Bu kaçıncı… Polis ve bekçilerden vatandaşa meydan dayağı!

Bu kaçıncı… Polis ve bekçilerden vatandaşa m... Koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınan sokağa çıkma yasaklarında artan polis ve bekçi şiddeti görüntülerine İstanbul'un Kadıköy ve Zeytinburnu ilçeleri..

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınan sokağa çıkma yasaklarında artan polis ve bekçi şiddeti görüntülerine İstanbul'un Kadıköy ve Zeytinburnu ilçelerinin ardından Eyüp'te çekilen görüntüler eklendi. Eyüp'te ekmek almak isteyen bir vatandaş polis ve bekçiler tarafından darp edildi.

İstanbul’un Eyüp ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde akşam saat 22:00 sularında ekmek almak için çıkan Onur. B isimli vatandaş polis ve bekçilerin şiddeti ile karşılaştı. Evlerinin penceresinden olayı görüp, ayırmak için inen vatandaşlar da polislerin şiddetine maruz kaldı.

Koronavirüs nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanırken, polisin dışarı çıkan vatandaşlara müdahalesi tepki çekti. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evinin önünde oturan Dursun Gültaş’ın polis tarafından darp edildiği görüntüler gündem olurken İstanbul Kadıköy’de de bir motokurye darp edildi. Ayrıca Zeytinburnu’nda polisler sokağa çıkma yasağına uymayan yakaladıkları çocukların başlarını yere vurarak ters kelepçe ile gözaltına alındı.

Eyüp’te ise bekçi ve polislerin sokak arasında vatandaşları darp ettiği ve havaya ateş edildiği görüldü. O anlarda mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Odatv'de yer alan habere göre, İstanbul’un Eyüp ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde dün akşam saat 10 sıralarında Onur. B adlı vatandaş iddiasına göre ekmek almaya çıktı. Onur. B. Sokağa çıkma yasağı olduğu gerekçesiyle üç bekçi tarafından durdurulurken, iddiaya göre daha önceden husumeti olduğu bir bekçi ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Onur B.’nin bekçiler tarafından darp edilmeye başladığı ve olayın büyüdüğü iddia edildi. Olay yerine çok sayıda polis intikal ederken yaşananları kameraya kaydeden vatandaşların polis ve bekçilere tepki gösterdiği, polisin silahını kullanarak vatandaşı darp ettiğini söylediği duyuldu.

Polis havaya ateş ederken vatandaşlar "çocuk var" diyerek tepki gösterdi. Ardından aralarında Onur B.’nin de bulunduğu 4 kişi çok sayıda polisin müdahalesiyle gözaltına alındı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Bu Odatv’ye konuşan Onur. B’nin avukatı Enes Ermaner, müvekkilinin de aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındıktan sonra da darp edildiğini, bir bekçinin ise müvekkilinden darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu söyledi.

Av. Ermaner, müvekkili Onur B.’nin tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiğini, şikayetçi olan bekçinin ise darp raporu aldığını ifade etti.

Çin’de vaka sayısı yeniden yükselişe geçti!

ANASAYFA

"Bu kaçıncı… Polis ve bekçilerden vatandaşa meydan dayağı!" haberi, 25 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Video kategorisi altında bulunan Bu kaçıncı… Polis ve bekçilerden vatandaşa meydan dayağı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bu kaçıncı… Polis ve bekçilerden vatandaşa meydan dayağı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Video konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Video Haberleri