Yeni Opel Mocca Türkiye'de

Yeni Opel Mocca Türkiye'de

Yeni Opel Mocca Türkiye'de Alman otomotiv devi Opel, yeni Mokka’yı yüksek verimliliğe sahip benzinli motoru ve 3 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu

 Zamanın ötesinde cesur tasarımı, sahip olduğu yenilikçi standart teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan yeni Mokka, Opel markası için birçok ilki temsil ediyor.

Yeni Mokka, markanın gelecekteki yüzü Opel Vizör’e ve tamamen dijital Pure Panel kokpite sahip ilk model olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Elegance, GS Line ve Ultimate olmak üzere üç farklı donanım seçeneğini zengin renk ve jant seçenekleriyle buluşturan yeni Mokka’da ayrıca, Türkiye’de bir ilk olarak siyah renkli kaput opsiyonu da bulunuyor.

Devamı için alttan sayfayı değiştiriniz.

130 HP gücündeki 1.2 litrelik turbo beslemeli benzinli motor ve AT8 otomatik şanzıman kombinasyonuyla tercih edilebilen yeni Mokka, 365 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Mokka’nın merakla beklenen %100 elektrikli versiyonu Mokka-e ise 2022 yılında Türkiye yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturan Opel, güncel tasarım dilini tamamen hayata geçirdiği ilk modeli yeni Mokka’yı Türkiye’de satışa sundu. Zamanın ötesinde cesur tasarımı, sahip olduğu yeni teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan yeni Mokka, Opel markası için birçok ilki temsil ediyor.

Yeni Mokka, markanın gelecekteki yüzü Opel Vizör’e ve tamamen dijital Pure Panel kokpite sahip olan ilk model olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkemize, 130 HP gücündeki 1.2 litrelik turbo beslemeli benzinli motor ve AT8 otomatik şanzıman kombinasyonuyla gelen yeni Mokka; Elegance, GS Line ve Ultimate olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa çıkıyor.

Yenilikçi tasarımını zengin renk ve jant seçenekleriyle tamamlayan yeni Mokka’da ayrıca, Türkiye’de bir ilk olarak siyah renkli kaput opsiyonu da bulunuyor. Yeni Mokka, 365 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

“Toplam satışlarımızın yüzde 15’inin Mokka’dan gelmesini hedefliyoruz”

Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, “Yeni Mokka, şehirli kitlenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek boyutlara sahip, günlük hayatın parçası olabilecek kompaktlıkta ve konfor unsurlarını üzerinde barındıran bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımıyla tamamen yenilenen Yeni Mokka, teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Boyutlarıyla tam bir şehirli Crossover olduğunu gösteren yeni Mokka’nın, yüksek satış adetleri konusunda bizlere büyük katkılar sağlamasını bekliyoruz. Toplam satışlarımızın yakın ve ileriki dönemde yüzde 15’inin yeni Mokka’dan gelmesini hedefliyoruz. Kısacası, yeni Mokka ürün gamımız içerisinde kuvvetli bir role sahip olacak ve markamıza yeni müşteri kitlelerinin gelmesini sağlayacak.

Yeni Mokka, Crossland ve Grandland’den oluşan SUV üçlemesi Opel’i SUV pazarında ilk 5 içerisinde tutacak. Öte yandan, Mokka ve Crossland ikilisinin B-SUV kategorisinde bizi liderliğe taşımasını da hedefliyoruz. Önümüzdeki yılla beraber heyecanla beklenen bataryalı elektrikli modellerimizi pazara sunmak üzere de çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda, Mokka-e 2022’nin ikinci yarısından itibaren Türkiye’de olmasını planladığımız bir ürün” değerlendirmesinde bulundu.

Opel Grandland yenilendi! İşte yeni tasarım

"Yeni Opel Mocca Türkiye'de" haberi, 18 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Yeni Opel Mocca Türkiye'de haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni Opel Mocca Türkiye'de 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  2. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  3. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  4. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
  5. 13:14 Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
  6. 13:10 Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı: O isimle yollar ayrıldı!
  7. 13:08 Batman Merkezli 'Mahzen-30' Operasyonu: 'Odacılar' Organize Suç Örgütü Çökertildi!
  8. 13:01 İsrail'in Refah'a düzenlediği saldırıda ölü ve yaralılar var
  9. 12:58 Hamas ve İslami Cihad, İsrail Saldırılarını Kınayarak Filistin Halkını Direnişe Çağırıyor
  10. 12:54 Hızlı ve Pratik: Pirinçle Avokado Olgunlaştırma Yöntemi!
  11. 12:49 Siber Tehlike: Yapay Zeka İle Birlikte Kötü Amaçlı Yazılımların Yüzde 600'den Fazla Artışı
  12. 12:45 Yavaş: 'Lüks Belediye Binaları İsraf, Halkın Parasını Harcamak Doğru Değil'
  13. 12:40 New York'ta Trump Davası Sırasında Trajik Olay: Şahıs Kendini Ateşe Vererek Hayatını Kaybetti
  14. 12:36 Kuzguncuk'ta Antep Fıstıklı Kurabiyeler Tartışma Yarattı: Maliyet 110 Lira!
  15. 12:31 Denizli Belediye Başkanı Çavuşoğlu'dan İsraf Protestosu: 45 Kiralık Araç Sergilendi
  16. 12:23 İran-İsrail Gerilimi Petrol Fiyatlarını Uçurdu: Türkiye Enerji Arayışlarını Sürdürüyor
  17. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  18. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  19. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  20. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
Teknoloji Haberleri