Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Partili başkan tepkiler sonrasında turistlere gül dağıttı

Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Partili başkan tepkiler sonrasında turistlere gül dağıttı

Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Par... Trabzon’da dikkat çeken bir Arap turist akını yaşanıyor. Sosyal medyada birçok dükkanda Arapça tabelaların olması tepki Dikkat çeken bir Arap turist akımının yaşandığı Trabzon’da Arapça tabelaların olması tepki çekmişti.

Sosyal medyada Arapların  Türklerden daha fazla olduğu anlar da tepkiler odağındaydı. Adalet ve Kalkınma Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sosyal medyada gelen tepkilerinde ardından Arap turistlere gül dağıttı. Çebi, ‘değişik’ basın organlarının Trabzon’a Arap turistler üzerinden ‘operasyon’ çektiğini iddia ederek, “Sermayenin yeşili siyahı beyazı olmaz” dedi.

ARAPÇA TABELA SAVUNMASI

Çebi, sosyal medyada tepki gören Arapça tabelalara ilişkin olarak, “Arapça tabelalar falan bugün Türkiye’nin birçok yerinde İngilizce… Dünya küçük bir köy. Herkes her şeye ulaşabiliyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından Arap turistlere gül dağıtmayan çıkan AKP’li başkan, 61 Medya’ya şöyle konuştu:

Şehrimizden görmekten büyük bir memnuniyet görüyoruz. Büyük bir nimet. hakikaten bölgemizin ekonomisini büyük katkıları var. İstihdama katkı var. Özellikle Suudi Arabistan’dan ve Orta Doğu’dan gelen turistleri şehrimizden görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Zaman zaman sosyal medyada değişik basın organlarında algı operasyonlarının yapıldığını görmekteyiz. Bunlar bu topraklara düşmanlıktır. Netice itibarıyla birçok ülkeden turist geliyor Türkiye’ye. Ama Katar’dan BAE’den Kuveyt’ten gelen turistle algı operasyonu yapılıyor. Bu bizi ve şehrimiz üzmekte. Adeta yaz ayları döneminde ciddi katkı sağlayan turistlere memnuniyeti hoş geldiniz demek için sahadayız. Her zaman bekliyoruz. Temel hedef Türk milleti, ekonomiye arar verilim onun algısını oluşturmaktalar. Tam turizm döneminde başlatmış olduklarını görüyoruz. Turizm şehrimizin can damarıdır. Arapça tabelalar falan bugün Türkiye’nin birçok yerinde İngilizce… Dünya küçük bir köy. Herkes her şeye ulaşabiliyor. Bugün yaptığınız yatırımlar olmasaydı… Ama baktığınızda Türkiye liderlik yapan bir ülke Orta Doğu’‫da. bunların beklentisi Suriye’de çöker mi Türkiye, pandemide çöker mi? Trabzon’a özellikle operasyon yapılıyor. Sermayenin yeşili siyahı beyazı olmaz

 

VATANDAŞ’TAN TEPKİ! “ŞEHRİMİZDE MÜLTECİ OLDUK”

Gül dağıtımı sırasında Trabzonlu bir vatandaş araplara gül dağıtımına tepki gösterdi. “Şehrimizde mülteci olduk.” diyerek tepki gösteren vatandaşa Çebi ise “Şehrin asıl sahibi sizlersiniz” diyerek cevap verdi. Ardından Trabzonlu vatandaş şu cevabı verdi: “Artık değiliz.”

 

"Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Partili başkan tepkiler sonrasında turistlere gül dağıttı" haberi, 20 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 20 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Partili başkan tepkiler sonrasında turistlere gül dağıttı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trabzon’da Arap turist akını yaşandı: AK Partili başkan tepkiler sonrasında turistlere gül dağıttı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  2. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  3. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  4. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  5. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  6. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  7. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  8. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  9. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  10. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  11. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  12. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  13. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  14. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  15. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  16. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  17. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  18. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  19. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  20. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
Yerel Gündem Haberleri