Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Belediye saldırıyı ifşa etti

Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Belediye saldırıyı ifşa etti

Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Bel... Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Halk Ekmek sosyal medyada yer alan bazı kimliksiz trol hesaplar tarafından yapılan karalama kampanyasına yönelik

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Halk Ekmek sosyal medyada yer alan bazı kimliksiz trol hesaplar tarafından yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Halk Ekmek, sosyal medyada paylaşılan ve üretim yerlerine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili yaptığı açıklamada paylaşılan fotoğrafların depo bölümüne ait ve dağıtım yapan şirketin kullandığı bir alan olduğu belirtildi.

Açıklamada "Halk Ekmek şirketi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni yıpratmak isteyen kimliksiz trol hesaplar" denildi.

Halk Ekmek tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Sosyal medyada yer alan bazı kimliksiz trol hesaplar ile onlara talimat veren, çamur atmayı meslek edinmiş güruh üzerinden Halk Ekmek şirketimiz ve Büyükşehir Belediyemiz hakkında yıpratma maksatlı, çarpıtılmış, art niyetli ve bolca iftira içeren aciz paylaşımlar yapılmaktadır."

"FOTOĞRAFLARIN ÜRETİM ALANIYLA İLGİSİ YOK"

Söz konusu hesaplarda paylaşılan tuvalet görüntüleri, depo bölümünde yer almakta olup, dağıtım yapan şirketin şoförlerinin kullandığı bir alandır. Günlük olarak temizlenen bu alanın ürünlerimizin üretilip vatandaşlarımızla buluştuğu süreç ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bahse konu ekmek sepetleri ise, sahada yaşanan kirlenmelerin ardından yeniden dağıtıma çıkmadan önce hijyenik uygulamaya tabi tutulmaktadır.

Ar duygusu içermeden yayınlanan görüntülerin aksine yönetimimiz, fabrikamızın üretim ve dağıtım bölümlerindeki tüm tuvaletleri ekteki fotoğraflarda görüleceği üzere yenilemiştir. Üretim ve dağıtımdaki hijyen için kritik öneme sahip bu alanlar maalesef eski yönetimden bizlere bakımsız, eski ve kirli olarak teslim edilmiştir. Yeni yönetim olarak halk sağlığını önceliğe alan anlayışımız gereği bu alanlarda çalışma başlatılmış ve yıllarca ihmal edilen bu alanlar ivedi bir şekilde yenilenmiştir.

Halk Ekmek bir yandan eskinin tüm bu çarpık anlayışını yenilerken, bir yandan da hijyen kurallarına ve standartlara en uygun şekilde ürettiği ürünleri yine en kaliteli ve en ekonomik şekilde vatandaşlarımızla buluşturmaya devam etmektedir. Vatandaşlarımız Halk Ekmek’in hijyen standartları hakkında

"EKMEK ÜZERİNDEN İFTİRA"

Kendi kirli ruhlarını Halk Ekmek fabrikasındaki alanlarda göstermeye çalışan, “Şeytanların bile zincire vurularak bağlandığı” mübarek Ramazan ayında kutsal bildiğimiz ekmek üzerinden bu iftiraları atmaktan yüzleri kızarmayan ve fesat yapıları kıskançlıkla bezenmiş bu kişileri yine aziz milletimizin vicdanına ve yüce takdirine bırakıyoruz.

Sosyal medyayı kendi kararmış ruhlarının aynası olarak kullananlar ve kapının önüne boş damacana gibi niçin konulduğunu bir türlü açıklayamayan kimileri, sandık sonuçlarını ve artan teveccühü hâlâ anlayamamış veya sindirememiş olabilirler. İflah olmaz kıskançlıkları dolayısıyla bir türlü normalleşemeyen ve tedavi kabul etmeyen bu küçük iftiracı tayfası, bizi halkımızın yanında olmaktan alıkoyamayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Belediye saldırıyı ifşa etti" haberi, 02 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Belediye saldırıyı ifşa etti haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yavaş'a trollerden 'Halk Ekmek' kumpası! Belediye saldırıyı ifşa etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:35 Tüketiciyi Koruyan Yeni Yasalar Yürürlükte!
  2. 07:29 Samyeli’den TUSAŞ Saldırısına Dair Çarpıcı Sözler: 'Yine Hangi Senaryoya Seyirciyiz?
  3. 07:23 Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor! MHP'nin Yasa Teklifi Neler Getiriyor?
  4. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  5. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  6. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  7. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  8. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  9. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  10. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  11. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  12. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  13. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  14. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  15. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  16. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  17. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  18. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  19. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  20. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
Politika Haberleri