Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 17 yıl hapis cezası verildi

Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 17 yıl hapis cezası verildi

Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 1... Balıkesir’de, evli olduğunu öğrenince kendisinden ayrılmak isteyen Zeliha Atlar’ı ensesinden tabancayla vurup yaralayan Serdal Gülser’e, 17 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Balıkesir'de, Burhaniye 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 6’ncı duruşmaya tutuklu sanık Serdal Gülser, SEGBİS ile katıldı. Zeliha Atlar, mütalaanın aleyhe hususlarını kabul etmediğini, sanıkların atılı tüm suçlardan üst hadden cezalandırılmalarını ve tutuksuz sanıklar Hasan ve Mücahit’in tutuklanmasını talep ettiğini belirtti.

Atlar, “Ben kimsesiz olduğumdan dolayı sanık Serdal’dan kurtulamadım” dedi.

“BEN SUÇSUZUM” DEDİ

Serdal Gürsel, “Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi talep ederim” diye konuştu.Sanık Gürsel’in avukatı Oğuzhan Kaçıcı ise “Aralarındaki arbedede tabanca kazayla ateş almıştır. Müvekkilim kesinlikle katılanı öldürme ya da yaralama kastı bulunmamaktadır” dedi.

Yargılama sonunda sanık Serdal Gürsel, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 17 yıl 2 ay, Hasan ve Mücahit Pekçetin ise 5’er yıl 4’er ay hapse mahkum edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Edremit ilçesinde yaşayan Zeliha Atlar, 2020 yılının Mart ayında sosyal medyadan kendisine mesaj atan Serdal Gülser ile tanıştı. Bir süre arkadaşlık eden ikilinin gönül ilişkisi başladı. Atlar, 2 ay sonra Gülser’in evli ve 4 çocuk babası olduğunu öğrenince ilişkiye devam edemeyeceğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Serdal Gülser ise Atlar’ı ölümle tehdit edip silahla evini bastı.

Tehditler nedeniyle ilişkiyi sürdürmek zorunda kalan Atlar, defalarca yaşadığı silahlı tehdit nedeniyle polis merkezine gidip, Gülser’den şikayetçi oldu. Serdal Gülser, hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen Atlar’ı rahatsız ve tehdit etmeye devam etti.

Uzaklaştırma kararını ihlaline rağmen hakkında işlem yapılmayan Serdal Gülser, bir süre sonra akşam saatlerinde Zeliha Atlar’ı arayıp konuşmak istediğini söyledi.

“SENİ ÖLDÜRMEYE GELDİM”

Atlar görüşmeyi kabul etti ve Gülser’e ait araca bindi. Gülser, Atlar’ı dağlık alana götürüp araçtan inmesini söyledi. Bu sırada aracın bagajındaki kazma, kürek ve pompalı tüfeği alan Gülser, Atlar’a “Seni buraya öldürmeye getirdim. Burada seni gömeceğim” dedi.

Atlar’ın direnmesi üzerine Serdal Gülser, kendisinden ayrılmazsa öldürmeyeceğini söyleyince Zeliha Atlar da ayrılmayacağını dile getirdi.

Tehditlerle ilişkiye devam eden Zeliha Atlar’ın 10 Ekim’de arkadaşının evine gittiğinde telefonuna, Serdal Gülser’den ölüm tehditleri ve küfür içeren mesajlar geldi. Gülser’in arayıp kendisiyle görüşmezse arkadaşının evine gelerek herkese zarar vereceğini söylemesi üzerine Atlar, görüşmeyi kabul etti. Eve gelen Serdal Gülser, Atlar’ı silah zoruyla evden çıkarıp otomobile bindirdi. Serdal Gülser, arkadaşı Hasan Pekçetin’i arayarak, “Silahları, tüfekleri hazırla geliyorum ben” dedi. Hasan Pekçetin ve Mücahit Pekçetin ile Gülser ve Atlar, önünde buluştukları eve birlikte çıktı. Burada Hasan Pekçetin’den silahı alan Serdal Gülser, ikiliye aşağı inmelerini söyledi.

Silahı eline alan Gülser, “Ayrılmak mı istiyorsun, ölümün benim elimden olacak” diyerek ayağa kalkıp tabancayla ense bölgesinden bir el ateş etti.  Zeliha Atlar, yaralı halde evin mutfak kısmına koştu.

ZELİHA’NIN ANNESİNE DE ATEŞ ETTİ

Bu sırada panik yapan Serdal Gülser kaçarken, apartmanın merdivenlerinde Atlar’ın annesi F.S. ile karşılaştı. Gülser burada anneye de ateş etti ancak isabet ettiremeyince ikili arasında arbede yaşandı. Ardından merdivenlerden inen Serdal Gülser, bu kez Atlar’ın kız kardeşi S.A. (12) ile karşılaşınca karın bölgesine tekme atıp uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin hastaneye götürdüğü Zeliha Atlar, tedaviye alındı. Serdal Gülser ise yakalanarak polis merkezine götürüldü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gülser, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 17 yıl hapis cezası verildi" haberi, 19 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 19 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yargı kategorisi altında bulunan Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 17 yıl hapis cezası verildi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zeliha’yı ensesinden vuran Serdal Gülser’e 17 yıl hapis cezası verildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yargı konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  2. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  3. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  4. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  5. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  6. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  7. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  8. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  9. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  10. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  11. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  12. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  13. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  14. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  15. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  16. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  17. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  18. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  19. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  20. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
Yargı Haberleri