Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız aday oldu, bu daha başlangıç

Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız aday oldu, bu daha başlangıç

Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız ad... “Türk nüfusun azaldığı, Suriyeli nüfusun çoğaldığı bir ülkeye döneriz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, genel seçimden bu yana oylarını üç kat artırdıklarını belirtti; "Bir ay sonraki hedefimiz yüzde 10 oranını yakalamak ve dört kat artırmak" dedi. Öte yandan sığınmacılar konusuna bir kez daha dikkati çeken Özdağ, "Bu nüfusun geriye dönmemesi durumunda Türkiye’nin 2020’lerin sonu 30’ların başlangıcında bir iç savaş yaşaması kaçınılmazdır. Çünkü bu insanların içerisine gizlenmiş IŞİD başta olmak üzere birçok selefi cihatçı örgüt var " diye uyardı.

Sözcü’den İpek Özbey’e konuşan Özdağ, İyi Parti’den ayrılanların Zafer Partisi’ne gelip gelmediğine ve oyların ne kadarını partisine geçtiğine ilişkin soruya, "İyi Parti’den kopan oyların büyük bölümü Zafer Partisi’ne geliyor cevabını rahatlıkla verebilirim. Ancak anket şirketleri farklı oranlar veriyor. Şu aşamada bir oran vermek istemiyorum" yanıtını verdi.

"Genel seçimden sonra iktidar yabancılara vatandaşlık dağıtmaya devam etti ve bugün de devam ediyor. Genel seçime göre bu seçimlerde çok daha fazla yabancı kökenli Türk vatandaşı oy kullanarak bizlerin kaderini etkileyecek" diyen Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"ESKI AFGAN VATANDAŞI BAĞIMSIZ ADAY OLDU, BU DAHA BAŞLANGIÇ"

"Ancak bu, yüzde 50 – yüzde 50 gibi bir oransal yakınlığın bulunduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu kadar Türkiye geneline etki yapmamakla birlikte, Hatay, Gaziantep, İstanbul gibi yoğun vatandaşlık verilen şehirlerde belediye başkanının kim olacağını belirleyebilir. Mesela ilk kez Esenyurt’ta Türk vatandaşlığı almış bir eski Afgan vatandaşı, Afgan-Türk vatandaşı seçmenlere çağrıda bulunarak bağımsız aday oldu. Ve bu daha başlangıç. Siyasi hayata adaylık bazında aktif bir eğilim gösterdikten sonra bir sonraki seçimde 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı çıkarmalarının önünde de hiçbir engel yok."

"TÜRKIYE’DE BIR DEMOGRAFIK DEPREM YAŞANIYOR"

Özdağ, "Türk milleti vatansızlaştırılıyor" ifadesine şöyle açıklık getirdi:

"Çünkü ülkemiz 2011’den bu yana 13 milyon sığınmacı ve kaçağın örtülü işgaline uğradı. Devletin değişik kurumlarındaki güvenlik bürokratları bana sayının 13 milyondan daha fazla olduğunu söylüyorlar. Verdikleri sayıları henüz teyit etmediğim için kamuoyuyla paylaşmıyorum. Ve her gün ülkemize 1000-1250 arasında kaçak giriyor. Bu, yılda 400 bin, 3 yılda 1 milyon 200 bin gibi bir sayı eder. Özetle Türkiye’de bir demografik deprem yaşanıyor. Ve eskiden ‘Kerkük Türk’tür Türk kalacak’, ‘Bakü Türk’tür Türk kalacak’ diye bağırırken şimdi Türk Gençleri ‘Esenyurt, Gaziantep Türk’tür Türk kalacak’ diye bağırıyorlar. Bu iç göç Türkiye’den yurtdışına göçü tetikliyor. Kendi anadilinde okuma yazma bilmeyen her türlü lümpen unsur ülkemize girerken, yazılım mühendislerimiz ve doktorlarımız da yurt dışına gidiyorlar. Şanlıurfa, Kilis, Gaziantep, Hatay gibi illerimizden yurdun değişik yerlerine, şehirlerine, sığınmacılardan ötürü göç başlamış durumda. Ve İstanbul Fatih’te -ki semt ismini onu fetheden Fatih’ten alır- şimdi yeni bir fetih yaşanıyor ve bu bir Arap fethi. Bu, vatansızlaşma değilse nedir? Vatansızlaşma sürecinin başlangıç aşamasını yaşıyoruz."

"TÜRK NÜFUSUN AZALDIĞI, SURIYELI NÜFUSUN ÇOĞALDIĞI BIR ÜLKEYE DÖNERIZ"

2040’ta Suriyelilerin sayısı 21 milyon olacağını hesaplayan Özdağ, şöyle uyardı:

"Bugün Türkiye’de kayıtlı 5 Milyon, kayıtsız 7 Milyon Suriyeli var. 5.3 doğum artış hızıyla hesaplandığında 2040’ta nüfusları 21 milyona yükseliyor. Türklerde doğum oranı 1’in de altına doğru hızla ilerliyor. Eğer bu durum bu şekilde devam ederse oransal olarak Türk nüfusun azaldığı, Suriyeli nüfusun çoğaldığı, Mersin-Şanlıurfa hattının çoğunluğunu Suriyeli Arapların oluşturduğu, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa’da dev Suriyeli gettoların oluştuğu, milli devlet niteliğini yitirmiş Ortadoğululaşmış, Ortadoğu’nun her türlü terör örgütü ve mafya çetesinin cirit attığı bir ülkeye döneriz ve bu iyi durum senaryosu."

"TÜRKIYE’NIN 2020’LERIN SONU 30’LARIN BAŞINDA BIR IÇ SAVAŞ YAŞAMASI KAÇINILMAZDIR"

Özdağ kötü senaryoyu da şöyle açıkladı:

"Bu nüfusun geriye dönmemesi durumunda Türkiye’nin 2020’lerin sonu 30’ların başında bir iç savaş yaşaması kaçınılmazdır. Çünkü bu insanların içerisine gizlenmiş IŞİD başta olmak üzere birçok selefi cihatçı örgüt var ve IŞİD emperyalizm tarafından Irak, Suriye ve Türkiye’yi dağıtmak için kurulmuş bir ajan örgüttür."

 

 

"Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız aday oldu, bu daha başlangıç" haberi, 29 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız aday oldu, bu daha başlangıç haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özdağ: Eski Afgan vatandaşı bağımsız aday oldu, bu daha başlangıç 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Sozcu

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 22:11 Meral Akşener: "Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
  2. 22:07 Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti
  3. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  4. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  5. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  6. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  7. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  8. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  9. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  10. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  11. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  12. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  13. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  14. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  15. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  16. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  17. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  18. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  19. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  20. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
Politika Haberleri