Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından konuştu!

Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından konuştu!

Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından k... Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'a mağlubiyet yaşadı! Trabzonspor ve Galatasaray sonucunda büyük skor! 5-1 mağlup oldu! Galatasaray uzun bir aradan sonra yenilgi yaşadı!

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray'a 5-1 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bugünkü maçı değerlendirirseniz ilk yarı dengeli bir oyundu." Fazla vermedik, belki fazla üretemedik. Özellikle topu rakip sahaya taşıdığımızda hızlı top kayıpları yaşadık. Bugün ilk yarıda ceza sahası içerisinde rakipten çok uzaktayken yediğimiz bir gol var. Bu anlamda ilk yarıdan itibaren oyun hep eşitlikle devam etti. Bir şekilde oyunun bir parçası olmak istedik. İkinci yarıdan itibaren Bakasetasan ile oynayacağız. Bu arada topa daha fazla sahip olmak için bir gol daha attık. Özellikle takımımızın kompakt olmadığı ve her maçta orta sahada 2., 3. ve 4. hatta çok kolay mağlubiyetlerimizle çıktığımızda bireysel savunma çok netleşiyor. Bugün baktığınızda 2., 3. ve 4. goller ayağımıza top geliyor, çok kolay yenilgiler. Rakip bizi dar değil açıktan yakaladı, biz de onların şut atmasına izin verdik. Artık daha yakın, daha hassas rehberliğe ve daha sıcak temaslara ihtiyaç var. İyi değildi. Oyunun inişleri ve çıkışları var. Elbette kaybetmek de olabilir, oyunun bir parçası ama büyük bir topluluk için bu şekilde olmamalı. Tarihte buna benzer çok az kayıp vardır. "Güzel değildi, elbette hayat devam ediyor, bunu düzeltmek hem oyuncu grubuna hem de bize kalmış." dedi.

images-16.jpg

"HERKES HARİKA, BİZ HARİKAYIZ"

Üzgün ​​olduklarını kaydeden Avcı, şunları söyledi: "Dört gün sonra bir lig maçı daha olacak. Artık bir araya gelip buradan çıkıp gerçekçi oyunumuza dönüp harekete geçmeliyiz. Ulaşılabilir hedefimizi daha önce açıklamıştık. Geldiğimizden bu yana çıktığımız 12 maçta 25 puan topladık. Avrupa Kupası'na ve üçüncülüğe ulaşmanın bizim için ulaşılabilir bir hedef olduğunu söyledim. Bugün baktığımızda ne şık ne de önemli olsa da şu anda 3 inçlik bir noktada ve oyun hedefinde duruyoruz. Başımızı buradan kaldırıp, bu hedefe en iyi şekilde ulaşmak için yola devam etmeliyiz. Bu bakımdan taraftarlarımızdan özür dileriz. Buraya gelip bize destek oldular. Herkes üzgün, biz de üzgünüz. Ama yarından itibaren başımızı dik tutmamız ve çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Rakibini tebrik ediyorum. "Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Avcı, Bakasetasan'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili şunları söyledi: "Bakasetasan'ın transferi bugünden itibaren gerçekleşti. Aramızdan ayrıldı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Trabzonspor'da 122 resmi maça çıktı. 100 kişiyle birlikteydik. Önemli duygular yaşadık. Son güne kadar son derece etik ve yerinde davrandığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar diliyoruz. Bakasetas'la irtibatımız devam ediyor"..

"ALINAN KARARLAR TAMAMEN HAYATTAN ÖNCEDİR"

