UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otomasyon sistemi

UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otomasyon sistemi

UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otom... Adalet Bakanlığı 1998 yılında başlattığı otomasyon çalışmalarını 2005 yılında UYAP Bilişim Sistemi ile hayata geçirmiştir. Günümüzde tüm yargısal...

Adalet Bakanlığı 1998 yılında başlattığı otomasyon çalışmalarını 2005 yılında UYAP Bilişim Sistemi ile hayata geçirmiştir. Günümüzde tüm yargısal ve idari faaliyetler UYAP Bilişim Sistemi üzerinden elektronik ortamda yürütülüyor.

T-HOS hukuk otomasyon sistemi, UYAP Bilişim Sistemi ile %100 uyumludur. Yargı sistemi içinde evrak paylaşımının elektronik ortamda yapılmasını sağlayan UYAP genel bir adli bilişim sistemidir. Hukuk bürolarının UYAP uyumlu otomasyon sistemleri kullanarak dijital adli sisteme dâhil olmaları gerekir.

Yargıya etkinlik ve hız sağlayan UYAP Bilişim Sisteminin verimli şekilde kullanılabilmesi için hukuk büroları, avukatlar, hâkim ve savcıların da hukuk otomasyonlarıyla sistemi desteklemesi gerekir. T-HOS hukuk alanına özel otomasyon programlarıyla dava takibi, doküman yönetimi, icra takip programı, evrak yönetimi gibi tüm adli süreçler dijital ortamda yönetilebilir.

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi İle Dava Dosyaları Elinizin Altında

Dava süreçlerini hızlandıran ve hata riskini ortadan kaldıran T-HOS hukuk otomasyon sistemi ile istediğiniz yerden istediğiniz zaman dava dosyalarına ulaşabilirsiniz. Avukatlar için özel tasarlanan dava takip programı dava dosyalarıyla ilgili her türlü işlemi dijital ortamda gerçekleştirmenizi sağlar.

Adliyeye ya da büroya gitmeden bulunduğunuz yerden dava takibi yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan, tabletinizden ya da bilgisayarınızdan dava süreçleriyle ilgili tüm işlemleri yürütebilirsiniz. İcra dosyalarının idari takibini yapabilir borçlular için program üzerinden ödeme planı oluşturabilirsiniz. Tüm yargısal ve adli süreçleri dijital ortamdan takip edebilirsiniz.

T-HOS hukuk otomasyonu avukatlara, hukuk bürosu çalışanlarına belge paylaşımı ve doküman onayı kolaylığı sağlar. Tüm dava dosyaları veri kodlama sistemiyle dijital ortamda saklanır. İzinli kişilerin erişebileceği dosyalar üzerinde istenen değişiklikler yapılabilir.

Adalet Bakanlığı Bilişim Teknolojileriyle Uyumlu Dijital Kolaylıklar

Dijitalleşme devlet kurumları ve diğer kurumların entegre olarak ilerlemesi gereken bir süreçtir. Elektronik ortamda hukuki süreçlerin takip edilmesi, yönetilmesi, doküman onayı yapılması gibi tüm işlemler Adalet Bakanlığı bilişim teknolojileriyle uyumlu olduğunda kolaylık sağlar.

T-HOS hukuk otomasyon sistemi Adalet Bakanlığı bilişim teknolojileriyle uyumlu çalışır. UYAP bilişim sisteminde evrak paylaşımını T-HOS otomasyonuyla rahatlıkla yapabilirsiniz. Dava sorgulama, dilekçe gönderme, karar sorgulama gibi dijital kolaylıklardan kendi otomasyon sisteminizle yararlanabilirsiniz. Adalet Bakanlığı bilişim teknolojilerini yakından takip ediyor gelişmelere uygun hukuk otomasyon sistemi kullanmanızı sağlıyoruz.

Hukuk Otomasyon Sistemiyle Dava Süreçlerini Hızlandırın

Dava süreçlerini dijital ortamdan yürütmek %100 daha verimli daha etkin çalışma imkânı yaratır. Hukuk otomasyon sistemiyle dava süreçlerinde avukatlar gereksiz evrak işleriyle yorulmaz. Davaya odaklanarak kısa sürede davayı kazanabilirler. Adli sistemle eşgüdümlü çalışan T-HOS hukuk otomasyon sistemi evrak işlerini hızlandırırken zaman yönetimini de verimli hale getirir.

