Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 ... 9 Nisan Zuhal Topal’la Sofrada Kim Birinci Oldu? Fox TV ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması olan Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında hafta finali geldi çattı. Hafta boyunca kendi günlerinde hünerlerini sergileyen ve kaynanalar ve Zuhal Topal’dan

9 Nisan Zuhal Topal’la Sofrada Kim Birinci Oldu? Fox TV ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması olan Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında hafta finali geldi çattı. Hafta boyunca kendi günlerinde hünerlerini sergileyen ve kaynanalar ve Zuhal Topal’dan puanlarını alan yarışmacılar, bugün kimin 15 Bin TL değerindeki büyük ödülü kazandığını öğrenecek. 9 Nisan Zuhal Topal’la Sofrada 15 Bin TL’yi kim kazandı? Fox TV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlenen yarışma programı Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında haftanın finali bu gün yapılacak. Gelinler, kendi günlerinde kendi belirledikleri menüleri kısıtlı zaman içinde yetiştirerek, Zuhal Topal ve kaynanaların beğenisini sunmak için mutfakta ter dökerken, kayınvalideler ise Zuhal Topal’la birlikte sofrada yemeklerin tadına bakarak puanlamalarını gerçekleştirdi. Şimdi final zamanı. Yarışmacı gelinlerin aldıkları puanlar toplandı ve sıralama belirlendi. Zuhal Topal’la sofrada yarışmasının bu hafta ilk günü olan 5 Nisan Pazartesi günü yarışmacısı Dilek Boran’dı. 27 yaşındaki yarışmacımız 1,5 yıllık evli ve henüz çocukları yok. İzmir’de yaşayan Dilek hanım oldukça kıskanç bir insan. Dilek hanım haftanın ilk gününde Zuhal Toplan ve kayınvalidelerin beğenisine sunmak üzere şu menüyü hazırladı; Etli bamya çorbası Peynirli Mantarlı Galette Avbcı Böreği Zeytinyağlı Çanak Enginar Haydari Fırında Beşamel Soslu buğu Kebabı Erişte Mısırlı Mevsim Salata Paşa Lokumu Dilek hanım kısıtlı sürede hazırlamış olduğu bu güzel menüsünü Zuhal Topal ve kayınvalidelerin beğenisine sundu. Kayınvalideler ve Zuhal Topal’ın puanlaması neticesinde toplamda 29 puan alan Dilek Boran, 15 Bin TL değerindeki büyük ödülün sahibi olabilmek için kendinden sonraki yarışmacıların alacakları puanları bekleyecek. Zuhal Topal’la sofrada yarışmasının 2. günü olan 6 Nisan günü mutfakta yarışma sırası Gamzenur Acar’daydı. Gamzenur hanım 23 yaşında ve 5 yıllık evli. 18 yaşında evlenen Gamzenur hanım 1 çocuk annesi. Mutfakta kendine oldukça güvenen Gamzenur hanım, Zuhal Topal ve kayınvalidelerin beğenisine sunmak üzere şu menüyü hazırladı; Yöresel Karalahana Çorbası Sebzeli Galette Zeytinyağlı Yaprak Sarma Közlenmiş Kırmızı Biber salatası Mor Lahana Mezesi Kağıt Kebabı Yöresel Kuru Yufka Böreği Karnabahar ve Brokoli Yoğurtlusu Mevsim Salat Çikolata Sos eşliğinde Bisküvi Rüyası Gamzenur hanım 2,5 saatlik süre içinde hazırladığı menüsünü Zuhal Topal ve Kayınvalidelerin beğenisine sundur. Haftanın ikinci gün yarışmacısı olan Gamzenur hanımın menüsünün tadan ve puanlayan kayın valideler ve Zuhal Topal, toplamda 24 puan verdi. 

Böylelikle Gamzenur hanım ilk gün yarışmacısı olan Dilek hanımın 5 puan gerisinde kaldı. Gamzenur hanım ne yazık ki 15 Bin TL değerindeki büyük ödüle de veda etmiş oldu. Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında haftanın 3. günü olan 7 Nisan Çarşamba günü mutfakta hünerlerini sergileme sırası Eda Turan’a gelmişti. 8 yıllık evli olan Eda Turan, aslen Erzincanlı. 1 çocuk annesi olan yarışmacımız İstanbul’da yaşıyor. Eda hanım yarışmanın 3. gününde Zuhal Topal ve kayınvalidelerin beğenisine sunmak üzere şu menüyü hazırladı; Tavuklu Un Çorbası Domatesli Lor peynirli Galette Kuru Biber Dolma İçli Köfte Kabaklı Havuç Mezesi Çökertme Kebabı Mevsim Salata Kupta Kadayıflı muhallebi Eda hanım 2,5 saat içinde hazırlayıp, kaynanalar ve Zuhal Topal’ın beğenisine sunduğu bu menüsüyle toplamda, 31 puan topladı ve kendinden önce yarışan yarışmacıların önüne geçmeyi başardı. Yüksek bir puana sahip olan Eda hanım şimdi 15 Bin TL değerindeki büyük ödülün sahibi olabilmek için kendinden sonra yarışacak yarışmacıları bekleyecek. Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında finale sadece bir gün kala, mutfakta hünerlerini sergileme sırası Saniye Atar’a gelmişti. 43 yaşındaki Saniye hanım 2 evlilik yaptı. 

Biri henüz 5 aylık biri ise 20 yaşında olmak üzere 2 kızı olan saniye hanım mutfakta kendine oldukça güveniyor. Saniye hanım Zuhal Topal ve kayınvalidelerin beğenisine sunmak üzere şu menüyü hazırladı; Tarhana Çorbası Pastırmalı Galette Yoğurtlu Patates Püresi Güveç Kıymalı Soslu Makarna Mevsim Salata Cevizli kadayıf Saniye hanımın hazırlamış olduğu menü ne yazık ki Zuhal Topal ve kaynanalar tarafından beğenilmedi. Saniye hanım Kayınvalideler ve Zuhal Topal tarafından yapılan oylama sonrasında sadece 16 puan alabildi. Böylelikle bu hafta alınan en düşük puana sahip olan Saniye Hanım 15 Bin TL değerindeki büyük ödüle de veda etmiş oldu. Zuhal Topal’la sofrada yarışmasında bir haftanın sonuna daha gelindi. Haftanın son gününde mutfakta ter dökme sırası ise Fatma Gülnur Gültekin’deydi. Fatma hanım hem final heyecanı yaşarken hem de en güzel menüyü çıkarıp en iyi yemekleri yapmanın telaşını yaşadı. 8 yıllık evli olan Fatma hanım, lokanta işletiyor. Yemeklerle arası oldukça iyi olan Fatma hanım, sivri diliyle tanınıyor.

"Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu?" haberi, 09 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Yaşam Haberleri