Dahmer'in babasından Netflix'e dava

Dahmer'in babasından Netflix'e dava

Dahmer'in babasından Netflix'e dava Seri katil Jeffrey Dahmer'in yaşlı babası, oğluyla ilgili iki dizi yayınlayan Netflix'e dava açmayı planlıyor.

86 yaşındaki Lionel Dahmer'in bakıcısı US Sun'a yaptığı açıklamada, baba Dahmer'in Netflix'in popüler dizisi "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" ile ilgili olarak kendisiyle hiç temasa geçilmemesinden üzüntü duyduğunu aktardı.

Milwaukeeli yamyamın babası, yayın devi Netflix'te yeni çıkan Jeffrey Dahmer belgeseli "Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes"de oğlunun soruşturmada verdiği ifadelerin ses kaydını kullanmak için izin istenmemesine de sinirlenmiş.

Huzurunun bozulmasından rahatsız

Netflix'in her iki dizi de 1978 ile 1991 yılları arasında 17 erkeği öldüren Jeffrey Dahmer'e olan ilginin yeniden artmasına yol açtı. Sözkonusu yamyam seri katil, yeni diziler sebebiyle o kadar popüler hale geldi ki insanlar Cadılar Bayramı için onun gibi giyinmeye başladı.

Bakıcının aktarımına göre, Lionel Dahmer Ohio kırsalında "sessiz sedasız" yaşıyor. Netflix dizisinin yayınlanmasından bu yana konuşmayı reddetse de rapora göre, oğlunun hayranları mülküne izinsiz geldiği için "sinir harbi" yaşıyor.

Silahlanmaya karar vermiş

Dahmer'in bakıcısı Jeb, The Sun'a yaptığı açıklamada, baba Dahmer'in bu artan ani ilgi karşısında kendisini korumak için silahlanmaya karar verdiğini söyledi. Jeb, "Şahsen gördüğüm ve tanık olduğum kadarıyla, Netflix'teki bu dizilerin hiçbiri için Lionel ile temasa geçilmedi. Birkaç avukatla görüştüm ve yaşanan tüm kaos ve gördüğümüz şeyler nedeniyle yayıncıyla da bu konuyu konuştuk" dedi.

Anlatımına devam eden Jeb, "Lionel ve avukatı bilgi topluyor ve yapım ekibine ya da muhtemelen Netflix'e karşı olası bir dava açmayı düşünüyor. Lionel'in sağlığıyla hiç ilgilenilmedi" dedi.

'Söylemek istediklerim kitabımda var'

Jeb, The Sun'a yaptığı açıklamada, Netflix'in yeni dizisinin tamamını izlememiş olmasına rağmen, Lionel Dahmer'in adil bir şekilde tasvir edilmediğini düşündüğünü söyledi. Baba Dahmer, olayların yaşandığı ilk dönemlerde gündeme gelmiş, oğlunun hapishanedeki ölümünden aylar önce 1994'te "Bir Babanın Hikayesi" adında anı kitabını kaleme almıştı.

Bakıcı açıklamasını şu ifadelerle bitirdi: "Lionel çok şefkatli bir babaydı. Belirsizliğin hüküm sürdüğü bir dönemde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu. Bunların hiçbirinin yapılmaması gerektiğini düşünüyor, halka açık olması gerektiğini düşündüğü tüm bilgiler kitabında var. Geri kalan her şey göz boyamaktan ve gerçekliği kanıtlanmamış ayrıntılara dikkat çekmekten ibaret. Lionel'e insanlara ne söylememi istediğini sorduğumda, 'Söylemem gereken her şey kitabımda var' dedi. Ancak bu kadarını ifade ediyor."

"Dahmer'in babasından Netflix'e dava" haberi, 23 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 23 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Dijital + kategorisi altında bulunan Dahmer'in babasından Netflix'e dava haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dahmer'in babasından Netflix'e dava 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dijital + konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:07 Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
  2. 04:02 Moda devi iflas etti 1500 kişi işinden olacak!
  3. 03:59 Ekonomist açıkladı: TCMB faiz artırırsa dolar 25 TL’ye gerileyebilir!
  4. 03:57 Türk İHA'sı, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmiş olabilir
  5. 03:57 B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
  6. 03:56 ABD işsizlik maaşı verilerini açıkladı
  7. 03:52 İşte ikinci elde kapış kapış giden markalar!
  8. 03:45 Duygusal açlık obeziteye yol açıyor!
  9. 03:43 Uzmanlardan uyarı: "Aşı karşıtlığı bebekleri ve çocukları tehlikeye atıyor"
  10. 03:41 Dünya Sağlık Örgütü açıkladı: Her yıl 11 milyon kişi bu yüzden ölüyormuş!
  11. 03:39 Bu rejimde istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz!
  12. 03:38 Göbek yağlarınız varsa iki haftada bu yöntemle kurtulabilirsiniz
  13. 03:36 Kolajeni 10 tabak kelle paçaya bedel o çorba!
  14. 03:33 Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
  15. 03:31 Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
  16. 02:15 ATM'den para çekerken dikkat! Yargıtay'dan önemli bir karar geldi
  17. 02:08 Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
  18. 02:00 Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
  19. 01:59 Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
  20. 01:56 Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
Dijital + Haberleri