Yılmaz Vural ateş püskürdü

Yılmaz Vural ateş püskürdü

Yılmaz Vural ateş püskürdü EURO 2024 sebebiyle Almanya'da olan Yılmaz Vural ateş püskürdü. Yılmaz Vural resmen yıktı geçti. Açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz Vural öyle şeyler söyledi ki yer yerinden oynar! Son dakika..

TFF 2. Lig'de Menemen FK ile finalde elendikten sonra takıma veda eden Yılmaz Vural, EURO 2024 turnuvası için Almanya'ya gitti.

Milli takımı neler beklediği, Menemen FK'daki geleceği ve Türk futbolu hakkında genel bir konuşma yapan Yılmaz Vural, büyük ses getirdi. Bu isimlere lanet etti.

images-124.jpg

Polonya maçında Samet Akaydın'ın hatasına değinen Yılmaz Vural, milli takımın bireysel hatalarla boğuştuğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Milli takım son birkaç karşılaşmada berabere kaldı ve mağlubiyet aldı. diğerleri. Performans ve sonuçlar eşleşmiyor. Milli takımımızın en kötü yanı kişisel hatalardır. Bu seviyedeki oyuncuların böyle şeyler yapmaması gerekiyor. Samet'in son maçta yaptığı, yakın maçta yapılamaz. Top 50 metreden geliyor, bu pozisyonu alamazsınız. Türkiye ayrıntılarda kaybediyor. "Yanlış bir şey yapamazsın kardeşim, bu seviyeye geldiğinde nerede duracağını bilirsin" dedi.

"ZİHİNSEL AKTİVİTE YOK"

Türk futbolunda asıl sorunun zihinsel aktivite eksikliği olduğuna dikkat çeken Vural, "Türkiye'de en büyük sorun top oyundayken fiziksel aktivitenin olması. Ancak topun oynanmadığı yerde böyle bir zihinsel aktivite olmuyor ne yazık ki futbolcular topu almayı düşünmeye başlıyor. Futbol teorisiyle değil, yürekle oynuyoruz. Bu onurlu oyunun koşu mesafesi 1 saniyede 7 metredir. "Bizim pas tekniklerimiz ve becerilerimiz onlarınkinden kötü değil ama futbol akıllı bir oyun ve oyuncuların bu anlamda gelişimine yönelik antrenmanlarımız olmadığı için bireysel beceriler ortaya çıkıyor" dedi.

Vural, Menemen FK'da devam edebileceğini söyledi ancak şu ana kadar kimse aramadı ve "Şu an Almanya'dayım. Kimse beni aramadı," dedi. Benimle hiçbir ilgisi olmayan bazı makaleler görüyorum. Orayı beğendik, kalmak isterim. Yönetim değişiklikleri olduğunu duydum ama onların da kendi sorunları var. Son 6 aydır bir kuruş alamadan devam ediyoruz, kulüp çalışanlarına da maaşlarının ödenmediğini duyuyoruz. Sorunları var. Eğer isterlerse, bize başvururlarsa ve şampiyon olmayı düşünürlerse biz de memnuniyetle yolumuza devam ederiz. "Bugüne kadar beni kimse aramadı" dedi.

"YÖNETİCİLERİN FARKLI AMAÇLARI VAR"

Yöneticilerin başka hedefleri olduğunu da sözlerine ekleyen Vural, şöyle konuştu: "Ben yöneticilerle o kadar uzun yıllar çalıştım ki, sportif anlamda lider olan çok az kişi var. Hepsinin siyasi veya ticari amacı var. İktidar arkadaşlarına yakınlar ve ihaleler kazanıyorlar..

"Yılmaz Vural ateş püskürdü" haberi, 15 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 15 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Yılmaz Vural ateş püskürdü haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yılmaz Vural ateş püskürdü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:20 Fenerbahçeli Fred: ‘Galatasaray’a karşı 9 kişi oynasak yine yenerdik‘
  2. 18:13 Bin 500 TL'den 23 bin TL'ye… Dev derbinin biletleri 4 saniye içinde tükendi!
  3. 18:13 Özel'den Bahçeli'ye Anayasa cevabı: "Bu Hüda-Parcının elini daha ne kadar tutacaksınız?"
  4. 18:04 Düşünmekle kimse bulamıyor! Mantık hatasını sadece gerçek dâhiler 15 saniyede bulabiliyor!
  5. 18:04 Narin’in adı ve fotoğrafları ile kuaför açtılar: Bu kadarı da pes dedirtti!
  6. 18:04 İzmir 21 Eylül 2024 Cumartesi hava durumu: Gök gürültülü yağışlar ve parçalı bulutlar
  7. 18:04 Cep telefonları uzaktan patlatılabilir mi? İşte uzman fikirleri
  8. 17:22 Trump'tan Yahudilere flaş suçlama!
  9. 17:03 Kamala Harris: "Eğer biri evime izinsiz girerse, o kişi vurulur"
  10. 16:59 Ünlü kadın voleybolcu 3. kez evlendi. 'Hat-trick yaptım' dedi
  11. 16:56 ABD basını: "İsrail, Lübnan'a kara saldırısı düzenleyebilir"
  12. 16:50 Diyarbakır'da bir öğretmenin cansız bedeni başından vurulmuş halde bulundu
  13. 16:43 Aile hekimine saldıran anneye gözaltı!
  14. 16:41 Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: Türkiye kaçıncı sırada?
  15. 16:36 Melania Trump Çıplak Pozları Savundu: "İnsan Bedenini Kutlayan Bir Sanat"
  16. 16:36 Halil Ergün'den Türkan Şoray itirafı
  17. 16:29 Konutta fahiş fiyat artışına 100 bin TL ceza kesildi
  18. 16:26 İspanyol Futbolunda Şok! Futbolculara "Seks Sözleşmesi" Skandalı
  19. 16:14 Yapay zekadan derbi tahmini
  20. 16:10 Yalı Çapkını dizisinin çekildiği yalı rekor fiyata satılıyor
Spor Haberleri