Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde!

Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde!

Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde! ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin Wisconsin eyaletinde düzenlenen Ulusal Kongresinin kapanış toplantısında Donald Trump resmi olarak aday olmayı kabul ettiğini açıkladı. Konuşmasında ülkesindeki birçok soruna değinen Trump, “Konuşmasında "4 ay sonra muazzam bir başkanlık zaferi kazanacağız.”

 

470827-3-t-001.jpg

Cumhuriyetçi Ulusal Konvansiyonunun son oturumu Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılıyor. Donald Trump, Milwaukee, Wisconsin'deki Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi'ndeki seçim kampanyası sırasında 13 Temmuz suikast girişiminden bu yana ilk kez kamuoyuna konuştu.

Trump, "Ben Amerika'nın yarısının değil, tamamının başkan adaylığını kabul ettim" diyerek, Amerika'nın yarısını kazanmanın iyi olmadığını vurguladı. Trump, "Amerika Birleşik Devletleri başkanlığına adaylığınızı inanç, bağlılık ve gururla kabul ediyorum" dedi. Kasım ayında büyük bir zafer elde edeceklerini söyleyen Trump, herkes için yeni bir kesinliğin başlayacağını ve şirketteki
birimin "iyileşmesi" gerektiğini vurguladı. Trump, suikast girişimi sırasında tanık olduklarından yola çıkarak şunları söyledi: "Korkunç saldırıya rağmen bu gece birlik ve kararlılıkla birlikte duruyoruz. Her zamankinden daha kararlıyım."

"DÜNYANIN 10 BAŞKANI BU KADAR KÖTÜ OLAMAZ"


Trump, "Dört ay içinde büyük bir zafer elde edeceğiz" diyerek onu öldürmeye çalışmaktan bahsetti. Trump: Gizli Servis sayesinde suikast girişiminden bahsetmek çok üzücü. "Başımı oynatmasaydım bugün burada olmazdım" dedi. Trump, Biden'ı suçlarken şunları söyledi: "Amerikan tarihinin en kötü on başkanı Biden kadar kötü olamaz."

"ÜLKE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMLERİ"


Trump, saldırının ardından yumruğunu havaya kaldırdığı fotoğrafın önünde şunları söyledi: "İnsanlara iyi olduğumu göstermek için yumruğumu havaya kaldırdım. Bu saldırılarla mücadele etme konusunda her zamankinden daha kararlıyım. Trump, konuşmasında ülkede son dönemde siyasi kutuplaşmanın arttığına dikkat çekerek, muhaliflerin yargılanmaması ve siyasi muhalefetin şeytanlaştırılmaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Bu ruhla Demokrat Parti'nin yönetimini güçlendirmesi gerekiyor. Adalet derhal bunu askıya alsın ve siyasi muhaliflerin demokrasinin düşmanı olduğunu söylesin.

Mevcut yönetimin ekonomi, enerji, göç ve dış politikadaki sorunları çözemediğini söyleyen Trump, şunları söyledi: "Bu gece Amerika'nın büyük halkına bir söz veriyorum: Yüksek enflasyon sorununa son vereceğim." ve kârımı ve enerji maliyetlerimi azaltıyorum. "Kazacağız bebeğim, kazacağız" dedi.

Trump, iktidara gelmesi halinde Rusya, Ukrayna ve İsrail dahil olmak üzere mevcut tüm sorunları çözeceğini söyledi.

Trump, 4 ay içinde büyük bir zafer elde edeceğini belirterek, "Ülkem için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Rotayı değiştireceğiz." "Okullarımıza güven, dünyaya barış getireceğiz. Dünya yeniden iyi yaşayacak" dedi Trump..

