Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı

Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı

Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı ABC Haber MerkeziHürriyet Yazarı Ahmet Hakan; dünkü köşe yazısında, aynı gazetede yazan Melis Alphan'ın Türkiye'de ensest ilişki oranının yüzde 40 olduğunu açıklamasının ardından Melis Alphan'ı hedef almış, ensest ilişkiyi...

ABC Haber Merkezi

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan; dünkü köşe yazısında, aynı gazetede yazan Melis Alphan'ın Türkiye'de ensest ilişki oranının yüzde 40 olduğunu açıklamasının ardından Melis Alphan'ı hedef almış, ensest ilişkiyi de “fantezi'' diyerek meşrulaştırmıştı.

Bu rezilliğe sessiz kalmayan ABC Gazetesi de bu durumu haberleştirmişti. Ahmet Hakan, yaptığı iğrençlikten utanacağına ABC Gazetesi'ni, “Akit'ten farkı yok bu alçakların... şerefsiz çarpıtıcılar, ahlaksız müptezeller'' ifadeleriyle hedef almıştı.

"Medyadaki gerici kuşatmayı kıracağız" şiarıyla yayın yapan ABC Gazetesi ve dinci faşist tetikçiliğin odağı Akit'i aynı kefeye koyabileceğini sanan kripto İslamcı Ahmet Hakan, aslında ensest konusunda bu gerici gazete ile kol kola girdiğinin bile farkında değil. Fiili kirli ittifak, iki 'gazete'de birden yayınını yaptı. Akit'in gerici ve cumhuriyet düşmanı yazarı Abdurrahman Dilipak da Ahmet Hakan gibi Melis Alphan'ı Türkiye'nin ensest gerçeğini deşifre eden yazısı nedeniyle hedef aldı.

Rabiacı yazar Abdurrahman Dilipak, dünkü yazısında Alphan hakkında şu ifadeleri kullandı: 

Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan, şecaat arz edeyim derken, biraz da Murat Başoğlu’nu aklamak için mi bilinmez, bütün ülkeyi ''ensest’ ilan etti. Nerede ise 3,5 kişiden biri ensest bu hesaba göre. Yani ensest olmayan ev yok.

Bu kız mektepte okurken matematik notu kaçtı aceba? Hürriyet bu hanımı nasıl buldu, çok aradı mı?''

LGBTİ DÜŞMANLIĞI
Dilipak, ensest ilişki bahanesiyle içindeki cinsiyetçi kini de kustu. Abdurrahman Dilipak, kendi sakat namus algısını, “Eee, ensest bu kadar yaygınsa, bundan biraz daha fazla, hadi % 50 diyelim, Homoseksüel, Lezbiyen, Biseksüel, Trans, fahişe filan vardır. Memlekette namuslu kimse kalmadı kızım! Hadi bunların bazıları hem öyle, hem böyle. Bu mızrak çuvala sığmaz!'' ifadeleriyle yansıttı.

CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI İÇİN FIRSATA ÇEVİRDİ!
Abdurrahman Dilipak, Melis Alphan'ı hedef alırken, öz yeğeni ile öpüşürken fotoğraflanan sunucu Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek Başoğlu'nun, “ Bu deneyimi, sevgiyle kucaklıyorum'' sözlerini fırsata çevirerek Cumhuriyet düşmanlığını da bir kere daha gösterdi.

Dilipak yazısında, ''Melis hanım 'Murat Başoğlu’na niye şaşırıyoruz? Türkiye’de ensest oranı yüzde 40!' diye yazmıştı. Murat bey evli, yeğeni de. Adamın eşi 'Bu deneyimi, sevgiyle kucaklıyorum' diyor. O adam, o iki hatun kişi de sorunlu ve sorumlu bu tartışmadan. Üslubu ile bu media da! Hâlâ beraber yaşıyorlar. Birileri için sıradan, vak’a-i adiyeden bir şey! Özel hayat sonunda, kim ne karışır. Ne 'çağdaş - hoş görülü bir aileymiş'! Batılı müttefiklerimiz işte tam da böyle bir Türkiye görmek istiyor. Tek parti döneminde eroin onun için eczanelerde reçetesiz satılıyordu. Onun için sigaraya alıştırıldınız, onun için devlet rakı, bira, likör üretti. Onun için 'Milli Piyango' icad edildi, onun için güzellik yarışmaları devlet politikası oldu, Cumhuriyet Baloları onun içindi. 19 Mayıs’ta batı müziği eşliğinde, danslı 'dekolteli şenlik!lerin asıl sebebi de buydu. Bu şekilde çağdaşlaştırılıyorduk!'' şeklinde yazdı.

SOL HABER PORTALI’NA DA SALDIRDI
Ahmet Hakan’ın aynı rezilliğine Sol Haber Portalı da sessiz kalmamış ve konuyu haberleştirmişti. Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında da ABC Gazetesi’ne kullandığı çirkin ifadelerin benzerleriyle Sol Haber Portalı’na saldırdı. Hakan, “Senin tetikçi havuzcudan ne farkın var Sol Haber Portalı!'' başlıklı yazısında, “Alçaklık bayrağı diye bir bayrak var ya...İşte bu bayrağı, tepeye, en tepeye dikmek konusunda havuzu bile geçer bu Sol Haber Portalı...'' şeklinde hakaretler savurdu.

"Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı" haberi, 09 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 09 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ahmet Hakan ve Yeni Akit'in ensest ortaklığı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Otomotiv Haberleri