Video Konferans Yapılabilen Programlar

Video Konferans Yapılabilen Programlar

Video Konferans Yapılabilen Programlar Video konferans programları günümüzde çok daha yaygın; artık modern iş dünyasında insanlar daha özgür alanlarda çalışabiliyor! Ofis dışından toplantı, görüşme yapmak için birçok video konferans programı kullanılıyor....

Video konferans programları günümüzde çok daha yaygın; artık modern iş dünyasında insanlar daha özgür alanlarda çalışabiliyor! Ofis dışından toplantı, görüşme yapmak için birçok video konferans programı kullanılıyor. İşte modern

teknoloji haberleri

için son gelişmeler!

Çeşit Çeşit Programlar ile Video Konferans İmkanı! 

İş dünyasında özellikle içinde bulunduğumuz sosyal izolasyon döneminde video konferans programlarına ilgi çok büyük oranda arttı! Koronavirüsünden önce de ofis dışı çalışmaların yaygınlaşması nedeniyle video konferans uygulamaları ilgi görüyordu ancak şimdi çok daha ön planda!

Küçük ve büyük her türlü işletme için video konferans uygulamaları hem daha pratik hem de daha az maliyetli olmaya başlamıştır. Çalışanlar ofise gelip, orada tıkılmak zorunda değiller ve bu nedenle üretkenlik de artıyor!

Yıllardır bu alanda çalışmalar sürdürülüyor; birçok başarılı video konferans programı geliştirildi. Basit mesajlaşma ve çağrı özelliklerinden daha geniş yelpazedeki işler için piyasaya sürülen ürünler arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Modern teknoloji haberleri video konferans alanındaki birçok hızlı gelişmeyi de kapsıyor. Şimdi bu programlardan bazılarını size kısaca tanıtıyoruz:

  • TeamViewer : Bu video konferans programı uzaktan kontrol özelliğine sahiptir ve rakip programlara göre fiyatı daha pahalıdır. Pratik bir kullanım olanağı sağlar. Geniş dil seçenekleri mevcuttur. Çevrimiçi toplantılara bu program sayesinde katılabilirsiniz. Dünyanın öteki ucundaki bir yerle ekran paylaşımı yapmanız da mümkün! Oturum kaydetme, uzaktan video ve ses kontrolü, beyaz tahta araçları uygulamanın özelliklerinden sadece birkaçıdır!
  • Join Me: Büyük gruplar için ideal programlardan biridir! Çoklu bağlantı seçenekleri sunar. Tek arama ile 250 kişiye kadar destek sunma özelliği bulunur. Basit, pratik bir programdır. Diğer rakip programlara göre sınırlılıkları vardır. Birçok platformu destekler ve bir aramaya katılmak kolaydır.
  • ConnectWise Control: Güçlü bir iletişim yazılımı olarak geliştirilmiştir. Uzaktan erişim özelliği mevcuttur. Markanıza göre özelleştirme yapabilirsiniz. Bu program toplantı ve erişim servislerini bir araya getirir. Video konferans artık yalnızca iki kişi için değil geniş gruplar için mümkün olmaktadır! Bu program video konferans yazılım markaları arasında öne çıkar.
  • Go To Meeting: Bu video konferans programı ise sade ve modern bir tasarımda üretilmiştir. Çok detaylı özellikleri yoktur ancak fonksiyoneldir. Mobil erişim mümkündür; bir çağrı başlatmak ve bu çağrıya katılmak kolaydır. Özellikle karmaşık platformları tercih etmeyenler için idealdir. Uzaktan erişim ve koordine çalışma özelliği ise bulunmamaktadır. 100 kişi iphone, Android, bilgisayarlar ve MAC üzerinden toplantıya katılabilirler.
  • Skype for Business: Microsoft tarafından piyasaya sürülmüştür. Ses konferansı düzenlemek için olanak sağlar. Office 365 bağlantısı bulunur. Tanıdık arayüz özelliği kullanıcılara kolaylık sunar. Programın sürümünü yükselttiğinizde 250’ye kadar katılımcı konferansa dahil olabilir. Skype Business programı kurumlar için birçok avantaj bulunduruyor. Gerçek zamanlı ekran paylaşımı yapmak da mümkündür!
  • Skype Meeting Broadcast: Skype Business programını daha yüksek sürümleri ile kullanmayı tercih edebilirsiniz. Skype toplantı yayını programı 10.000 katılımcıya olanak sağlar. Azure canlı yayını, tam yayıncı kontrolü, Bing Pulse anket sistemi gibi seçenekleri sunmanın yanı sıra seyirci katılımını da mümkün kılar.
  • Google Apps for Work: Bu uygulama programının etkisi de gittikçe büyümektedir. Bu aynı zamanda Google G Suite uygulaması olarak da bilinen bir yazılımdır. Google Meet servisi sayesinde video konferans uygulamalarına büyük ağırlık verilmiştir. İş için Google Uygulamaları programına tek aramada 30 katılımcı dahil olabiliyor.

Haber365 haber sitesi modern teknoloji haberleri için güncel ve güvenilir bilgileri okuyucuları ile paylaşmaya devam etmektedir.

"Video Konferans Yapılabilen Programlar" haberi, 02 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Video Konferans Yapılabilen Programlar haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Video Konferans Yapılabilen Programlar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 12 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:23 Miçotakis'in Ankara Ziyareti: Türkiye ve Yunanistan Arasında İşbirliği ve Diyalog İçin Yeni Adım
  2. 05:19 Tel Aviv ve Kudüs’te Hükümet Karşıtı Protestolar: Çok Sayıda Gözaltı
  3. 05:14 İsrail'de Güvenlik Toplantısında Gazze Stratejisi Tartışması
  4. 05:10 Gürcistan'da Protestolar: Avrupa Entegrasyonu İçin Sokaklarda
  5. 05:06 İsveç Araştırması: Obezite, Kanser Riskini Katlıyor!
  6. 05:02 Zamfara'da Silahlı Çete Saldırıları: 30 Ölü, Birçok Kişi Kaçırıldı
  7. 04:58 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
  8. 04:54 Albanese: Gazze'deki Soykırım Holokost'u Anımsatıyor
  9. 04:46 Evde Çıtır Simit Yapmanın Püf Noktaları
  10. 04:38 Hamas'tan İsrail'e Sert Tepki: Gazze'deki Saldırılar Kısır Döngüyü Sürdürüyor
  11. 04:33 AB Temsilcisi Borrell'den İsrail'in Gazze'ye Kara Saldırısını Kınama Mesajı
  12. 04:01 Biden'dan Hamas'a: "Rehineleri serbest bıraksa yarın ateşkes olurdu"
  13. 02:37 Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği hisseler belli oldu
  14. 02:21 POS cihazlarına sıkı denetim uygulandı: Mehmet Şimşek hiç acımadı!
  15. 02:21 Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
  16. 00:55 Temmuz ayındaki emekli maaşı artışıyla ilgili masadaki rakamlar sızdırıldı
  17. 00:54 IMF'nin dolar/TL kuru tahminleri şok etti! O tarihte üç haneli sayılar geliyor, hazırlanın!
  18. 00:38 ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
  19. 00:36 S&P'den dikkat çeken tahmin: 2025 yılında dolar kaç lira olacak?
  20. 00:34 Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Teknoloji Haberleri