WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır?

WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır?

WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kred... Hindistan’da yeni özelliği için girişimlerini hızlandıran WhatsApp kullanıcılarına kredi vermesine imkan tanıyacak özelliği denemeye hazırlanıyor.

Hindistan’da yeni özelliği için girişimlerini hızlandıran WhatsApp kullanıcılarına kredi vermesine imkan tanıyacak özelliği denemeye hazırlanıyor.

WhatsApp kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır? Sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp uygulaması devrim niteliğinde bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2 yıl önce Hindistan'da mobil ödeme özelliğini test eden WhatsApp bu proje kapsamında ülkede yeni bir başvuru gerçekleştirdi. TechCrunch'ta yer alan habere göre WhatsApp kullanıcılarına kredi verebilmesine imkan tanıyan özelliği denemeye hazırlanıyor. Peki, WhatsApp kredi nasıl alınır? İşte detaylar…

WHATSAPP KREDİ NASIL ALINIR?

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması bu sefer oldukça ilginç bir özellik ile gündemde. 2 yıl önce Hindistan'da mobil ödeme özelliğini test eden WhatsApp bu proje kapsamında ülkede yeni bir başvuru gerçekleştirdi.

TechCrunch'ta yer alan habere göre WhatsApp kullanıcılarına kredi verebilmesine imkan tanıyan özelliği denemeye hazırlanıyor. Zira WhastApp'ı bünyesinde bulunduran Facebook bu özellik için Hindistan'daki yetkililere gerekli başvuruları yapmış durumda.

Henüz fizibilite aşamasında olduğu belirtilen projenin hayata geçmesi durumunda ilk olarak Hindistan'da kullanıma sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak WhatsApp'ı mobil kredi verme özelliğinden kimlerin hangi koşullarda yararlanabileceğine dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Aynı habere göre WhatsApp söz konusu projeye Nisan ayının ilk günlerinde başladı.

YENİ ÖZELLİKLER GELDİ

WhatsApp, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sesli ve görüntülü grup görüşmelere katılan kişilerin sayısının 2 katına çıkarıldığını, programı yenileyen kullanıcıların bundan böyle 8 kişiye kadar grup görüşmelere katılabileceklerini duyurdu.

WhatsApp'ın kendi blogunda yaptığı duyuruya göre Kovid-19 salgını nedeniyle sesli ve görüntülü grup görüşmelere katılan kişilerin sayısı 2 katına çıkarıldı, programı yenileyen kullanıcılar bundan böyle 8 kişiye kadar grup görüşmelere katılabilecek.

Daha önce bu işlevin sadece test sürümlerinde olduğu belirtilen açıklamada, yeni işlevin aktif hale gelmesi için uygulamanın yeniden yüklenmesinin yeterli olacağı ifade edildi.

Katılımcı ekleme sürecindeyse değişikliğe gidilmedi, yeni grup çağrısı oluşturma tuşuna tıkladıktan sonra görüşmenin formatının (sesli ya da görüntülü) seçilmesi ve gerekli kullanıcıların eklenmesi gerekiyor.

Grup görüşmelerin katılımcılarını çoğaltma gerekliliğini Kovid-19 pandemisi ile gerekçelendiren WhatsApp tasarımcıları, "Pandemi nedeniyle çoğumuz dostlarından ve ailelerinden uzak kaldı. Bu nedenle dünyanın dört bir ucunda insanlar WhatsApp'taki sesli ve görüntülü grup görüşmelerini daha sık kullanmaya başladı" açıklamasında bulundu.

"WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır?" haberi, 01 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. WhatsApp kullanıcılarına kredi verecek! Kredi başvurusu nasıl yapılır? WhatsApp kredi nasıl alınır? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 15 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:31 TSK Irak'ta 12 PKK'lı Teröristi Etkisiz Hale Getirdi
  2. 22:29 Birlikte yıkanmaması gereken çamaşırlar neler?
  3. 22:26 Etkili bir CV nasıl yazılır?: CV yazarken nelere dikkat etmelisiniz?
  4. 22:26 NBA Play-off Yarı Finaallerinde Denver Nuggets ve New York Knicks Öne Geçti
  5. 22:23 Türkiye'nin Mobil Liderliği: Yüksek Kullanım Süresi, Düşük Gelir!
  6. 22:22 Altın sahiplerine o müjdeli haber sonunda geldi!: Ekonomistler açıkladı!
  7. 22:17 Gelinim Mutfakta altın heyecanı devam ediyor!: Çeyrek altını alan gelin ise belli oldu!
  8. 22:16 Ziraat Bankası, Dubai'de Temsilcilik Ofisi Açıyor
  9. 22:13 Beşiktaş Yeni Sezonda Güçlü Bir Kadro İçin Hamle Yapıyor: Transferler ve Ayrılıklar!
  10. 22:12 Bu ülkelerden posta ve kargo gelenlere kötü haber geldi!: Vergiye yeni bir zam daha yapıldı!
  11. 22:09 Ne buğday ne kepek: İşte en sağlıklı ekmek!
  12. 22:07 2024 TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?: TOKİ konut başvuruları merakla bekleniyor!
  13. 22:06 Palandöken'de Yaşanan Çöp Skandalı: Alzheimer Hastası'nın Evinden 20 Ton Çöp Çıktı!
  14. 22:01 Yeni Kaledonya'da Oy Kullanma Yasası Değişikliği Protestoları: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
  15. 21:56 Vergi Kaçakçılığına Büyük Darbe: 50 İlde 17 Milyar Liralık İnceleme Başlatıldı
  16. 21:47 Çin Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tutuyor
  17. 21:42 Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
  18. 21:36 Kanada'da Orman Yangınları: Binlerce Kişi Tahliye Ediliyor
  19. 21:30 TÜİK Raporu: Türkiye'de Doğurganlık Hızı Tarihi Düşüşle 1,51'e Geriledi
  20. 21:15 Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısı Arttı
Teknoloji Haberleri