TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşturuyor

TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşturuyor

TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşt... TV+ ’ta bu ay yayınlanacak filmler arasında ‘Fatman’, ‘Gagarine’, ‘Ford V Ferrari’, ‘The United Way’, ‘Altia: Battle Angel’, ‘Love, Wedding and Other Disasters’ ve ‘Terminator: Dark Fate’ yer alıyor.

TV+ , Şubat ayını da ekran tutkunlarının büyük ilgisi ile bitirdi. Şubat’ta TV+’ı en fazla izleyen şehirlerin başında İstanbul gelirken, sonrasında Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır ve Trabzon takip etti.

Şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’ ile Paramount Pictures ve Sega yapımcılığında çekilen, 2020 Amerikan-Japon ortak yapımı bilimkurgu macera filmi ‘Kirpi Sonic’, Şubat ayında en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.  1940 yılından bu yana sevilerek izlenen ikilinin maceralarını anlatan animasyon filmi ‘Tom ve Jerry’,  Roald Dahl’ın dünyaca ünlü çocuk kitabından sinemaya uyarlanan ve başrolünde Johnny Depp’in oynadığı‘Charlie’nin Çikolata Fabrikası’ ile geçimini kafes dövüşleri üzerinden karşılayan ve kendisine kalan mirastan haberi olmadan yaşayan bir adamın hikayesini konu alan ‘Mortal Kombat’ da Şubat ayının en çok izlenen yapımları arasında yer aldı.

 TV+

Mart ayına dizi ve filmler ekran keyfine damga vuracak

Kaliteli dizileri seyircilerle buluşturmak için yeni içeriklerle sürekli güncellenen TV+, Mart ayında da dünyanın ve Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği dizileri portföyüne eklemeye devam ediyor. Bu ay TV+’a eklenen diziler arasında, gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan başkomiser ve ekibinin hikayesini anlatan ‘Bozkır’, bir kaza sonucu hayatını kaybedip farklı bir bedende dünyaya geri dönen adamın hikayesini konu edinen ‘Yarım Kalan Aşklar’ ve bir röportaj için denizaltıya binip karmaşık cinayet soruşturma sürecini anlatan İskandinav polisiye dizisi ‘The Investigation’ bulunuyor.

Mart ayında TV+’a eklenen diğer diziler arasında ise eski bir ABD başkanının kızının uyuşturucu bulundurmaktan hapsini önlemek için yaptıklarını konu alan ‘Conviction’, vahşi bir ormanda hayatta kalmaya çalışan reality show yarışmacıları ve onları takip eden kameramanların yaşadıklarını anlatan  ‘Dark Woods’  ve kısa sürede çok yakın dost olan iki arkadaşın zorlu şartlar ortasında büyümeye çalışmalarını konu alan ‘My Brilliant Friend’ yer alıyor.

 TV+

Sevenlerine özel onlarca film sadece TV+’ta

Film arşivini de seyircileri için sürekli güncel tutan ve dünyaca ünlü filmleri ekranlara getirmeye devam eden TV+’a Mart ayında eklenen filmler arasında Mel Gibson’ın başrolde olduğu ve 12 yaşındaki üstün zekalı bir çocuğu konu edinen ‘Fatman’, yaşadığı yer yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca orayı bir uzay üssüne çeviren gencin ve arkadaşlarının hikayesini anlatan ‘Gagarine’ ile 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alan ‘Ford V Ferrari’ yer alıyor.

TV+’ın Mart ayında seyircilerle buluşacak diğer filmleri arasında ise Premier League hakkında bir belgesel olan ‘The United Way’, kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği halde tanımadığı bir gelecekte uyanan kadının yaşadıklarını anlatan ‘Altia: Battle Angel’, sevgi dolu çiftin muhteşem geçmesi planlanan düğünü için çalışan insanların bu süreçte yaşadıkları tuhaf olaylara odaklanan ‘Love, Wedding and Other Disasters’ ve gelecekten gelen terminatörlere karşı zorlu bir mücadeleye giren Sarah Connor’ın hikayesini konu edinen ‘Terminator: Dark Fate’ yer alıyor.

Mobil bankacılık saldırıları arttı

"TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşturuyor" haberi, 13 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 12 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşturuyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TV+ , bu ay ünlü yapımlarla seyirciyi buluşturuyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Teknoloji Haberleri