Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu Başkanı

Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu Başkanı

Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu... Türkiye Golf Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu'nda seçimin tek adayı Yıldırım Demirören yeni başkan oldu. Demirören, kullanılan 98 oydan 81 geçerli oyu alarak başkanlığa seçildi.

Türkiye Golf Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu'nda seçimin tek adayı Yıldırım Demirören yeni başkan oldu. Demirören, kullanılan 98 oydan 81 geçerli oyu alarak başkanlığa seçildi.

Görevi 21 yıldır sürdüren ve Demirören'e devreden Ahmet Ağaoğlu, "Ülke sporunda pandemi nedeniyle hiç beklemediğimiz, alışık olmadığımız bir süreç yaşadık. Olimpiyatların ertelenmesiyle görev sürelerimiz de uzamış oldu. 21 sene insan hayatında çok uzun bir süre. Golf gibi son derece etik spor ahlakına sahip, olimpik ruhu taşıyan bir camiada bu süre göz açıp kapayıncaya kadar geçti" diye konuştu. Golf camiasına destekleri için teşekkür eden Ağaoğlu, "2000 yılından bugüne kadar bu görevi omuzlarımızda taşıdıysak camianın bunda payı fazla. Hiçbir yönetimin camia desteği olmadan süreci başarıyla yönetmesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Demirören: Biz bu sporun içinden geliyoruz

Yeni başkan Demirören, golf sporunda yeni bir dönem başlattıklarını ifade etti. Demirören amacını "Ben ve arkadaşlarım golfü tüm ülkeye yaymak, lisanslı sporcu sayısını artırmak, kadınlarımızı golfe çekmek, ve en önemlisi gençlere golfü sevdirmek amacıyla yola çıktık. En büyük hedefimiz olimpiyatlarda yarışan, madalya kovalayan sporcular yetiştirmek" diyerek açıkladı.

Demirören şöyle devam etti: 

"İddialıyız çünkü biz bu sporun içinden geliyoruz. Hem ben hem de yönetim kurulundaki arkadaşlarım sorunları biliyoruz. Tesisleşmeden altyapıya, antrenör eğitiminden organizasyona projelerimiz hazır. Kısa ve uzun vadede hepsini hayata geçireceğiz. Umutluyuz çünkü büyük golf ailesinin desteğinin arkamızda olduğunu iyi biliyoruz. Genel kurula tek liste ile girmek bunun en güzel kanıtı. Bu desteği boşa çıkarmamak için elimizden ne geliyorsa ortaya koyacağımızdan kuşkunuz olmasın. Sevgili golf ailesi, huzurlarınızda Sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu'na şükranlarımı sunarım. 21 yıldır sürdürdüğü başkanlığı sırasında Türk golfüne çok önemli katkılar sağladı. Golfün ülkemizde bu denli sevilmesi ve benimsenmesinde Ağaoğlu başkanın yadsınamaz bir emeği var.
Klasis Golf Kulübü meselesi ve devralacağımız mali yük bunların başında geliyor. Kulüpler arasında iletişimi ve dostluğu geliştirmek de bir başka önceliğimiz. Ulaşılabilir bir federasyon olacağımızdan, her sorunun üzerine şeffaf bir biçimde gideceğimizden, 'ben değil biz' diyeceğimizden kuşkunuz olmasın. Büyük golf ailesinin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Ben ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun."

Demirören, yönetimindeki isimler şöyle:

"Mehmet Dora, Mehmet Ziylan, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Ali Özdoğan, Murat Karaduman, İlker Erdoğan, Recep Turan, Mustafa Cihat Arslan, Yasin Akkanat, Gürkan Demirkesen, Ali Köse, Atilla Hasan Akıncı, Abdullah Hazar, Orhan Hallik."

"Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu Başkanı" haberi, 01 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 01 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu Başkanı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yıldırım Demirören şimdi de Golf Federasyonu Başkanı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  2. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  3. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  4. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  5. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  6. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  7. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  8. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  9. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  10. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  11. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  12. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  13. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  14. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
  15. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  16. 21:18 ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!
  17. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
  18. 21:09 CHP'li Akay'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tasarruf Eleştirisi: "CHP Yapınca Mı Aklınıza Geldi?"
  19. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
  20. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
Spor Haberleri