CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi

CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi

CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi UAVERA, 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF) CGT ve CNG İHA’ları ile yurtiçi ve yurtdışından katılım gösteren yüzlerce ziyaretçinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Coşkunöz Holding bünyesinde faaliyet gösteren İHA üreticisi UAVERA, 25-28 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF) milli imkânlarla tasarlanan yenilikçi CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi. CGT ve CNG ’ lar, yerli ve yabancı yüzlerce katılımcı ve birçok protokol üyesinin katıldığı fuarda büyük ilgi gördü. UAVERA standını ziyaret eden yerli ve yabancı pek çok heyet İHA’lar ve UAVERA’nın diğer ürün ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

uavera_idef iha

CGT sivil havacılıkta çok farklı görevler üstlenebiliyor

Fuarda yoğun ilgi ile karşılaşan CGT  (CGT50) 10 saate kadar havada kalma, 150 kilometreye kadar olan iletişim menzili, piste ihtiyaç duymadan dikey iniş kalkış sistemleri, uydudan veya LTE ile kontrol, hisset kaçın, çarpışma önleyici ve sürü kabiliyetleri gibi öne çıkan özellikleri ile sivil hedef İHA ve bulut altı İHA pazarlarında en çok tercih edilen modellerden biri konumunda. CGT , farklı sivil uygulamaların ihtiyaç duyduğu farklı görevlere uygun olarak yapılandırılabiliyor.

UAVERA, CGT’yi ormanlık alanların gözetlenmesinden petrol ve enerji hatlarının kontrolüne, sahil bölgelerinde kaçakçılık faaliyetlerinin denetlenmesinden arama ve kurtarma faaliyetlerinde tespit amaçlı bölgesel izlemelere, tesis ve çevre güvenliğinin sağlanmasından ilaç-organ gibi faydalı yüklerin taşıma ve transferine kadar farklı alanlarda faaliyet gösterebilecek konfigürasyonlarda üretebiliyor.

Yerli yazılım ve kontrolcüler ile donatılmış olan CGT , zorlu hava koşullarında ve tam otonom olarak görev yapabiliyor. Kendi sınıfında dünyanın ilk uydudan kontrol edilebilen İHA sistemi olan CGT A, TÜRKSAT uyduları üzerinden kesintisiz ve güvenilir bağlantı ile mesafe kısıtı olmadan kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

uavera_idef iha

18 bin feet’e çıkabiliyor

UAVERA’nın IDEF Fuarı’nda sergilediği CNG Jet Hedef  da savunma sistemlerinin test, kalibrasyon ve eğitimlerinde hedef benzetim platformu olarak kullanılmak üzere tasarlandı. 45 dakika havada kalma süresi ve 100 m/sn maksimum hızıyla yüksek performans gösteren CNG Jet Hedef , 18 bin feet’e kadar yükselebiliyor. 4 kg faydalı yük taşıyabilme kapasitesine ve 35 kg kalkış ağırlığına sahip olan CNG Jet , tam otonom olarak katapult sayesinde kalkış yapabilen ve paraşüt vasıtasıyla iniş gerçekleştiren bir İHA olarak sektörde öne çıkıyor.

V29 Lite : Orta segmentteki yeni yıldızı ön satışta  

"CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi" haberi, 01 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 30 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CGT ve CNG İHA’ları ile boy gösterdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  2. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  3. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  4. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  5. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  6. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  7. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  8. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  9. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  10. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
  11. 00:11 Dikkat! Temassız kart sahipleri için limit 1500 liraya yükselecek: Tarih açıklandı
  12. 00:08 Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
  13. 00:08 ABD'den Ford'a 'ölümcül' otomobil özellikleri soruşturması
  14. 00:05 Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
  15. 00:02 ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu
  16. 00:02 Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
  17. 00:00 Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
  18. 23:42 Hastane yerine kuaföre giden Nihal Candan'ın tahliyesine itiraz!
  19. 23:33 İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
  20. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
Teknoloji Haberleri