Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler Cehennemi” olmadan!

Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler Cehennemi” olmadan!

Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler ... "Gerçek şu ki Cumhurbaşkanı’nın çağrısını CHP’li ve İyi Partili belediyeler tınmadı bile. AK Partili ve diğer partilerden belediyeler de dostlar alışverişte görsün kabilinden birkaç göstermelik PR çalışması yaptılar o kadar''

Gazeteci Fuat Uğur, "Türkiye bu gidişle 'Köpekler Cehennemi' olacak! Yüzlerce köpek saldırısı oldu.Üç beş köpek tapınakçısı ve rantçısı mutlu olacak diye ülkenin düştüğü duruma bakın" görüşünü savundu. 

Uğur yazısında, "Gerçek şu ki Cumhurbaşkanı’nın çağrısını CHP’li ve İyi Partili belediyeler tınmadı bile. AK Partili ve diğer partilerden belediyeler de dostlar alışverişte görsün kabilinden birkaç göstermelik PR çalışması yaptılar o kadar. Neden biliyor musunuz? Bir akıl tutulmasıyla halkın taleplerine kulaklarını tıkayan milletvekillerinin hazırladığı Hayvanları Koruma Yasası’nda, başıboş sokak köpeklerini koruyan, kollayan ve onların sokaklarda kalmasına imkân sağlayan maddeler var da ondan. Bu yasayı hazırlayan komisyon üyeleri ve oy veren milletvekilleri şimdi eserleriyle gurur duyabilirler. Öldürülen ve yaralanan, korku içinde okullarına gidemeyen çocuklar, her an sokak köpeği tehdidi altında yaşayan insanlar da kim oluyor? Ferman da sokaklar da köpeklerin oldu artık. Üç beş köpek tapınakçısı ve rantçısı mutlu olacak diye ülkenin düştüğü duruma bakın. Geçen yazımda belirtmiştim. Belediyelerin zaten işlerini yapıp barınak inşa ederek sokak köpeklerini oralarda toplamaya niyetleri yok lakin velev ki olsun, yasanın ilgili hükmü değişmeden ve sokak köpeklerinin yerinin barınak olduğu belirtilmeden bu işte başka çözüm yok." ifadesini kullandı. 

Uğur şunları kaydetti: 

"Aksi hâlde iş kötüye gidiyor. Demedi demeyin. En sonunda vatandaşların kendi aralarında örgütlenip kar maskeleri takarak sürek avına çıkmasına sebebiyet vereceksiniz. Böyle olursa hastalıklı ruhlarınıza meze yaptığınız o zavallı hayvanların başına gelenlerden siz mi sorumlu olacaksınız yoksa kendilerine ve çocuklarına daha fazla zarar gelmemesi, çocuklarının birer Asiye olmamasını isteyenler mi?

Neden biliyor musunuz? Bir akıl tutulmasıyla halkın taleplerine kulaklarını tıkayan milletvekillerinin hazırladığı Hayvanları Koruma Yasası’nda, başıboş sokak köpeklerini koruyan, kollayan ve onların sokaklarda kalmasına imkân sağlayan maddeler var da ondan. Bu yasayı hazırlayan komisyon üyeleri ve oy veren milletvekilleri şimdi eserleriyle gurur duyabilirler. Öldürülen ve yaralanan, korku içinde okullarına gidemeyen çocuklar, her an sokak köpeği tehdidi altında yaşayan insanlar da kim oluyor? Ferman da sokaklar da köpeklerin oldu artık. Üç beş köpek tapınakçısı ve rantçısı mutlu olacak diye ülkenin düştüğü duruma bakın."

"Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler Cehennemi” olmadan!" haberi, 13 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler Cehennemi” olmadan! haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Türkiye yazarı Fuat Uğur: Türkiye “Köpekler Cehennemi” olmadan! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  2. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  3. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  4. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  5. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  6. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  7. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  8. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  9. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  10. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  11. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  12. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  13. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  14. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  15. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  16. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  17. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  18. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  19. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  20. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
Gündem Haberleri