Avukatlar için değerli olan zaman yönetimi dijital çözümlerle planlandığında büyük ölçüde zamandan tasarruf edilir. Tüm avukatlık işlerinin dijital ortamda kolay şekilde yürütülmesi dava süreçlerinde avukatların yükünü azaltır. Duruşma saatlerini unutmak, müvekkil bilgilerini karıştırmak, dava notlarını bulamamak gibi sorunlar ortadan kalkar.

Hukuk otomasyon sistemi avukatların ve hukuk bürolarının çalışma verimliliğini yükseltir. Dava süreçlerinin doküman onayı yüzünden uzaması da söz konusu olmaz. E-imza kolaylığı ile dokümanlar dijital ortamda onaylanır. Dava belgelerine istenilen yerden istenilen zamanda erişmek mümkün olur. Avukatların işlerini kolaylaştıracak programlar hakkında bilgi almak isterseniz de “Avukatların İşlerini Kolaylaştıran Yeni Yazılımlar” konulu yazı size yardımcı olacaktır.

"UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otomasyon sistemi" haberi, 02 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otomasyon sistemi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. UYAP uyumlu hukuk yazılımı: T-HOS hukuk otomasyon sistemi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 15 Kasım 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:12 Donald Trump, Sağlık Bakanlığı'na Robert F. Kennedy Jr.'ı aday gösterdi
  2. 13:09 Yusuf Tekin'den mülakat açıklaması: 60 bin kişiden toplam 1100 kişinin yeri değişmiş
  3. 13:05 Türkiye ile Filistin arasında imzalanan anlaşma Resmi Gazete'de!
  4. 13:03 Yılmaz Tunç'dan, Meclis'ten geçen yeni 'Noterlik Yasası'na ilişkin açıklama
  5. 12:56 Mehmet Uçum: Bir şehit yakını, “Terör bitsin, Öcalan’a evimde kahvaltı vermezsem adam değilim” dedi
  6. 12:51 MHP'li Yıldız'dan 'yeni seçim kanunu' açıklaması
  7. 12:48 Fransa-İsrail futbol karşılaşması Paris'te protesto edildi!
  8. 12:25 Sarayın İçinden Çarpıcı İddia: Ünlü Gazeteci Değişecek 2 Bakanı Duyurdu
  9. 12:25 Malatya’da Şiddetli Deprem: 4,9 Büyüklüğünde Sarsıntı
  10. 12:21 O Ses Türkiye'de İlk Jüri Üyesi Açıklandı! İşte Sürpriz İsim!
  11. 12:20 İş Arayışında Olanlara Uyarı: Dolandırıcıların Yeni Yöntemiyle Hedef Olabilirsiniz!
  12. 12:19 Ünlü Pizza Zinciri İflasın Eşiğinde, Kurtuluş İçin Son Çareyi Deniyorlar!
  13. 12:18 Memati Karakteriyle Tanınan Gürkan Uygun’dan Yeni Pozlar: Yeni Halini Görenler Tanıyamadı!
  14. 12:18 Naci Görür’den Malatya Depremi Sonrası Korkutan Uyarı: Büyük Deprem Riski Devam Ediyor
  15. 12:18 Bilim İnsanları Kıyamet Günü'nün Tarihini Açıkladı: Zaman Daralıyor
  16. 12:18 Konut Piyasasında Yeni Dönem: Talep Zirve Yapıyor!
  17. 12:18 Narin'in Ağabeyine Ait Isırık İzlerinin Yeni Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Deliller Ne Söylüyor?
  18. 12:18 Karadeniz Sallandı: Rize'de 4,7 Büyüklüğünde Deprem
  19. 03:47 Sadece zekiler bulabiliyor! Resimdeki saklı civcivi 5 saniyede bulmak için en az 120 IQ gerekli!
  20. 00:31 Fransa-İsrail Maçında Kavga Çıktı: Taraftarlar Karıştı!
Haberleri