Yasadışı göç konusuna da değinen Trump, kendi yönetimi altında sınırların kapatılacağını vurgulayarak, "Ülkemize gelenlerin yasal olarak gelmesi gerekiyor."
Yaklaşık bir buçuk saat süren konuşmasının sonunda Trump şunları söyledi: "Son birkaç gündür sizlerle yolculuğum neredeyse sona erdi. Ama bu gece yine buradayız, hep birlikteyiz, geleceği konuşuyoruz" diyerek, yeniden cumhurbaşkanı seçilmek için halkın desteğini istedi. Trump, konuşmasının sonunda, tavandan gelen top ve müzik eşliğinde, kongreye katılan ailesi ve partililerle vedalaştı.

Trump şunları söyledi: "Yeşil enerjiyi ortadan kaldıracağız, yol ve köprü gibi altyapılara harcanmayan milyarlarca dolar harcayacağız. Ben de elektrikli otomobil programını birinci günde sonlandıracağım. Böylece sektörü kurtaracağım." Amerika'nın arabaları bozuldu." Meksika'da büyük bir sanayi kompleksi inşa ediliyor. Vergisiz arabalar ülkemizi satmak için yapılıyor. Çin yapımı. Böyle bir şey yapanların kovulması gerekiyor. Tüm otomotiv endüstrisi çalışanları
Trump'a oy vermeli. Bu fabrikalar Meksika'da değil Amerika'da kurulacak ve işi Amerikalılar yapacak. Kabul etmezlerse yüzde 100 ya da yüzde 200'ünü koyuyoruz ve Amerika Birleşik Devletleri'nde hiçbir şey satılmıyor. Sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde üretim yapıyoruz. Otomotiv sektörünü geri alacağız. 20-25 yıl öncesine bakarsanız otomotiv sanayimizin yüzde 68'inin Meksika ve Çin'e kaçtığını görürsünüz. Hepsini geri vereceğiz. "

Telefon Hacklemesi Araştırıldı: Trump ve Biden'a İlişkin Bilgiler Açıklandı

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın partisinin adaylığını kabul edeceği konuşması öncesinde sıkı güvenlik önlemleri alındı.

"Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde!" haberi, 19 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trump Saldırı Sonrası İlk Kez Kürsüde! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:30 Yoav Gallant "Hizbullah'a karşı askeri operasyonlar devam edecek"
  2. 00:29 Umut Bozok ”1 puanı da hak etmedik”
  3. 00:23 En İyi Elektrikli SUV’ları Seçildi! O Model Hyundai ve BMW'yi Geride Bıraktı!
  4. 00:22 Gelecek Partisi'nden Güçlü Bir Muhalefet Grubu Oluşturma Çağrısı
  5. 00:14 Tecavüzle Suçlanan Mohamed Al Fayed'in Eski Kadın Çalışanları: 'Ahlaksız Bir Canavardı!'
  6. 00:14 İddia| Öğretmen atamasında mülakat sonuçları açıklanıp, geri çekildi
  7. 00:10 Arda Güler ve Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
  8. 00:08 Bankamatik Kartınıza 15.000 TL Doğrudan Yatacak!
  9. 00:04 Şenol Güneş'ten sert tepki! Oyuncularına söylediği sözler gündem oldu
  10. 00:02 Kira Tespitinde Yapay Zeka Dönemi! Hukukta Çığır Açan Karar!
  11. 00:00 Otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Otomobil devlerine parça üretiyordu: Sektörde liderdi!
  12. 23:47 Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"
  13. 23:43 Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni
  14. 23:15 Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor
  15. 23:10 Almanya'daki yangında hayatını kaybeden Emine ve Umut Can Çoban'ın cenaze namazı kılındı
  16. 23:07 Bahçeli'den gazeteci'nin narin sorusuna sert tepki: ''Sapık ve yanlış sorular''
  17. 23:04 Şenol Güneş'ten öz eleştiri geldi: "Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz"
  18. 23:03 Türkiye’de Teröre Ağır Darbe! Bakan Yerlikaya Rakamları Tek Tek Açıkladı
  19. 23:01 Evde leziz tepsi mantısı yapmanın sırrı: Tepsi mantısı tarifi ve püf noktaları!
  20. 22:59 Büyük MEB skandalı! Mülakat sonuçları yayınlandıktan sonra birden kaldırdılar!
Dünya Haberleri