Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek!

Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek!

Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek! Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ’a “Bu millet sizi bağrına bastı, onlar basmasa ne yazar'' dediğini aktaran Erdoğan, diziyi izlemediğini söyleyen ’43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin sunucusu Okan Bayülgen’i...

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ’a “Bu millet sizi bağrına bastı, onlar basmasa ne yazar'' dediğini aktaran Erdoğan, diziyi izlemediğini söyleyen ’43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin sunucusu Okan Bayülgen’i isim vermeden “Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş. Benim torunlarım bile bırakamıyorlar'' sözleriyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı sarayında düzenlenen TRT World tanıtım gecesinde konuşan Erdoğan şöyle konuştu: “Diriliş Ertuğrul’un yapımcısına söyledim; bu millet sizi bağrına bastı, onlar basmasa ne yazar? Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor, özetini de izliyorlar. Türkiye’de gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş.''

NE OLMUŞTU?

''Diriliş Ertuğrul’ dizisi pazar akşamı düzenlenen ’43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ''En iyi Dizi’ ödülünü Yeşilçam’ın en önemli isimlerinden Türker İnanoğlu’nun elinden almıştı.

Ödülü, ekip adına dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ kabul etmişti.

Bozdağ ve ekip konuşma yapmadan sahneden ayrılmış, gecenin sunucusu Okan Bayülgen ilerleyen dakikalarda bu durumdan ötürü özür dilemişti.

Bayülgen şöyle konuşmuştu: “Diriliş Ertuğrul dizisi ilk ödül alan işlerden biriydi. Ve buraya geldiklerinde bu konuyla ilgili ''baştan tembihlediğimiz’ bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar. Bu açıdan, ben de Diriliş Ertuğrul’u hiç de seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Bundan sonra her gün seyredeceğim. O gün yayınlanmasa bile ben ekran başında olacağım.''

Okan Bayülgen’in bu konuşması hükümete yakın medya organları tarafından ''küstahlık, saygısızlık ve skandal sözler’ gibi başlıklarla haberleştirilmişti.


Dizi ekibi salonu terk etmiş, yapımcı Bozdağ ödülü iade ettiklerini özetle şu açıklamayla duyurmuştu: “Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcı ve senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim. Ayrıca Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum.Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir.''

Dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner ise, ödülü ayakkabısının yanına koyduğu fotoğrafı Instagram hesabından “Pabucum daha değerli şu an'' sözleriyle paylaşmıştı.

ic-003.jpg

"Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek!" haberi, 15 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beyefendi Diriliş'i izlememiş mi? İzleyecek! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 07 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:00 Kereviz: Doğanın Sağlık Deposu
  2. 16:53 Hala başkan seçilemedi! Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı
  3. 16:53 ABD, İsrail'e Yapılacak Güdümlü Bomba Satışını Geciktiriyor
  4. 16:45 Uzmanlar açıkladı: Günün hangi saatinde duş almak daha sağlıklıdır?
  5. 16:45 Mersin'de Dev Yatırım: Sabancı Holding ve Çimsa, Dünya Pazarına Açılıyor!
  6. 16:43 Tam ekmek banmalık soslu et kavurma tarifi: Lokum gibi yumuşacık pişiyor
  7. 16:42 Eve kilo kilo brokoli aldıracak brokoli serme tarifi!
  8. 16:41 Aston Villa'nın Ernest Muci İsrarı: Beşiktaş'ın Kapısını Tekrar Çalacak!
  9. 16:40 Fırında şipşak karışık kızartma tarifi: Diyette bile bol bol yiyebilirsiniz
  10. 16:38 Maya kullanmadan puf puf kabarıyor: İşte 3-2-1 poğaça tarifi
  11. 16:36 Savunma Bakanlığı'nın Sistemi Hacklendi: Çin'in İzleri mi?
  12. 16:36 Benzin ve motorine indirim geldi
  13. 16:33 Göktaş açıkladı: 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman ödenecek?
  14. 16:31 İşletmelerden yüksek fiyatlara karşı çözüm yolu: O yöntemle maliyetler yarı yarıya düşecek!
  15. 16:30 İsrail Ordusu, Gazze'deki Refah Bölgesine Saldırarak Mısır Sınır Kontrolünü Ele Geçirdi
  16. 16:27 Galatasaray'da Heyecan Dorukta: Gelecek Sezon Kombine Satışları Başladı!
  17. 16:26 Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
  18. 16:22 İçişleri Bakanı: Narkoçelik-15 Operasyonunda 363 Şüpheli Tutuklandı
  19. 16:18 Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
  20. 16:16 Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Gündem Haberleri