Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak konusu oldu

Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak konusu oldu

Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak... Geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan efsane program İbo Show’a katılan, ünlü türkücü Ceylan’ın hayatı merak konusu oldu.

Ünlü türkücü, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. ‘Küçük Ceylan’ olarak tanınan, Ceylan Avcı, başarılı kariyeriyle ve yaşam öyküsüyle en merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Küçük yaşlarda mesleğe başlayan Ceylan, estetikleri ve sürekli değişen imajıyla magazin gündemine bomba gibi düşüyor. İşte Ceylan’ın hayatı hakkında bilgiler... 

‘Seni Sevmeyen Ölsün’ albümüyle 1.3 Milyon satış rakamıyla, büyük çıkış yakalayan ünlüler arasında yer alan Ceylan, iki kez En İyi Kadın THM sanatçısı seçilerek, kariyerinde zirvelere ulaştı. Aslen Tuncelili olan Ceylan, sık sık programlara konuk oluyor. Herkes tarafından hayatı araştırılan Ceylan, geçtiğimiz Cumartesi, İbo Show’a katıldı. Yayında söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan ünlü türkücü, aldığı ödüllerle, söylediği parçalarla her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Meslek hayatı boyunca birçok ödüle layık görülen türkücü, çocukluk yıllarını Almanya’da geçirmiştir. 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul’da doğan Ceylan, aslen Tuncelilidir. Babasının işi sebebiyle küçük yaşlarda müzik sektörüne girdi. Daha 10 yaşındayken şarkıcılık yaparak hayata atılan ünlü türkücü, o dönemde seslendirdiği eserlerle kendini çok sevdirdi. Küçük yaşlarda şarkılar söylerken, ‘Küçük Ceylan’ olarak tanındı. 1983 yılında katıldığı bir müzik yarışmasında birincilik kazanan Ceylan, sanat camiasına bu başarısıyla girmiştir. İlk albümünü 10 yaşındayken yaptı. KRAL TV tarafından 1999 ve 2001 yılında iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçildi. Mü-yap tarafından altın plak aldı. Ünlü türkücü birçok albüme imzasını atmış ve sinema filmlerinde yer almıştır.

Televizyon dünyasında estetikleriyle, saç rengiyle sürekli ilgiyle takip edilen Ceylan, geçtiğimiz yıl kızı Melodi ile çıkardığı şarkı olan “Severim Ama Güvenemem Ki” milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Sesi ve tarzıyla dikkat çeken Ceylan’ın evlilikleri de merak ediliyor. İlkokul mezunu olan Ceylan’ın, Melodi Bozkurt ve Yiğitcan Gürgen adında iki çocuğu vardır. Özel hayatıyla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı veren ünlü türkücü, 6 yaşında iken anne ve babasıyla gezmeye giderken dahi araba da namaz kıldığını, hayatı boyunca da 4 kez umre ziyareti yaptığını belirtmiştir. Geçmiş dönemlerde ara ara içse de artık alkolü tamamen bıraktığını dile getirmiştir.

Ceylan, 1990 yılında babası ve Yılmaz Köksal, Melike Zobu, Yunus Bülbül ile beraber Almanya turnesine gittiğinde Nürnberg’de, kendisini adeta gizli polis gibi takip eden babasını bir şekilde atlatıp, halasının oğlu olan Erhan Bozkurt’la evlenmiştir. Bunu öğrenen Ceylan’ın hayranları, Ceylan hakkında en çok şaşırdıkları olay olduğunu dile getirmişlerdir.

"Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak konusu oldu" haberi, 22 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak konusu oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ceylan İbo Show'a katıldı, estetikleri merak konusu oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:01 Bakan Uraloğlu X açıklaması yaptı: "Kanuni düzenleme gerekecek"
  2. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  3. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  4. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  5. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  6. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  7. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
  8. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  9. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  10. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  11. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  12. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  13. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  14. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
  15. 20:14 Trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!
  16. 20:06 Milli Eğitim Bakanı, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin bir rakam verdi
  17. 19:59 Yıllar sonra altın fiyatlarında bir ilk yaşandı!
  18. 19:55 Bademli Magnum dondurmalarının iki ülkede de geri çağrılmasına karar verildi
  19. 19:47 Türk firmasının çığır açan buluşu: Eski aracınızı elektrikli hale getirin!
  20. 19:41 Özgür Özel, eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti
Otomotiv Haberleri