Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba İtiraf!

Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba İtiraf!

Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba ... Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, konuk olduğu Aramızda Kalsın programında bomba itirafları ile dikkat çekti! Geçtiğimiz Ekim ayında kaybettiği babası Cemal Yeşilmen ile astral seyahat yöntemiyle helalleşti! Şok iddia!

25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden ve son 1,5 ayını yoğun bakımda geçiren şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in babası Cemal Yeşilmen, geçtiğimiz ekim ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

812477-7-t.jpg

Yeşilmen, şunları söyledi: Babama olan sevgimi sosyal medya hesabında paylaştım. Dua istedi ve acı haberi şu sözlerle duyurdu: "Tek Cemo'muzu kaybettik. Bir süreliğine yokum. Allah onu cennete aldı, dualarınızı bekliyoruz. Benim için çok acı. Ancak 1,5 ay yoğun bakımda kaldı. 25 yaşındaki Parkinson hastası deprem sonrası evini kaybetti. Durumu daha da kötüleşti."

812477-2-t.jpg

Babasının ölümünden derinden etkilenen Yeliz Yeşilmen, Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Yelda Kırçuval'ın performansıyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Aramızda  Kalmasın" programına konuk oldu. Programda Yusuf Güney'in astral seyahatle ilgili açıklamaları ele alınırken Yeliz Yeşilmen, katıldığı bir programda babasıyla astral seyahat sayesinde tanıştığını belirtti. Yeşilmen'in şu açıklamaları dikkat çekti: "Çocukluğumdan beri babama kızdığım şeyler vardı ve ona astral yolculukla veda ettim." Bilmiyorum ama astral seyahat diye bir şey var. beden kalır, ruhunu gönderirsin, ruh geri döner. Var ama pek detay bilmiyorum. Sanırım babamı kaybettiğimde rüyalarımda bilinçsizce astral seyahate çıkmıştım. Bunu anneme ve aileme anlattım ama bana inanmadılar." 45 yaşındaki sanatçı şöyle devam etti: "Sanki babamı astral yolculukta görüyormuşum gibi hissettim." 

Rüyada babamın ilk hazırlığını duydum ve hemen uykuya daldım.Rüyada rüya görüp kendi kendinize "uyan, uyan, uyan" diyemezsiniz. "Ölü büyükannemi gördüm." 'Ben buna hazır değilim' diyerek elini tuttum." İkinci ve üçüncü rüyamda bir ışık, bir tünel gördüm. Bu sefer ışığa gittim. Rüyalarında ölülerle ağızlarını oynatarak konuşamazsın, bunu biliyorsun. Enerji. Bana verdiği mesajı hissettim. "Gitmem lazım, uyanmam lazım" diyorum. Gitmemi istemedi... Bu onlarca kez başıma gelmiş olmalı. Daha sonra çok yorgun bir bedenle uyanırsınız. Çünkü astral seyahatten yoruluyorsunuz. Bu konuda herhangi bir araştırma yapmadım ama bunun boş bir hayal olduğunu düşünmüyorum. Daha sonra korkmamaya başladım. Uyuduktan sonra fayansçıya giderim ve her zaman babamı ararım. Babama "İyi misin?" diye sordum. ve bana farklı şeyler söylüyor. O kadar tuhaf ki... Bir haftadır rüyamda babamı görmüyorum. Bu iki dünya arasında çok mu fazla düşünüyorum? Sıkıştı, onu durdurabilir miyim? Benden mi gidemiyor, gitmeye çalışıyor... Onun için çok zor bir iş olduğunu, çok yorulduğunu, odalarda beklediğini, bir liste olduğunu biliyorum. "Listede bir isim var, sıramı bekliyorum" dediğini hatırlıyorum.

Yeliz Yeşilmen, Yusuf Güney'in açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi. : "Sanırım astral seyahat yaşadım. Ama Yusuf" Güney'in söylediği kadar basit değil. Bunlar çok hassas konular. "Orada beni dövdüler." "Gittim gelemedim" gibi saçmalıklar yok. Dikkat çekmek için söyledi. Birincisi, gönül gözüdür, ruh gözüdür. Astral seyahat gerçekleşir. "Bir uzman size bunu nasıl yapacağınızı söyleyecektir ancak vücudunuz gerçekten yorulacaktır."

"Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba İtiraf!" haberi, 05 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba İtiraf! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeliz Yeşilmen, Babası ile Helalleşti Bomba İtiraf! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:07 30 Nisan 2024 Salı döviz kuru tutarları
  2. 13:06 Kamuda tasarrufta 3 ayaklı eylem planı hazırlandı
  3. 13:03 Fenerbahçe'nin Transfer Gündeminde Simon Kjaer: Savunmayı Güçlendirecek Hamleler Yakın
  4. 12:56 Dilan Çiçek Deniz'in Eski Nişanlısı Thor Saevarsson İstanbul Gecelerinde Çapkınlıkta!
  5. 12:54 ABD Üniversitelerinde Filistin Protestoları: Bin Kişi Gözaltında
  6. 12:53 Gazze'deki Geçici Limanın Maliyeti Arttı, İsrail Kontrolünden Geçecek Yardım
  7. 12:50 Usta Oyuncu Parla Şenol'dan Kahreden Haber!
  8. 12:49 Gazze'deki Patlamamış Bomba Tehlikesi: UNMAS Uyarıyor, BM İnsani Ateşkes İçin Çağrı Yapıyor
  9. 12:47 Manisa FK’nın genç futbolcularına milli davet sürprizi geldi!
  10. 12:41 Charlotte'da Polis Saldırısında 4 Ölü, 4 Yaralı: Beyaz Saray Olayı Takip Ediyor
  11. 12:40 Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı!
  12. 12:38 1 Mayıs önlemleri açıklandı: Toplu taşımaya kısıtlama, araç parkı yasak
  13. 12:36 Ormanlık alanda kemikleri bulunmuştu... Berzeg ailesi cinayetten şüphelendiğini açıkladı
  14. 12:36 30 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 12:31 Adana'da Yol Çökmesi: Kamyon Çukura Düştü, Şans Eseri Yaralanan Olmadı
  16. 12:29 Öğretmen adaylarına şimdi de eğitim akademisi şartı! KPSS’yi kazanmak yeterli değil
  17. 12:28 'Milliyet farkı' alan Limak Hotels'e 54 bin 694 TL idari ceza geldi
  18. 12:27 Panathinaikos'a EuroLeague'den Büyük Cezalar: Ataman ve Takıma 65 Bin Euro Para Cezası!
  19. 12:25 Bahçeli'den Dervişoğlu zaferine ‘ihanet’ yorumu geldi
  20. 12:17 TÜİK rakamları açıkladı: Dış ticaret açığı gerilemeye başladı
Gündem Haberleri