Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı: Utanman yok mu?

Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı: Utanman yok mu?

Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sos... Son dönemin en çok gündeme gelen isimlerinden olan sanatçı Yılmaz Morgül, ilginç paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Yılmaz Morgül, yeni mesleğiyle herkesi şoke etti. Görenler gözlerine inanamadı. Yayınladığı videoda söylediği sözlerle büyük tepki çekti. Bakın Yılmaz Morgül'ün yeni mesleği neymiş?

Survivor'a katılarak bir ilki başaran Yılmaz Morgül, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Intagram hesabından yeni bir video paylaşan Yılmaz Morgül, herkesin ağzını açık bıraktı. Yeni mesleğini görenle gözlerine inanamıyor. Videoda söyledikleri ilginç sözler ise herkesin tepkisini çekti. Bu yaştan sonra utanması da kalmamış. İşte Yılmaz Morgül'ün yeni mesleği...

Yılmaz Morgül yeni mesleğini duyurdu

Farklı kişiliği ile sık sık gündeme gelen Yılmaz Morgül, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Şarkıcılık yapan ve dünyanın farklı yerlerinde konserler veren Morgül, Instagram hesabından yeni mesleğini duyurdu.

"Pompacı Morgül... Pompalıyorum"

Instagram hesabından yeni bir video paylaşan Yılmaz Morgül, bir benzinlikte çalıştığı anları paylaşarak, "Hollanda ve Amsterdam başta olmak üzere çeşitli şehirlerde konserler veriyorum. Konserlerin dışında da yepyeni bir meslek buldum. Pompacı Morgül... Pompalıyorum. Benzini de motorini de her şeyi pompalıyorum" dedi.

021.png

Yılmaz Morgül'ün bu paylaşımı sosyal medyada gündem olurken tepkiler çığ gibi geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Yaşından başından utan!' 'İşi gücü şov' gibi yorumlarda bulundu.

Ünlü isimle evlenmek istediğini söylemişti

Geçtiğimiz ay 2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül, Hande Erçel'e karşı özel bir ilgisinin olduğundan bahsederek "1997 yılında şöhret olduğumda Hande Erçel dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim. Bana 'evet' desin ya da demesin... Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum. Güzellik ve yetenek olarak onunla karşılaştırılanları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Dünyada en tatlı reçel, Hande Erçel. Hande Erçel'i çok seviyorum, onu sevenleri de çok seviyorum" demişti.

Yılmaz Morgül kimdir?

Asıl adı İbrahim Yılmaz Morgül olan ünlü sanatçı 14 Ocak 1964 yılında Beykoz'da doğmuştur. Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.

Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalandı. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından dolayı özel izin verildi.

Katıldığı televizyon programlarında 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül’ün gerçek yaşı, uzun süre gündem konusu oldu. Meslektaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise, tartışmalara son noktayı koydu ve Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında yayınlanan Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer almıştır. Yine aynı yıl yayınlanan, Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur.

"Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı: Utanman yok mu?" haberi, 30 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 30 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı: Utanman yok mu? haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yılmaz Morgül’ün yeni mesleği şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı: Utanman yok mu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:11 Meral Akşener: "Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
  2. 22:07 Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti
  3. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  4. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  5. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  6. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  7. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  8. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  9. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  10. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  11. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  12. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  13. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  14. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  15. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  16. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  17. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  18. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  19. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  20. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
Magazin Haberleri