Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertlilerde, Sadık Çiftpınar

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertlilerde, Sadık Çiftpınar dizinden sakatlanarak sezonu kapattı. Ara transfer döneminde bir sol bek, stoper ve golcü almasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de, ilk transfer de belli oldu. Fenerbahçe savunmasına dünya yıldızı futbolcuyu katacak.

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Süper Lig lideri Sivasspor'a konuk oldu. Sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, karşılaşmada Sadık Çiftpınar'ı da kaybetti.

SEZONU KAPATTI

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçta Sadık Çiftpınar talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sadık, Sivassporlu rakibi ile grdiği mücadele sırasında dizinden sakatlandı. Dizini tutan Sadık, değişiklik istedi. Daha sonra oyunun durması üzerine tecrübeli stoper, kendini yere bıraktı. 2 haftadır ilk 11'de yer alan Sadık Çiftpınar, sedyeyle kenara gelirken gözyaşlarına engel olamadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 22. dakikada Sadık'ın yerine Zanka'yı oyuna dahil etti.

YANAL ZANKA'YA GÜVENMİYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Zanka'nın futbolunu beğenmiyor. Sezon başında kadroya katılan Danimarkalı futbolcu, Yanal'ın gözüne girmeyi başaramadı. Ersun Yanal, son iki haftada Zanka'nın yerine Sadık Çiftpınar'ı tercih ediyordu.

ADIL RAMI YOLCU

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen bir diğer isim Adil Rami de beklentileri karşılayamadı. Süper Lig'de yalnızca bir maça ilk 11'de başlayan Adil Rami, gole sebebiyet veren hatasıyla dikkat çekmişti. Ankaragücü maçında 45 dakika sahada kalan Fransız yıldız, daha sonra ligde forma yüzü göremedi.

İLK HAMLE STOPERE

Fotomaç'ın haberine göre; Devre arası transfer dönemi için yoğun mesai harcanan Fenerbahçe'de, 3 mevkiye transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertliler, ocak ayında sol bek, stoper ve golcü transferi yapacak...

STOPERE DÜNYA YILDIZI

Fenerbahçe'de gündem dünya yıldızı stoper Jerome Boateng... Sezon başında da sarı lacivertlilerin listesinde yer alan 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a da gelmişti. Boateng'in, menajer Mirsad Türkcan'la buluştuğu ve transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü. Türkcan'ın, tecrübeli savunmacının bağlı olduğu menajerlik şirketine Fenerbahçe'nin şartlarını ilettiği belirtildi.

OCAKTA İMZALIYOR

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar'ın sakatlığının ardından Boateng ile resmi imzaların ocak ayında atılması bekleniyor. Bayern Münih'in yıldız futbolcu için bonservis beklentisi bulunmuyor. 9 yıldır formasını giydiği Bayern Münih ile sözleşmesi 2021'de bitecek olan Boateng, bu sezon alman ekibiyle sadece 6 lig maçında oynadı. 2016'da Almanya'da yılın futbolcusu seçilen Gana asıllı futbolcu, Bayern Münih ile 7 lig şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşarken, Almanya ile Dünya Kupası'nı da kaldırdı.

"Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda" haberi, 16 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe kadrosunda 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:10 İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İki şirket iflas bayrağını çekti!
  2. 15:06 Konut Fiyat Endeksi şubatta yüzde 2,2 oranla artış gösterdi
  3. 15:04 Parasını mevduatta değerlendiriyorsanız dikkat edin: Son gün yaklaşıyor
  4. 15:02 Smart büyüdü! Yarı Alman yarı Çinli Smart'ın yeni modeli ilk kez görüntülendi
  5. 14:28 Fenerbahçe'nin Nisan Ayında Yaşadığı Şok: Hedefler Bir Bir Uzaklaşıyor
  6. 14:26 Hadise, Arkadaşının Düğününde Söz Kesti: "Aşk Çok Güzel..."
  7. 14:21 Bodrum'da Yaz Tatili İçin Villa Kiralarında Artış: Günlük Fiyatlar 1 Milyon Liraya Kadar Çıkıyor
  8. 14:03 İYİ Parti'den aday olup kaybetmişti! Vazgeçmiyor!
  9. 13:59 Enerji Sektörünün Önde Gelen İsimlerinden Group Şirket, 4 Şirketine Konkordato Talebinde Bulundu!
  10. 13:52 Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!
  11. 13:45 Premier Lig'de Şok! İki Futbolcu Cinsel İstismar Suçundan Gözaltına Alındı!
  12. 13:44 Bilim Kurgu Hayalden Gerçeğe Dönüşüyor: Thermonator Robot Köpek Satışta!
  13. 13:44 Mevduat Süresi Dolmak Üzere! Avantajlı Faiz Oranlarından Faydalanmak İçin Son Şansınız!
  14. 13:44 Ebeveynler Dikkatli Olun! Bu Detaylar Çocuğunuzda Gizli Bir Sorun Olduğunun İşareti Olabilir!
  15. 13:44 Şok Haber: Ünlü Airfryer Markası da İflas Etti!
  16. 13:36 Mansur Yavaş, Almanya Cumhurbaşkanı İle Görüşme Sağladı!
  17. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  18. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  19. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  20. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
Spor Haberleri