Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın

Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın

Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koy... Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Yapmayın Ertuğrul Bey, yılların gazetecisiniz. Bizi salak yerine koymayın. Kendinizi de çamaşır makinesine hatta herkesin girip çamaşırını yıkayabildiği bir laundromat’a çevirmeyin" dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Yapmayın Ertuğrul Bey, yılların gazetecisiniz. Bizi salak yerine koymayın. Kendinizi de çamaşır makinesine hatta herkesin girip çamaşırını yıkayabildiği bir laundromat’a çevirmeyin" dedi.

Fatih Altaylı, bir zamanlar kendisini Best FM'e aldıran Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün Demirören Holding'in Sayısal Loto'yu işleten şirketi SİSAL Şans'ın CEO'su Selim Ergün ve Turkcell CEO'su Murat Erkan'la yaptığı görüşmelere atıfta bulunarak, "Yapmayın Ertuğrul Bey, yılların gazetecisisiniz. Bizi salak yerine koymayın. Kendinizi de çamaşır makinesine hatta herkesin girip çamaşırını yıkayabildiği bir laundromat’a çevirmeyin. Ne olur, lütfen!" dedi. Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle: "Ertuğrul Özkök beni çok neşelendiriyor son zamanlarda. Yazıları ile değil, tavrıyla. Milli Piyango’ya yönelik suçlamalar oluyor, güvensizlikler oluşuyor, Ertuğrul Özkök hemen Milli Piyango’nun CEO’su ile konuşuyor. 'Size yönelik suçlamalar var ne diyorsunuz' diye soruyor. CEO da ne kadar dürüst olduklarını anlatıyor. Turkcell BİP’e yönelik yönelik güvensizlikler ve suçlamalar oluyor, Ertuğrul Bey hemen Turkcell BİP’in başındaki kişi ile konuşuyor. O da Ertuğrul Bey’e 'BİP’in ne kadar güvenli olduğunu' anlatıyor. İyi de Ertuğrul Bey, ne bekliyorsunuz? Milli Piyango CEO’sunun 'Vallahi birtakım haltlar dönüyor ama ben de anlamadım. Çıkmayan ikramiyeler, alınmayan paralar var. Hep aynı yerlere çıkan ikramiyeler beni de işkillendiriyor. Zaten olasılıkları o kadar düşürdük ki, asıl beni şaşırtan bazılarına özellikle kazı kazan tipi oyunlarda hala ikramiye çıkıyor olması. Şu anda Türkiye’nin kumar tekeli olduk ve oyun çeşitliliği ile tüm Türkiye’yi kumarbaz yapma niyetindeyiz' demesini mi? Ya da BİP’in başındaki zatı muhteremin 'Vallahi Ertuğrul Bey, ben de emir kuluyum. Burası kamu yönetiminde bir şirket. Verilerin güvenliği konusunda yüzde yüz garanti vermem mümkün değil. Yarın birileri bunu talep ederse ben nasıl hayır derim. Fatih Altaylı’nın yazdığı içerik üzerinden veri üretme lisansı için başvurumuz doğru ama çok da kötü niyetle kullanmayacağımıza şimdilik söz veriyorum' demesini mi?"

Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın

"Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın" haberi, 06 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yapmayın Ertuğrul Bey! Bizi salak yerine koymayın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  2. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  3. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  4. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  5. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  6. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  7. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  8. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  9. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
  10. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
  11. 15:36 Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!
  12. 15:29 Melisa Döngel Hayalindeki Rolü Açıkladı!
  13. 15:26 Fenerbahçe'nin Savunma Hattında Transfer Hareketliliği: Luan Peres'e Brezilya'dan Teklif Geldi!
  14. 15:22 İran Devrim Muhafızları, İsrail'e nükleer tesislerinin hedefleneceği uyarısında bulundu
  15. 15:20 Finlandiya'dan Göç Politikasında Sıkı Tedbir: Yabancıların Vatandaşlık İşlemleri Zorlaşıyor
  16. 15:19 Mariya Zaharova: "Ortadoğu'daki gerilimden ABD sorumlu"
  17. 15:19 BM: "Gazze'deki okulların yüzde 80'den fazlasının yıkıldı"
  18. 15:17 Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı ve teklifini yaptı! Transfer olmak için tek şart!
  19. 15:15 Sel Sularında Mahsur Kalan Kedi, Dubai'de Araca Tutunarak Yardım Bekledi
  20. 15:11 Hindistan'da Başbakan Modi'nin Yapay Zeka Kullanarak Seçim Propagandası Tartışması
Gündem Haberleri