Thanos 'un yerini kim alacak?

Thanos 'un yerini kim alacak?

Thanos 'un yerini kim alacak? Sonunda Thanos öldü. Peki şimdi ne olacak? Thanos 'un yerini kim alacak? İşte Thanos'un yerini alabilecek, Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri.

Sonunda Thanos öldü. Peki şimdi ne olacak? Thanos 'un yerini kim alacak? İşte Thanos'un yerini alabilecek, Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri.

22 film ve 10 yıla yayılan Marvel sinematik evreninin ilk perdesi sona erdi. Malum Avengers Endgame sonunda Thanos 'a veda ettik. Peki şimdi ne olacak? Thanos'un yerini kim dolduracak? Dünyayı yok etmeye çalışan yeni kötü karakterimiz kim olacak?

Bilindiği üzere Marvel filmleri tüm hızıyla devam edecek. Dolayısıyla Thanos'un yerini alabilecek, onun kadar kötü ve onun kadar güçlü bir karaktere ihtiyaç var. Neyse ki Marvel evreni bu konuda oldukça geniş bir kütüphaneye sahip.

 Thanos

Yani Thanos'un yerini alabilecek onlarca karakter mevcut. Hem de bu karakterlerin bazıları Thanos'tan çok daha güçlü.

Bu yazımızda Thanos'un yerini alabilecek Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri ile karşınızdayız. Hemen baştan belirtelim. Bu karakterlerden hangisinin daha güçlü olduğunu bilmiyoruz. Aslına bakılırsa kimse bilmiyor. Çünkü bu karakter şundan daha güçlüdür diye bir fasikül yok. Fakat Stan Lee'ye kulak asacak olursak, evrenin en güçlü ve en kötü ismi belli. Kim mi? Detaylar Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri listemizde.

Void

Marvel evreninde önümüzdeki dönemde görmemizin muhtemel olduğu karakterlerden birisi de Void. Çizgi roman okuyanların da bildiği üzere Void aslında Sentry’nin karanlık tarafı.

Bir ara Asgard’ı yok eden Void sonrasında Thor tarafından öldürülmüştü. Dolayısıyla güçlü bir karakter. Void belki bir sonraki Avengers filminde temel düşman olarak karşımıza çıkabilir.

Lord Chaos

Varlığının temeli ve ne kadar süredir yaşadığı tam olarak bilinmeyen Lord Chaos, gittiği yerlere yıkım getiren bir karakter. Gücünün limiti olmaması ve tüm evreni yakıp yıkmayı kendine görev edinmesi, onu Marvel’ın en kötü ve en güçlü karakterlerinden biri yapıyor.

Dormammu

Aslında Dormammu pek çok Marvel çizgi romanında Dr. Strange’in rakibi olarak karşımıza çıkmıştı. Marvel evreninin en güçlü mistik karakterlerinden biri olan Dormammu, tüm galaksileri Dark Dimension yani karanlık boyuta dahil etmek için uğraşan bir karakter.

Yeni Marvel filmlerinde Dr. Strange’in ön saflarda olması, Dormammu’yu beyaz perdede görme ihtimalimizi hayli arttırıyor.

Infinity

Marvel evreninin kuşkusuz en güçlü karakterlerinden birisi de Infinity. Kendisini uzayın ve evrensel boşluğun şekil bulmuş hali olarak tanımlayan Infinity, sınırsız bir güce sahip. Amacı tam olarak bilinmese de İntikamcılar’ın en köklü düşmanlarından biri olduğu kesin.

Galactus

Bir sonraki Marvel evreninde görülmesi en muhtemel olan kötü karakter Galactus diyebiliriz. Sınırsız kozmik güç ve bilgi birikimine sahip olan Galactus da listemizdeki diğer karakterler gibi sınırsız bir güce sahip.

Gezegenlerin enerjisi ile beslenen Galactus dünya yok edici olarak da biliniyor. Marvel evreninin önemli isimlerinden biri olan Stan Lee’ye göre, Galactus Marvel’ın en güçlü karakteri konumunda.

"Thanos 'un yerini kim alacak?" haberi, 20 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Thanos 'un yerini kim alacak? haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Thanos 'un yerini kim alacak? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 09:22 Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!
    2. 09:18 Prof. Dr. Naci Görür’den "halkı tedirgin ediyorsun" yorumlarına sert tepki
    3. 09:15 AKP'li vekilin yanlış yere park ettiği aracını ihbar eden 2 kişiye, 2'şer yıl hapis cezası verildi
    4. 08:56 Ataşehir Belediyesi'nde 30'dan fazla işçi isteği dışında emekli ediliyor
    5. 08:51 Ali Yerlikaya duyurdu: 41 ilde uyuşturucu operasyonu: 268 gözaltı
    6. 08:47 AK Parti hükümeti, kültür hizmetleri için 4, din hizmetleri için 23,5 milyar TL harcadı
    7. 08:44 AK Partililer sarayın müdavimi olmuş
    8. 08:41 Suzuki modellerinde nisan ayına özel kampanyalar
    9. 08:38 Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması
    10. 08:35 Tokat'ta peş peşe depremler
    11. 08:28 Verdiği pozlar olay olmuştu: Uraz Kaygılaroğlu özür diledi
    12. 08:24 Seçimi kazandı, 3 gazeteye aboneliği iptal etti: Yıllık 426 bin TL
    13. 08:14 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın korkusu teşkilatların çözülmesi
    14. 08:10 İsmail Saymaz: Sopayla döverek öldürmüşler
    15. 08:06 Fehmi Koru: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var
    16. 08:04 Gök gürültülü sağanak geliyor: Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı
    17. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
    18. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
    19. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
    20. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
    Teknoloji Haberleri