ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını açmak istiyor!: Rekabet artacak!

ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını açmak istiyor!: Rekabet artacak!

ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını a... Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesindeki esnaflara ürünlerini aracısız dağıtan ToptanTR Pazaryeri, küçük esnafa zincir marketler ile rekabet imkanı veriyor. Üreticilere ürünlerini pazarlama ve satabilme olanağı sunan platform, bu yıl ise...

Hamide HANGÜL

Küçük esnafı ihtiyacı olan binlerce çeşit ürün ile çok kısa zamanda, iade garantili ve aracısız olarak 2018’den itibaren buluşturan ToptanTR.com, Kasım 2023 itibari ile faaliyete geçirdiği ToptanTR Pazaryeri hizmeti ile üreticilere 81 il ve 922 ilçede bakkaldan eczaneye, nalburdan, kırtasiyeye kadar tüm yerel esnaflara, sıfır yatırım maliyeti ile aracısız şekilde ulaşmasını sağlıyor.

Tahsilat risklerini ve aracıların oluşturduğu ek maliyetleri ortadan kaldıran ToptanTR Pazaryeri, güncel teknolojiler ile donatılmış arayüzler ile verimli ekonomik lojistik modelleri ile birleştirerek yerel esnafa üretici garantili, faturalı ve uygun fiyatlı ürünleri direkt olarak üreticisinden alabilme imkanı veriyor. Bu sayede küçük esnafa zincir marketler ile rekabet imkanı veren proje ile üreticilere ürünlerini hem pazarlama hem de satabilme olanağına veriyor.

FARKLI SEKTÖRLERDEN 50 ÜRETİCİYE MAĞAZA AÇTIRDI

Toptan TR Pazaryeri projesi, 2023 yılı sonuna kadar farklı sektörlerden önde gelen 50 üreticiye mağaza açtırarak sistemin altyapısını oluşturdu. Bu yıl ise ürünlerini tüm Türkiye’ye dağıtmak isteyen on binlerce üreticiye kapılarını açmayı planlıyor. ToptanTR.com kurucu ve CEO’su Sezgin Şener, "ToptanTR.com projesi ilerledikçe geleneksel kanaldaki birçok farklı esnafın da aracılardan dolayı çok pahalı ürün aldığını ve müşterilerine hizmet vermekte zorlandıklarını tespit ettik.

Mahallelerimizdeki manavdan nalbura, kırtasiyeden züccaciyeye kadar tüm esnafın aynı dertten muzdarip olduğunu görünce, bu projeyi tüm esnafa uygun olarak nasıl kurgulayabiliriz fikri ile yola çıktık. Sonrasında tüm sektörlerden farklı üreticilerin direkt olarak kendisine mağaza açtırarak aracısız olarak esnafa ulaşabilmesini sağlayan iş modelini gündemimize aldık. Tüm pazarlama, satış, lojistik ve yazılım ekiplerimizi bu projenin geliştirilmesine yönlendirdik" dedi.

ÜRETİCİ İÇİN TÜM PAZARLAMA ALT YAPISI MEVCUT

Süreç içinde ihtiyaçların doğru tespiti için birçok üretici, esnaf ve STK ile toplantılar yaparak projeyi kurguladıklarını aktaran Şener, bu modellerinde üreticinin gereksinim duyduğu tüm pazarlama altyapısının mevcut olduğunu söyledi.

Ayrıca tüm fiyat kontrolü kendisinde olduğu için sürecin tamamını uçtan uca raporlayabildiğini belirten Şener, ‘’Esnafla üretici arasındaki aracıların tamamını sistemin dışına çıkaracaklarını ve bu sayede hem üreticinin hem esnafın hem de esnaftan alışveriş yapan son tüketicilerin tamamının mutlu olacağı mükemmel bir projeyi ortaya çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

‘’PAZARYERİ İLE ÜRÜN PORTFÖYLERİ GENİŞLİYOR’’

Üretici ile esnaf arasındaki en büyük sorunlardan birinin tahsilat olduğuna dikkat çeken Şener, üzerlerinden yapılan satışlarda herhangi bir tahsilat riskinin olmadığını iletti. ToptanTR Pazaryeri, yerel esnafların üreticilerle doğrudan iletişim kurmasını sağlayarak aracıların ortadan kalkmasını sağladığını ifade eden Şener, ‘’Bu yaklaşım yardımıyla, işletmelerin kar marjı artıyor ve daha geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Pazaryeri projesi, esnafların ürün tedarikini kolaylaştırarak işletme süreçlerini optimize ediyor.

Bu platform yardımıyla, hızlı ve güvenilir bir şekilde ürün temin edilmesi mümkün oluyor ve işletmelerin rekabet gücü artıyor. Televizyon satana da, soba üretene de burada mağaza açma imkanı sunuyoruz. Artık A'dan Z'ye caddede gördüğümüz esnafların uçtan uca tüm karşılayacağı bir platform oluyoruz" dedi.

"ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını açmak istiyor!: Rekabet artacak!" haberi, 21 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını açmak istiyor!: Rekabet artacak! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ToptanTR, on binlerce üreticiye kapılarını açmak istiyor!: Rekabet artacak! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:18 Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
  2. 12:17 Sağlıklı ve Lezzetli Bir Birliktelik: Kemik Sulu Yeşil Mercimek Çorbası!
  3. 12:10 Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
  4. 12:08 18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
  5. 12:03 Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor
  6. 12:00 Ünlü Modacı Evde Ölü Bulundu! Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor
  7. 12:00 Siz De Sürekli "Her Yerim Ağrıyor, Kolum Kalkmıyor" Diyenlerden Misiniz? Çareniz Bu Haberde!
  8. 11:58 Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
  9. 11:54 Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"
  10. 11:54 Hatay Emniyeti, DAEŞ Terör Örgütüne Karşı Başarılı Operasyon Gerçekleştirdi
  11. 11:37 Dikkat! Bu Sahillere Giriş Yasak! Cezası 387 Bin Lira
  12. 11:20 Bakanlık açıkladı: 19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi?
  13. 10:54 Amerika’da yaşayan profesör: 5G Ankara'da icat edildi; Türkiye'nin haberi yoktu, Çin yatırım yaptı
  14. 10:48 Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu! O firma sahibi yakalandı
  15. 10:32 Optik illüzyon testi: Resimdeki koalaların arasında gizlenen fili 7 saniyede bulabilir misin?
  16. 10:27 Akit yazarı Ali Sandıkçıoğlu: Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
  17. 10:19 Seçim bitti, iletişim kesildi: İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
  18. 09:54 Bir bir gemiyi terk ediyorlar: Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
  19. 09:48 "Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
  20. 09:45 Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Ekonomi Haberleri