Ekrem İmamoğlu: Lütfen dayanışmaya devam edelim

''Lojistik merkezlerimiz acil ihtiyaç malzemelerini ve kolilerin hazırlığı için sizi bekliyoruz"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından başlatılan yardım kampanyasına ilişkin olarak, " Lojistik merkezlerimiz acil ihtiyaç malzemelerini ve kolilerin hazırlığı için sizi bekliyoruz" çağrısını yaptı.
Osmaniyeliler Bahçeli’ye tepkili: Geçmiş olsuna bile gelmedi
İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Lütfen dayanışmaya devam edelim. Yenikapı ve Kartal’daki lojistik merkezlerimize başta dayanıklı gıda ve hijyen malzemesi olmak üzere acil ihtiyaç malzemelerini ve kolilerin hazırlığı için sizi bekliyoruz." diye ifade etti.
Lütfen dayanışmaya devam edelim.
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) February 17, 2023
Yenikapı ve Kartal’daki lojistik merkezlerimize başta dayanıklı gıda ve hijyen malzemesi olmak üzere acil ihtiyaç malzemelerini ve kolilerin hazırlığı için sizi bekliyoruz. pic.twitter.com/j0i6Hhrkvi
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.