Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinayetinde 11 Kişi Gözaltında, Soruşturma Sürüyor

Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinayetinde 11 Kişi Gözaltında, Soruşturma Sürüyor

Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinay... Çayırova’da Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın başından vurularak öldürüldüğü cinayetle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Cinayeti gerçekleştirdiği belirlenen 17 yaşındaki D.G. de yakalandı.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın 26 Haziran’da otomobiline bindiği sırada başından vurularak öldürülmesinin ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında Kocaeli, İstanbul ve Adana’da düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Cinayeti işleyen 17 yaşındaki D.G. de gözaltına alındı.

KOCAELİ’NİN ÇAYIROVA İLÇESİNDE FEVZİ ÇAKMAK ANADOLU LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI MAHİR ÇOĞAÇ’IN CİNAYETİNDE 11 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde 26 Haziran’da evinden çıkıp otomobiline bindiği sırada başından vurularak hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın cinayetiyle ilgili 3 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Cinayeti gerçekleştirdiği belirlenen 17 yaşındaki D.G.’nin de aralarında bulunduğu 11 kişi, işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

Olay, 26 Haziran sabahı Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan 48 yaşındaki Mahir Çoğaç, okula gitmek üzere evinden çıkarak park halindeki otomobiline bindi. Aracın içinde emniyet kemerini takarken, caddenin karşısında yaklaşık bir saat bekleyen şüpheli, yanına yaklaşarak Çoğaç’ın başına tabanca ile tek el ateş etti. Mahir Çoğaç, olay yerinde ağır yaralı olarak kaldı ve ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Çoğaç’ın cenazesi, 27 Haziran’da görev yaptığı okulda yapılan törenin ardından Çayırova ilçesindeki Akse Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetle ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından cinayet günü saldırgan ve onun yanında bulunan bir şüpheli gözaltına alındı. Elde edilen ifadeler doğrultusunda soruşturmayı genişleten ekipler, 27 Haziran’da Kocaeli, İstanbul ve Adana’da düzenlenen operasyonlarda 9 kişiyi daha yakalayarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Cinayeti gerçekleştirdiği belirlenen D.G. ve diğer şüpheliler B.Y. (20), O.D. (18), H.Z. (22), E.K. (32), M.Ç. (27), L.A. (44), M.Ö. (24), A.H. (53), E.B. (39) ve T.Ö., ifadelerinin alınmasının ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

 

"Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinayetinde 11 Kişi Gözaltında, Soruşturma Sürüyor" haberi, 30 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinayetinde 11 Kişi Gözaltında, Soruşturma Sürüyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çayırova’daki Lise Müdür Yardımcısının Cinayetinde 11 Kişi Gözaltında, Soruşturma Sürüyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:32 Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi geldi
  2. 11:32 Sergin Yalçın bakana patladı: Senin başka işin yok mu tam bir felaket
  3. 11:27 En iyi karpuz nasıl seçilir: Karpuzun sayısız faydaları
  4. 11:27 Orman Yangını Çıkarmıştı: Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
  5. 11:24 Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama var
  6. 11:21 İTO verileri açıklandı: İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler belli oldu
  7. 11:19 İsrail tahliye emri verdiği Han Yunus'a saldırdı: 8 kişi ölü, 30'dan fazla yaralı var
  8. 11:03 Fenerbahçe, Bayern Münih’in Yıldızı Coman İçin Görüşmelere Başladı
  9. 11:01 Can Uzun, Eintracht Frankfurt’a Transfer Oldu!
  10. 10:57 Ralf Rangnick: "Hazırlık Maçının Bugünkü Maç Üzerinde Etkisi Olmayacak"
  11. 10:52 Uzmanlardan Sabah Kahvesi İçin Zamanlama Önerisi: 45 Dakika Bekleyin
  12. 10:51 David Coulthard: Verstappen, Norris'ten özür dilemeyecek
  13. 10:46 İbrahim Kahveci: Emekli maaşları düşecek ve dilenci gibi para almak zorunda kalacaklar
  14. 10:45 Adana’da apartman dairesinde korkutan yangın son anda söndürüldü
  15. 10:43 Sabah yazarı Tezel: Park alanlarına çekilen karavanlar tek gecelik ilişkiler için kiraya veriliyor
  16. 10:37 Christelle Diallo, Melikgazi Kayseri Basketbol’da Yer Alacak
  17. 10:35 Şahan Gökbakar: Ülkemizdeki sığınmacı meselesi bu ülkeyi yok edecek bir sorun
  18. 10:30 CHP, mitinglerine devam edecek: Tarım ve depremzede mitingleri
  19. 10:24 Depremde çadır satan Kızılay'ın resmi aracını MHP'li ismin kardeşi kullanmış
  20. 10:22 Mars'a Uyum Sağlayan Yosun: Syntrichia caninervis
Gündem Haberleri