Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu

Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu

Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığ... Xiaomi’nin giyilebilir ürünlerini kontrol ettiğimiz Xiaomi Wear 2.0 uygulaması yeni özellikler ile karşımıza çıktı. İşte o özellikler.

Xiaomi nihayet giyilebilir yardımcı uygulaması için Xiaomi Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Yeni güncelleme, durumunuzu gerçek zamanlı olarak gösteren yeni bir avatar ile geliyor. Dahası, güncelleme artık kullanıcıların her zaman ve her yerde uygulamada bağımsız olarak spor başlatmasına izin veriyor. Üstelik uygulama artık profesyonel veri yönetimi ile birlikte geliyor. Uygulama artık başlangıç ​​ekranında anlık fitness verilerini gösteriyor.

Gelen en büyük yenilik ise kullanıcıların uygulamayı kullanarak doğrudan bir egzersize başlayabilmesi oluyor. Artık cihazınızı elle bağlamanıza gerek kalmayacak. Bu özellik açık havada koşu, kapalı alanda koşu, açık havada yürüyüş ve açık havada bisiklet modunu destekliyor.

Güncellemenin durum sayfası olarak iki katına çıkan yeni bir ana sayfa sunduğunu da belirtelim. Adımlar, Kaloriler, Egzersiz kayıtları ve uyku gibi önemli bilgilerin tümü ana sayfada görüntülenebiliyor. Ayrıca yeni veri kaynağı özellikleri ekleniyor. Sonuç olarak, kullanıcılar birden çok cihazdan verileri hızla değiştirebilecek ve görüntüleyebilecek.

Mi Band 5 için kesintisiz destek!

Xiaomi ayrıca sağlığınıza yardımcı olmak ve dönüşümünüzü izlemek için küçük alışkanlıklar, sağlık planları ve kurslar için tek tıklamayla check-in içeren yeni bir sağlık sayfası tanıttı.

Uygulama ayrıca egzersiz deneyiminizi daha da iyileştirmek ve genişletmek için daha fazla sağlık bilgisi sağlar. Üstelik bu güncelleme ile Mi Band 5 NFC, egzersiz kalp atış hızını otomatik olarak okuyabiliyor. Elbette bu özellik diğer cihazlara da ulaşacak, ancak şimdilik geliştirme aşamasında.

Redmi K30S Ultra saniyeler içerisinde yok sattı

Yeni Bağımsız yönetim özelliği, aynı cihazı kullanan birden fazla kullanıcı olduğunda senaryolarda da yardımcı olacaktır. Her bir kişinin verilerini kontrol etmek için profiller arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Dahası, uygulama kişisel bir bilgi yöneticisi getiriyor ve sürekli güncelleniyor.

Yeni güncelleme kesinlikle Xiaomi’nin giyilebilir cihaz kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir dizi özellik sunuyor. Umuyoruz ki şirket bu geliştirme dalgasını sürdürecek ve bu uygulamanın kullanılabilirliğini daha fazla kullanıcı ve cihaza genişletecektir. Mi Band ve Mi Watch yelpazesinden daha fazla cihaz için destek görmeyi umuyoruz.

Xiaomi Wear 2.0

Şimdilik güncelleme sadece Android kullanıcılarına sunulmuş durumda. Ancak Xiaomi, önümüzdeki haftalarda iOS güncellemesini de yayınlayacak.

Huawei işletim sistemi Android’i ezip geçebilir

"Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu" haberi, 03 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 02 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Xiaomi ,Wear 2.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 15 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:01 Yeni Kaledonya'da Oy Kullanma Yasası Değişikliği Protestoları: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
  2. 21:56 Vergi Kaçakçılığına Büyük Darbe: 50 İlde 17 Milyar Liralık İnceleme Başlatıldı
  3. 21:47 Çin Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tutuyor
  4. 21:42 Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
  5. 21:36 Kanada'da Orman Yangınları: Binlerce Kişi Tahliye Ediliyor
  6. 21:30 TÜİK Raporu: Türkiye'de Doğurganlık Hızı Tarihi Düşüşle 1,51'e Geriledi
  7. 21:15 Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısı Arttı
  8. 21:11 Ticaret Bakanlığı Nektarin ve Brokoliyi Denetim Altına Aldı
  9. 21:04 Süper Lig Heyecanı: Galatasaray ve Fenerbahçe, Kritik Derbide Karşı Karşıya!
  10. 20:59 Antalya Teleferik Kazası: Kepez Belediye Başkanı da Dahil 12 Sanık Yargılanacak
  11. 20:56 Bitcoin ve altında beklenen artış: Yatırımcılar dikkat!
  12. 20:53 Pırasa tüketirken bu bilgilere dikkat!
  13. 20:50 Susuz kaldığınızı fark etmenin pratik yöntemi: 10 Saniyelik parmak testi
  14. 20:49 Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!
  15. 20:47 Sarımsakların ömrünü uzatın: Uzun süre taze kalmalarını sağlayan pratik ipuçları
  16. 20:46 ABD'nin İsrail'e Silah Yardımı Planı Belirsizlik Yaratıyor
  17. 20:42 Asya'da Aşırı Sıcaklar: İklim Değişikliği Etkisiyle Artıyor
  18. 20:37 BBVA'dan açıklama geldi: Garanti Bankası satılıyor mu?
  19. 20:37 Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli
  20. 20:36 Borsa günü gerilemeyle tamamladı. İşte en fazla değer kaybeden hisseler
Teknoloji Haberleri