Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün geceden beri uyuyamadım

Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün geceden beri uyuyamadım

Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün ... EURO 2032'ye İtalya ve Türkiye'nin ortaklaşa aday olmasının peşinden TFF Futbol Elçisi Volkan Demirel, çarpıcı açıklamalarda bulunmuş oldu.

UEFA'nın İsviçre'nin Nyon şehrindeki merkezinde TFF heyeti ile İtalyan Futbol Federasyonu heyetlerinin, UEFA Yönetim Kurulu'na yapılacak sunumu öncesinde son hazırlık toplantısının peşinden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, şu şekilde konuştu:

-Öncelikle şunu söyleyebilirim, ülkem adına çok mutlu ve gururluyum. Büyük bir organizasyonda adımızın geçmesi, Türk bayrağının dalgalanması, benim bir Türk evladı olarak çok büyük mutluluğum ve gururum. İnşallah hem de İtalya ile birlikte çok güzel bir organizasyona hazırlanacağız, hem İtalya hem biz en iyi şekilde Avrupa Şampiyonası'na gelen misafirleri ağırlayacağız. Bunu sabırsızlıkla bekliyoruz. İçeride güzel bir toplantı oldu, Buffon da benim hem karşılıklı oynadığım hem de onu izlerken keyif aldığım, gelmiş geçmiş, aklımın erdiği kadarıyla en beğendiğim kalecilerden bir tanesi. Benim için Buffon her zaman bir numaradır. İçeride onunla güzel bir diyalog yaşadık. O da çok heyecanlı, çok mutlu. İnşallah İtalya ile Türkiye çok güzel bir organizasyonda bir araya gelecek ve tüm futbolseverleri buluşturacak.

-Futbol elçisi olmak, şu an burada olmaktan çok mutluyum, onurluyum, gururluyum. Türkiye'yi nerede olursa olsun temsil etmek benim için büyük bir gururdur. İçinde futbolun olduğu böyle büyük bir organizasyonda elçi olarak kabul edilmek, bu görevin bana verilmesi son derece mutluluk verici. Buradan Sayın Federasyon Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Zor günler yaşadık, her zaman yanımızdaydı, desteğini hiç esirgemedi. Şu an sahadaysak, onun en büyük etkenlerinden biri Sayın Başkanımdır. Bu unvan için çok teşekkür ederek kabul ettim.

-Konuşmamız var, Türkiye'nin nasıl bir yer olduğunu ve misafirperverliğini bilenler biliyor. Bu turnuvayla birlikte bunu daha iyi anlatacağımızı biliyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak. İnsanımız ve kültürümüzle çok güzel bir ülkeyiz. İnşallah ülkemiz, bayrağımız bu tarz turnuvalarda daha çok dalgalanır. Çok büyük gün, dün geceden beri uyumadım. Bu gece de uyuyacağımı tahmin etmiyorum. Heyecan, mutluluk hepsi bir arada inşallah gönlümüze göre bir durum söz konusu olur.

"Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün geceden beri uyuyamadım" haberi, 09 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 09 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün geceden beri uyuyamadım haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Türkiye'nin UEFA Elçisi Volkan Demirel: Dün geceden beri uyuyamadım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 21:52 Beşiktaş Dustin Sleva'yı kadrosuna aldı
  2. 20:36 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan sınırını ziyaretteydi
  3. 20:33 Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamlamış oldu
  4. 20:27 iOS 18 Güncellemesiyle iPhone'lar İçin Yenilik: Şarjla İlgili Önemli Değişiklikler Geliyor
  5. 20:27 Kredi Kartı Kullanıcılarına Müjde: Yanlış Kesilen Ücretler Faiziyle İade Edilecek
  6. 20:26 Fenerbahçe'nin Unutulmaz İsmi Yeni Kulübünde!
  7. 20:26 Kargo Devi İflasını Açıkladı: Yurt Genelinde Şubelerini Kapatıyor, Müşteriler Mağdur
  8. 20:26 Merkez Bankası Faiz İndirimi için Beklenen Tarih! BofA Türkiye Ekonomisti Açıkladı
  9. 20:25 Ekonomist Murat Sağman'dan Dolar için Şaşırtan Tarih Tahmini
  10. 20:25 ABD'li Dev Bankadan Şok Dolar Tahmini: Büyük Düşüş Kapıda!
  11. 20:25 Duşakabin Camınızı Yeniden Parlatın: Pratik Yöntemle Kireç Lekelerinden Kurtulun
  12. 20:24 Piyasaları Sarsacak Gelişme: Dolar ve Altın için Önemli Dönem
  13. 19:39 Volkan Demirel’in babası son yolculuğuna çıktı
  14. 18:12 Erol Bulut şaştı kaldı. Arda Güler yorumu geldi!
  15. 18:01 Galatasaray Jhon Arias'ı Gündemine Kattı
  16. 17:56 A Milli Takım'ın maç takvimi belli
  17. 17:51 Milli Savunma Bakanı Güler, Türkmenistan’da ziyarette
  18. 17:47 WikiLeaks’in kurucusu Assange, ülkesine dönmüş oldu
  19. 17:42 Başakşehir'in yeni forma tedarikçisi PUMA
  20. 17:29 Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçti
Spor Haberleri