Baraj dizisinin final tarihi belli oldu

Baraj dizisinin final tarihi belli oldu

Baraj dizisinin final tarihi belli oldu FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Baraj için geri sayım başladı. Dizideki çekişmeli sahnelerin yaşanmasıyla, finale doğru, beklenen senaryo gerçekleşecek mi merakla bekleniyor.

Her Salı akşamları ekranlara gelişen ünlü dizi Baraj, reyting listelerinde yerini alan dizilerden olmuştu. Başrolleri Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı dizide baş karakterler arasında yaşananlar ilgiyle izlenmişti.

Baraj dizisi, hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ederken, yeni bir gelişmeyle bu sezon seyirciye veda edeceği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Dizinin takipçileri tarafından hüzün yaratan bu haberle Baraj dizisi yeni sezonda ekranlarda olmayacak. Dizi bu sezonda da, Baraj’dan çıkıp, İstanbul’a taşınma sahneleri ve sonrasında Nazım’ın başına gelen sinsi oyunlar, zenginlik, intikam derken, reytinglerde en üst sıralarda yerini aldı. Dizinin yükselişe geçtiği bölümlerden sonra, seyircinin tepkileri yön değiştirdi. Dizinin artık ilerlemeyeceğini ve çelişkili olduğunu düşünen izleyenler, sosyal medya da final yapacağını konuşmaya başladı.

Hırs ve nefretin vücut bulmuş halini ekranlardan izleten Baraj dizisinde, Nehir ve Nazım’ın final bölümünde kavuşup kavuşamayacakları ise merak ediliyor. Sahnelerdeki nefretin seyirciye çok fazla izletilmesinden sonra, kötü örnek olduğu iddialarından dolayı mı final kararı alındı, henüz net değil ama, Baraj’ın sonuna doğru yaklaşıldı. İzleyiciyi, bol bol hüzün saracak sahnelerin yaşanacağı final bölümünde, ortaya atılan bir iddiaya göre, Nehir ve Nazım’ın kavuşacağı anda yaşanacak bir olay intikam ateşini yeniden harlayacak. Nazım, Nehir’i terk ettikten sonra, Nehir cephesinde sular durulmuyor. Nazım’dan alacağı intikam için yeminini bozan Nehir, Nazım’ın canını yakmak için pek çok yol deneyecek. Finale doğru, Nazım, seyirciye geçirdiği pişmanlık duygusu ile izleyenlerden tam not alacak. Nehir, Nazım’a bir şans daha verecek.

Baraj dizisinin finali mutlu sonla bitecek derken, işler birden ters dönecek. Nazım ve Nehir evlenecek ancak Tarık ise Nehir’i hala sevdiğini belli edecek. Hatta Nehir’i tekrar elde etmek için çabalayacak ancak, bunlar sonuç vermeyecek. Tarık’tan dolayı çok üzülen Nehir, kendisini gerçekten sevenin Nazım olduğunu anlayacak. Nazım ve Nehir’in evlendikleri gün, Nazım’ın öldürüldüğü sahneler şimdiden merakla bekleniyor. Tarık bundan sonra firar edecek ve Nehir’in nefretini bir kez daha kazanacak. Nazım’ı vurarak öldürdüğü için, Tarık’tan intikam alacak. Dizinin finalinin belki de en kötü sonla biten karakteri ise Tarık olacak. Tarık acı bir sonla, Nehir tarafından öldürülecek.

Kavuşamadan ölen Nazım için herkes çok üzülecek. Kimsenin yüzünün gülmediği bu final seyircinin aklına kazınacak. Ölerek diziye veda eden Nazım’ın ardından, Nehir büyük acılar yaşayacak. Bahar ise, bunlar olmadan önce, Nehir ve Nazım’ın barışması ile diziden ayrılacak. Kötü bir sonla ekranlara veda edecek Baraj dizisinin final bölümü seyirciyi şimdiden meraka sürükledi. Baraj dizisinin final yapmasıyla merakla beklenen Savaşçı dizisi içinde yer açıldı. Baraj dizisinin sevenlerine kötü haber gelirken, Savaşçı dizisinin bekleyenlerine de umut doğdu.

"Baraj dizisinin final tarihi belli oldu" haberi, 27 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Baraj dizisinin final tarihi belli oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Baraj dizisinin final tarihi belli oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:28 Ortadoğu Gerilimi Altın Fiyatlarını Uçurdu: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
  2. 16:22 Türk Takımlarının Avrupa Kupalarındaki Macerası Son Buldu
  3. 16:19 Bankacılık Sektöründe Mevduatlar Yükseliyor, Kredi Hacmi Artıyor
  4. 16:15 TÜİK Verileri: Türkiye'de Çocuk Nüfusu Azalıyor
  5. 16:10 Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Konyaspor ile Alanyaspor Arasında Kritik Mücadele!
  6. 16:06 Ukrayna Futbolunda Devrim: Hakemler Yalan Makinesinden Geçecek!
  7. 16:01 Mesut Özil'den Arda Güler'e Destek: 'Sabırlı Olması Gerek'
  8. 15:57 Annenin Kulağından Çıkan Canlı Örümcek Sosyal Medyada viral oldu
  9. 15:52 Fatih Karagümrük: Stadyum Eksikliği Nedeniyle Ceza Almamız Adaletsiz!
  10. 15:46 Putin ve Aliyev, Stratejik Görüşme İçin Buluşuyor: Güney Kafkasya'da Yeni Dönem Başlıyor
  11. 15:39 Polonya'da Tutuklanan Adam, Rusya'nın Zelenski'ye Suikast Girişiminde Rol Almakla Suçlanıyor
  12. 15:21 TCMB'nin Haftalık Verilerine Göre Rezervler Artıyor: Dövizde Gerileme, Altında Yükseliş
  13. 15:16 İran Ordusu Komutanı: İsfahan'daki Patlama Şüpheli Hava Cisminin Tespiti Sonucu Gerçekleşti
  14. 15:12 Capri Adası'nda Feribot Çarpışması: En Az 29 Yaralı
  15. 15:07 TCMB Nisan Toplantısında Faizde Değişiklik Beklenmiyor: Deutsche Bank Raporu
  16. 14:59 Türkiye'de Eğitim Alan Yabancı Öğrenci Sayısı 1 Milyonu Aştı: İstanbul'da 185 Bin Öğrenci Okuyor
  17. 14:53 "Oxford Üniversitesi Resim Galerisinden Çalınan Tablo Romanya'da Bulundu"
  18. 14:51 CHP Milletvekili Gürer, Et ve Süt Kurumu'nun Yapılan Zamları Sert Bir Dille Eleştirdi
  19. 14:44 Sağlık Bakanı Koca'dan MHRS Randevularında Yeni Düzenlemeler
  20. 14:40 G7 Bakanlarından İran'a Yeni Yaptırımlar Kararı: İsrail'in Güvenliği Vurgusu ve Ortadoğu Gerilimi
Otomotiv Haberleri