalara başlayan golcü oyuncunun, sakatlıklar yakasını bırakmadı. Bordo-mavililerde en son 2017-18 sezonunun 32’nci hafasında oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyen Burak Yılmaz, oynadığı 25 maçta 23 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. Geçen sezon sık sık sakatlıklar yüzünden formasından uzak kalan 32 yaşındaki futbolcunun hakkında medyada 8 bin 983 haberin yer aldığı görüldü.

Spor gündemini belirleyen isim Ali Koç oldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin ekonomik olarak sıkıntlı günler geçirdiğini ve sıkıntlı bir mali tablo devraldıklarını belirten Ali Koç, Fenerbahçe'ye hibe etği tutar ve Fenerbahçe'nin toplam borç miktarını açıkladı. Kulübe yeni bir kimlik kazandırmak isteyen Ali Koç, takımla ilgili tüm yetkileri Sportf Direktör Comolli'ye verdi. Aldığı radikal kararlarla ve yaptğı açıklamalarla spor gündemini belirleyen Ali Koç, hakkında çıkan 15 bin 729 haberle Temmuz ayında en çok konuşulan kulüp başkanı oldu.

Fatih Terim’in transfer mesajı dikkat çekti

Galatasaray'da elindeki kısıtlı kadro nedeniyle her oyuncuyu farklı pozisyonlarda deneyen Fath Terim’in "Büyük takımlar kendi arasında transfer yapabilmeli" sözü gündem yarattı. Galatasaray'da, geçen sezonun gol kralı Bafetimbi Gomis'in yıllık ücretinde zam talep etmesi ve bununla birlikte idmanlardaki isteksiz hali, teknik direktör Fath Terim'i golcü arayışına itti. Transfer girişimleri ve yaptğı açıklamalarıyla Temmuz ayının en çok konuşulan teknik direktörü Fath Terim, medyada 22 bin 426 haberde adından söz ettirdi.

"Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konular belirlendi" haberi, 03 Ağustos 2018 tarihinde yazılmıştır. 03 Ağustos 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konular belirlendi haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Temmuz ayında spor gündeminde yer alan konular belirlendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Spor Haberleri