Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor

Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor

Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor Yay burcunda olanları, kendilerini oldukça güçlü ve mutlu hissedecekleri, yeniliklerle dolu bir yıl bekliyor. Maddi konularda paylaştıkça mutlu olan birisiniz. Fakat son yıllarda gönlünüzce para harcayamadınız.

Yay 22 Kasım / 21 Aralık

 

İhtiyacı olanlara destek olamamak sizi bir hayli yıprattı. Harcadığınız paraların hesabını tutmak zorunda kaldınız. Ağırlaşan maddi konular psikolojinizi de hassaslaştırdı ve psikolojik kökenli fiziksel sağlık sorunlarınız da ortaya çıktı. Yaşam için mücadele etmeye devam ettiniz ama hayattan haz almadınız. Gün bittiğinde uyuyacağınız için sevindiniz. Sabahları uyanmak sizi mutlu etmedi, tüm beklentilerinizden vaz geçtiniz. Yeni yılda ek iş imkanları sebebi ile artan geliriniz ve aşkında kapınızı çalması ile yılın en şanslılarından birisiniz. İyimser, neşeli, yardımsever yönleriniz daha fazla ortaya çıkacak. Uzun yıllardır önünüzde yeni bir şey belirdiği zaman alacağınız ödülleri düşünmeden sıkıntılara ve hüsranlara odaklanarak aslında bazı kısmetleri de kendi ellerinizle ittiniz. Gelirinizin artması ile yılın ilk yarısını borçlarınızı kapatmaya ayıracak ikinci yarıda ise hem gönlünüzce harcarken hem de kenara para koyma imkanı yakalayacaksınız. Neptün gezegeninden yıllardır aldığınız olumsuz açı yeni yılda da devam edecek. Neptün kandırır, gözümüzü sis perdesi ile çevirebilir. Bu nedenle özellikle maddi konularda temkini elden bırakmamakta fayda var. Hilebaz ve dolandırıcıların boy hedefi olmamak adına kime borç verip kime veremeyeceğinizin hesabını iyi yapın. Özel hayatınızı düzene koyma ve geçmişte canınızı acıtan hayal kırıklıklarını tarihe gömme süreci başlıyor. Yalnız yayların ayakları yerden kesilecek adeta bulutların üzerinde uçacaklar. Hayatın size sunduğu güzellikler sayesinde hayallerinize giderken hiçbir engel sizi yolunuzdan alıkoymayacak.

HEM AŞKTA HEM DE PARADA KAZANACAK

Aşk ilişkilerinizde kalbinizin sesini dinlemeyeli çok uzun zaman oldu. Karşınıza çıkan kişilerin olumsuzlukları yüzünden özgüveniniz zedelendi ve doğru kişinin sizi bulmayacağını daha çok düşündünüz. Son yıllarda oluşan olumsuz duyguları süpürün gitsin, artık aşk zamanı. Hem aşkta hem parada kazanan olacaksınız. İlişkisi sallantıda olan, ne yapacağını bilmeyen ve yıllardır hüzne teslim olan Yaylar ise eşleri ile ilişkilerinin geleceği için uzun ve verimli konuşmalar yapacaklar. Tüm konuşmalara rağmen bir şeyler düzelmiyorsa da eşlerine dostça yollarımızı ayıralım teklifinde bulunacaklar. Yine de birçok yay ilişkisinde rehabiliteye giderek devam kararı alacak. Geçmiş yıllara oranla hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok güçlü hissedeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Satürn ve Jüpiter desteği ile pozitif olarak değişmeniz müzmin sağlık sorunlarınızda da uygun tedavi yollarını bulmanıza sebep olacak. Neptün enerjisi devam ettiği için alerjik reaksiyonlara, zehirlenmelere ve ayaklarınızla alakalı sorunlara karşı dikkatli olmayı da ihmal etmeyiniz. Demet Hoşman

2021 Burç Yorumları

"Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor" haberi, 02 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yay burcunu 2021’de yenilikler bekliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:56 Yatırımcılar uyarıda bulunuyor! Piyasalarda beklenmedik değişimler olabilir
  2. 22:56 Abdullah Avcı isyanlarda!
  3. 22:40 Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: '3 maçta 7 puan almamıza rağmen küme düştük' dedi!
  4. 22:34 Fatih Tekke: “İyi ve üstün bir oyun oynadık” dedi!
  5. 22:25 Aziz Yıldırım Manisa’da Fenerbahçeliler derneğini ziyaret etti!
  6. 22:24 Türkiye'nin Dev Şirketi İflas Etti! Şirket Sahibinin Son Hali Şaşkınlık Yarattı!
  7. 22:23 İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
  8. 22:15 Gayrimenkul uzmanı, önümüzdeki iki yıl içinde konut fiyatlarında bir düşüş olabileceğini ifade etti
  9. 22:15 Beşiktaş Maçından Sonra Hatayspor'da İsyan Çıktı!
  10. 22:12 Selçuk İnan'dan maç sonrası açıklama: "Önemli bir galibiyet aldık ama maalesef daha bitmedi"
  11. 22:12 19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
  12. 22:09 Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
  13. 22:09 Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
  14. 22:08 Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
  15. 22:08 Uzman altın almanın riskli olduğunu vurguladı ve yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı
  16. 22:04 Beşiktaş, 90+7. dakikada attığı golle 1 puan aldı
  17. 22:02 İkinci El Araç Piyasasında En Çok Tercih Edilen Markalar Belli Oldu!
  18. 21:56 Fatih Karagümrük bu defa küme düştü!
  19. 21:22 Beşiktaş puanı son anda kurtararak, başardı!
  20. 21:21 Sunumlarla küçüklere nasıl yemek yedirilir?
Gündem Haberleri