Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı

Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı

Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı Paylaşımları, sözleri, ikili ilişkileriyle hatta alışverişleriyle dahi sürekli gündemden düşmeyen Demet Akalın, bu seferde bir çantaya verdiği fiyattan dolayı gündemde.

Alişan ve Demet ile Sabah Sabah” adlı programla her sabah Star Tv'de ekranlarda olan Demet Akalın, olay hareketleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Eski kocası yeni sevgilisi Okan Kurt’la olan ilişkisi ve eski dostlarıyla yaşadığı tartışmalardan dolayı Polemikler Kraliçesi olarak anılan ünlü şarkıcı, her paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Magazin gündeminde adının geçmediği gün olmayan Polemikler Kraliçesi Demet Akalın, bu sefer de aldığı bir çantanın fiyatıyla konuşuluyor. Olay açıklamaları ve tartışma yaratan sözleriyle sürekli konuşulan ünlü popçunun, yaptığı alışverişlerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Tatile dahi sponsorların gönderdiği ürünlerle gittiğini belirten Demet Akalın, şimdilerde aldığı Dior marka ile konuşuluyor.

Kızı Hira ve eski kocası yeni sevgilisi Okan Kurt’la beraber evindeki günlük hallerini de paylaşan Demet Akalın, yeni aldığı Dior marka çantasını sosyal medya hesabından paylaştı. Olay oldu… Magazin gündeminin neredeyse en çok konuşulan ünlüsü olan Demet Akalın, şimdilerde ara ara küsüp barıştığı yakın dost Alişan ile sabah programlarında boy gösteren ünlü şarkıcı Akalın, son paylaşımıyla yine gündemde. Ünlü popçu, sosyal hesabından paylaştığı çantasının satış fiyatını fahiş bulan takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kızı Hira ve kendisi için sık sık lüks harcamalar yapan Demet Akalın, bu kez de aldığı çanta ile eleştiri yağmuruna tutuldu. Harcamalarıyla sürekli ön plana çıkan ünlü şarkıcı, bu kez de kendisi için aldığı çantayla konuşuluyor. Ünlülerin artık sık sık günlük hayatını paylaştığı sosyal medya hesaplarıyla kim ne kadar harcama yapmış sevenleri tarafından takip ediliyor. Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Demet Akalın’da aldığı CHRISTIAN DIOR marka çanta aldığını kişisel sosyal medya hesabından takipleriyle paylaştı.

c03475c5-5013-4ad5-a2c3-48e108208ff8.jpg

Ünlü şarkıcı, çantanın satış fiyatını yüksek bulan takipçileri tarafından çeşitli yorumlara maruz kaldı. Herkes tarafından merak edilen bu marka çantanın fiyatının 45.000 tl olduğu öğrenildi. Gelir dengesizliğine değinen takipçiler tarafından çantanın fiyatının fahiş fiyat olduğu gerekçesiyle eleştiri rüzgarları esti. Sıkı takipçilerinden, Yazık değil mi? şeklinde yorumlar geldi.

"Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı" haberi, 18 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 18 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Demet Akalın'ın aldığı çanta dudak uçuklattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Otomotiv Haberleri