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor akademisinden çıkan en yetenekli oyunculardan biri. Trabzonspor'un tüm kupalarını kazandı ve önemli katkılarda bulundu. Milli takımda görev yapmaya devam ediyor. . Biz böyle bir oyuncuyuz. Aslında kulüpteki adı Ömür Avcı'dır. Böyle bir ilişkimiz, iletişimimiz olan, her şeyimizi paylaştığımız biri. Hepimiz, ben, siz, kulüp çalışanları ve profesyoneller zaman zaman fiziksel ve zihinsel yorgunluk hissederiz. Bunu çok iyi anlıyoruz. Ömür'ün de bu süreçte bunu yaşadığını düşünüyorum. İnişler, çıkışlar ve dalgalanmalar yaşar. Bazen sahadan çıkıyorum, bazen başka bir yerde oluyorum, bazen tek başıma sorup cevaplıyorum, bazen destek alıyorum, fikir alışverişinde bulunuyorum. Bu aslında liderliğimizle, başkanımızla birlikte onun akıl sağlığını ve enerjisini yeniden kazanabileceği bir durum yaratmak için aldığımız bir karar. Abdülkadir Ömür'ü nasıl daha iyi yenebiliriz? Bir oyuncuyu kaybetmek, bir insanı kaybetmek çok kolaydır ve benim hayatımda "takım dışında" diye bir kelime yok. Konuşmalar ve alınan kararlar her bakımdan Ömyrand'ın kazanması lehinedir. O bizim çocuğumuz. Sevmeye devam edelim. Bir gün mesleki farklılıklarımız olacak ama dostluğumuz her zaman sürecek. Ömür'e böyle bir karar verildi. "Takım kelimesi benim için doğru kelime değil."

"SUNUCU YÜKSELTME OLABİLİR"

Abdullah Avcı, Umut Bozokand'ın ilgisiyle ilgili şunları söyledi: "Umut, 2 yıl önce benim dönemimde buraya alınmış bir oyuncu." Performansta bazen inişler ve çıkışlar olabiliyor. Enis Dest'ı da aldım ama bugün performansı artabilir. İnsanlar bulundukları kurumlardan ayrılmak isteyebilirler. Bazen gelip gittim. Yöneticiler gidebilir, futbolcular gidebilir, profesyoneller gidebilir. Ayrılma isteğine her zaman saygı duyuyoruz ama oyuncuların işini sonuna kadar yüzde 100 yaptığı bir durum; Çünkü iş sözleşmeleri var. Süreç kendisi için biraz sancılı geçtiği ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı için Umut'un ayrılması durumunda kulübün menfaati açısından ne gibi adımlar atılması gerektiğine karar verdik ve onu kovduk. dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, birçok oyuncularının farklı mevkilerde oynamalarına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptığını belirterek, "Maçın başında Trabzonspor'un, özellikle de Trabzonspor'un uzun süre direkt oynayacağını biliyorduk. time.balls yine. Diğer toplar burada büyüdü, ilk yarıda bunu çok yaptılar. 1-0 öne geçtik, belki de ilk yarının son 10-15 dakikasında çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Bunun dışında oynadığımız oyunla, özellikle ikinci yarıya başlama şeklimizle, devam etme şeklimizle, sonrasındaki pozisyonlarla ve attığımız gollerle maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabii Trabzonspor da tepki gösterdi, oyunda kalıp kaleye yaklaşmaya çalıştı. Ama genel olarak biz daha iyi bir takımdık. Bugün bitirerek iyi bir iş çıkardık. Galatasaray takımı birçok yere ulaştı ama bitirmede sorunlar yaşadı. Bugün bunu iyi bir şekilde başardık. Galatasaray taraftarı da her zaman yanımızda oldu ve onlara teşekkür ediyorum. Bu zaferi onlara vermek istiyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bugün birçok oyuncu farklı mevkilerde oynasa da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya ve takım için çalışmaya çalıştılar. Ve çok önemli bir zafer elde ettik.'' 

"GALATASARAY, TARAFTARLARINI YENİ BİR ANLAYIŞA DAVET EDİYOR"

Futbol camiasına birlik olmaya çağrıda bulunan Buruk, şunları söyledi: "Galatasaray takımımı birçok yönden, elbette sosyal medya üzerinden tüketilmeye çalışıldığını net olarak bilmiyoruz. Ama bu gece özellikle oyuncularımızın ve kadromuzun ne kadar değerli olduğunu gösterdik. Oyun sırasında hepsinin çok daha iyi performans gösterdiğini kanıtladık. Bu gece bizim için de önemli. Galatasaraylı taraftarları tekrar bir araya çağırıyorum. Onlar her zaman yanımızda; Ama camia olarak ve taraftarlarla birlikte takım olarak geçen seneyle aynı yolda gidiyoruz. Tekrar takımımızın en güçlüsü olmalarını istiyorum. - Sahada onlar için elimizden geleni yapacağız. not etti..

"Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından konuştu!" haberi, 21 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından konuştu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından konuştu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Spor Haberleri