BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i piyasaya sürdü

BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i piyasaya sürdü

BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı ... BitMEX traderlar’ı, artık Bitcoin (XBT) ve Ethereum (ETH) arasındaki oran üzerinden pozisyon alabiliyor.

Sözleşme Bitcoin üzerinden marjla işlem görürken 100 kata kadar kaldıraç imkânı sunuyor. BitMEX, yenilikçi yaklaşımına dayanarak ortaya koyulan en son sözleşme, şirketin profesyonel traderlar için yeni kripto türev ürünlerini sunma çabasının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

XBTETH, iki dominant kripto birimi arasındaki dinamiklerden kâr elde etmek isteyen traderlar için uygun yapısıyla öne çıkıyor. Bu sayede, traderlar XBT/ETH çiftindeki dalgalanmaları öngörebilir; long veya short pozisyonlar alabilir. Bu doğrultuda, Bitcoin sahipleri XBTETH sözleşmesini hedge olarak kullanabilir. Aynı zamanda, Etherum staking getirisi elde ederek stratejik portföy yönetimi ve pasif gelir için de yeni olanaklar da açılabilir.

XBTETH

Traderlar XBT/ETH oranı üzerinden pozisyon açabiliyor

XBTETH sözleşmesinin Bitcoin marjinli olması sebebiyle traderlar pozisyonlarını XBT/ETH oranı üzerinden açabiliyor. Her sözleşmenin 0,01 ETH değeri bulunurken, Bitcoin üzerinden işlem görüyor. Bununla birlikte, BitMEX’teki diğer kripto türev sözleşmeleri gibi XBTETH 100 kata kadar kaldıraç imkânı sunuyor, traderlar’ın risk iştahlarına uygun biçimde pozisyon almalarına olanak tanıyor. Diğer bir yandan, nispeten düşük volatiliteye sahip olan en son sözleşme, traderlar adına daha yüksek kaldıraç kullanma fırsatıyla birlikte, orta ve uzun vadeli pozisyonlarını korumak için de ideal bir senaryo sunuyor.

Türev kullanan traderlar’a ideal bir ortam yaratıyoruz

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan BitMEX CEO’su ve Grup CFO’su Stephan Lutz, “Trader odaklı bir platform olarak, sürekli swap ürünlerimiz aracılığıyla türevleri kullanan traderlar’ın vade tarihi kısıtlamalarından etkilenmedikleri ideal bir ortam yaratıyoruz. XBTETH sürekli swap, traderlarımızın yenilikçi trading yaklaşımlarını tam anlamıyla kullanmaları ve keşfetmeleri için optimal bir fırsat sunuyor. Hem yeni sosyal trading platformumuz Guilds hem de üyelere yüzde 45’e kadar daha yüksek komisyon fırsatı sunan Affiliate Programı ciddi derecede olumlu tepki alıyor.” diye konuştu.

 Ayrıca, böylesi geri dönüşlerin BitMEX’in ürünler ve özellikler geliştirmedeki ilerlemesini de tasdiklediğini belirten Lutz, bu durumun traderlar’ın daha büyük başarılar elde etmelerini sağlayan çağdaş araçlar geliştirme noktasında motivasyonlarını artırdığını ifade etti.

V29 Lite 5G Türkiye’de satışa sunuldu

"BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i piyasaya sürdü" haberi, 07 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 11 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i piyasaya sürdü haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. BitMEX, bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i piyasaya sürdü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 04 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 00:30 Türkiye'nin Kredi Notu Yükseldi!
  2. 00:24 Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
  3. 00:18 Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
  4. 00:11 Otomotiv satışları, 21 ayın ardından sert bir düşüş yaşadı
  5. 00:10 Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
  6. 00:09 Koltuk Fabrikasının İflas Haberiyle Alacaklılar Eşyaları Yağmaladı!
  7. 00:09 Mobilya firması iflas etti: Alacaklılar tır ile kapıya dayanıp ne buldularsa aldılar!
  8. 00:06 40 Yıllık enerji devinin şirketinden kötü haber geldi! 3 aylık iflas erteleme istedi
  9. 00:05 AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
  10. 00:04 New York Borsası, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından güçlü bir şekilde kapandı
  11. 00:03 Öğrencilerin İsteği, Mansur Başkan'ın Hizmeti! Yeni Bir Hizmetle Öğrencilerin Hizmetinde!
  12. 00:02 Meyve Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler: En Sağlıklı 3 Meyve Önerisi!
  13. 00:01 Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
  14. 00:00 Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!
  15. 23:57 Hatayspor, yeni teknik direktörü belli oldu!
  16. 23:57 Aşkta şanslı olan 3 burç! Aradıkları aşkı çok daha kolay bulup mutlu olacak
  17. 23:50 Telefonunuzu yatarken şarjda bırakmayın!
  18. 23:48 Kayısı çekirdeklerini çöpe atmayın: Bakın 1 avuç yenilirse ne oluyor
  19. 23:45 Kıyafetlerinizi naylon poşette saklamayın!
  20. 23:39 Evde pastaneleri aratmayan dereotlu poğaça tarifi: Günlerce dursa bayatlamıyor
Teknoloji Haberleri