2 Ekim 2020 günlük burç yorumu

2 Ekim 2020 günlük burç yorumu

2 Ekim 2020 günlük burç yorumu 2 Ekim 2020 Cuma günlük burç yorumlarında bizi neler bekliiyor? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl gelişecek?Merakla araştırılan günlük burçlar ve yorumları haberimizde


2 Ekim 2020 Cuma | Koç 

Bugün abartılı duygu ve davranışlardan kaçınmalı, dengede kalmaya ve farkındalıkla hareket etmeye çalışmalısınız. İş hayatında netleşmeler gelebilir. Aşk ilişkilerinde yüksek veya yoğun duygular olabilir. Akşam saatlerinde karamsarlıktan kaçınmalı.

2 Ekim 2020 Cuma | Boğa

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Geleceğe ve bilinmez konulara dair merak artabilir. Eğitim ve seyahat konuları gündeminizde olabilir. Eşin akrabalarıyla ilişkilerde gerilime dikkat. Bazı kişilerin dürüstlüğünü, bazı kişilerin arka planını sorgulayabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Cuma | İkizler 

Bugün bazı ilişkilerde sessiz gerilimler çalışabilir. Duygularınızda değişim yaşayarak bazı ilişkilerden çekilebilir, içinize dönebilir; bazı ilişkilerden sıkılabilirsiniz. Finansal konularda veya istek ve hedeflerinizde sabırsızlık, acelecilik zorlayabilir.

2 Ekim 2020 Cuma | Yengeç

Bugün stres ve koşturmaca çalışabilir. İş ve özel hayatınızda önemli, birden fazla görüşme içinde olabilirsiniz. Duygusal istekler artabilir, yalnızlar ilişki isteğinde olabilir. Ödemeler son bulabilir, borçlarınızı kapatabilir, kazançlarınıza ulaşabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Cuma | Aslan 

Bugün estetik ve güzellikle ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendinizi göstermek ve ilgi görmek isteyebilirsiniz. Dominant ve baskın tavırlarınız zaman zaman ortaya çıkabilir. Kendi bakış açınızda ısrarcı olabilir, bildiğinizi okumaya çalışabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Cuma | Başak 

Bugün iç dünyanızda keşfe çıkabilir, kendinizi daha iyi görebilir, hatalarınız ve doğrularınızı daha net görebilirsiniz. Riskli yatırımlar, para konularında risk alma gündeminizde olabilir. Fakat finansal alanda alınacak riskler hüsranla son bulabilir. Kaygı ve telaş durumlarından kaçınmalısınız.

2 Ekim 2020 Cuma | Terazi 

Bugün sevildiğinizi hissetme, takdir edilme ve bulunduğunuz ortamlarda öne çıkma isteği artabilir. Bazı ilişkilerde belirsizlik, geleceği merak etme durumu oluşabilir. Bazı yakın ilişkilerde ilahi adalet durumu çalışabilir.

2 Ekim 2020 Cuma | Akrep

Bugün iş görüşmeleri netleşebilir, imza atma ve yeni anlaşmalar gündeminizde olabilir. Ulaşımda, günlük hayatta aksaklıklara dikkat. Araçlar ve teknolojik aletler bu süreçte dikkat, özen ve bakım isteyebiilir. Zira sorunlar oluşabilir. Evcil hayvanların sağlığı gündeminizde olabilir.

2 Ekim 2020 Cuma | Yay 

Bugün kendi konularınıza ve planlarınıza yönelebilir, nispeten içe dönebilirsiniz. İş ve para konularında karmaşık konularla meşgul olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek yerine kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Beklenmedik anlarda, beklenmedik çıkışlar yapabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Cuma | Oğlak 

Bugün sağlığa özen göstermeli, aile ilişkilerini sağlıklı bir dengede tutmaya çalışmalısınız. Baş ve diş ağrıları oluşabilir, stres ve negatif enerji bedensel rahatsızlıklara neden olabilir. Gün boyu meşguliyetlerinizle ilgilenmek ve çalışmak ise rahatlatabilir, daha iyi hissetmenizi sağlar.

2 Ekim 2020 Cuma | Kova

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde sözlerinizde özenli olmanız oldukça önemli. Daha önceden planladığınız işlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Baş ve diş ağrılar olabilir.

2 Ekim 2020 Cuma | Balık 

Bugün maddi konulara odaklanmaya devam edebilir, yaşama nispeten daha materyalist, somut tarafıyla yaklaşabilirsiniz. Kibir ve bildiğini okuma eğilimi yaşamınıza ve ilişkilerinize zarar verebilir. Eski dostlarınızla sosyal ortamlarda bir araya gelebilirsiniz.
 (Astrolog Merve Rençber | Mynet )

"2 Ekim 2020 günlük burç yorumu" haberi, 02 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 02 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan 2 Ekim 2020 günlük burç yorumu haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 2 Ekim 2020 günlük burç yorumu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  2. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  3. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  4. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  5. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  6. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  7. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  8. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  9. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  10. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  11. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  12. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  13. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  14. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  15. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  16. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  17. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  18. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
  19. 09:53 Volvo'nun Çinli Şirkete Satılması: İnovasyon ve Sürdürülebilirlikte Yeni Dönem
  20. 09:51 Emeklilere 'ek gelir için simit satma' tavsiyesi veren MHP’li vekil ihale üstüne ihale almış
Kadın Haberleri