Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı: "Bize yazık günah değil mi?"

Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı:

Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı:... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lüleburgaz ilçesindeki pazar ziyaretinde bulundu. Bir emekli, Özgür Özel'i görünce duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı ve “Ben soba yakamıyorum. Kömürü nasıl alacağım? Bize yazık günah değil mi? Her gün ağlıyoruz böyle,” diyerek isyan etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki bir pazar yerini ziyaret ederek yurttaşların sorunlarını dinledi. Bir kadın, Özel'e "Emekliler sürünüyor. Biz 21 senedir ağlıyoruz. Şu kadar bir karnabahar aldım, 25 lira. Bizler açız. Tezgahlarımız kurulamıyor. Alma gücümüz yok. İsyan ediyoruz. Ben soba yakamıyorum. Kömürü nasıl alacağım? Bize yazık günah değil mi? Her gün ağlıyoruz böyle," diyerek dert yandı.

Kırklareli programları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lüleburgaz'daki bir pazar yerini de ziyaret etti. Burada yurttaşların sorunlarını dinleyen Özel, sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Emekli birçok kişi de Özel'e sevgilerini iletti.

"KAZAN KAYNAMIYOR"

Bir demet rokanın 20 liraya satıldığı tezgahtaki esnaf, Özel'e fiyat artışları ve ekonomik zorluklar hakkında şikayetlerini iletti, "İnşallah sizinle bunun önüne geçeceğiz başkanım" dedi.

Mazot fiyatlarından dert yanan bir esnafa Özel, "31 Mart’ta eğer ki bunlara dur demezsek daha da önünü alamayız. Zaten 4 yıl var seçime, acı reçete içireceğiz vatandaşa, diyorlar. Siz de söyleyin vatandaşa. Artık bu işin karşısında her insanın, iktidarın karşısında birleşmesi lazım," diyerek cevap verdi.

Gözleri yaşlı bir çift de Özel’e "Kazan kaynamıyor. Kazanlar boş. Alamadım. 10 bin lira maaş alıyorum. Mazot, gübre pahalı. Hayvan bakamıyoruz," dedi. Özel, "Düzelteceğiz inşallah," diye konuştu.

Elindeki 60 liralık alışveriş poşetlerini Özel’e gösteren bir emekli de "Eve gidiyorum artık. Bu kadar. Yetti canımıza artık. Her şeyin bir ekonomisi olması lazım. Bir yumurta 5 lira," diye dert yandı.

"BİZE YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?"

Patlıcan satan bir esnaf da "Kilosu 50 lira. İki yıl önce 20-25 liraydı. Vatandaş 250 gram, yarım kilo istiyor, veriyoruz. Bir tane isteyen var," diye sorunlarından bahsederken Özgür Özel’e bir kadın da emeklilerin durumundan feryat etti. Özgür Özel’e isyan eden kadın ağlayarak, "Emekliler sürünüyor. Biz 21 senedir ağlıyoruz. Şu kadar bir karnabahar aldım, 25 lira. Bizler açız. Tezgahlarımız kurulamıyor. Alma gücümüz yok. Biz size güveniyoruz. Allah’ın izniyle başa geleceksiniz. Artık o büyükler, gençlere bıraksınlar. İsyan ediyoruz. Ben soba yakamıyorum. Kömürü nasıl alacağım? Bize yazık günah değil mi? Her gün ağlıyoruz böyle," sözlerini söyledi.

"Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı: "Bize yazık günah değil mi?"" haberi, 05 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı: "Bize yazık günah değil mi?" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emekli pazarda Özel’e gözyaşlarını tutamadı: "Bize yazık günah değil mi?" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 09 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:14 Batshuayi'nin Fenerbahçe'ye Can Veren Performansı: 7 Golle 6 Maçı Doğrudan Kazandırdı!
  2. 19:10 Ukrayna Parlamentosu, Başbakan Yardımcısı Kubrakov'u Görevden Aldı
  3. 19:07 Merkez Bankası Başkanı: 2024 Enflasyon Tahmini Yüzde 38'e Yükseldi
  4. 19:03 Limon Kremalı Kek: Ferahlatıcı Lezzetin Adresi!
  5. 18:58 Gram altında yükseliş: Altın piyasasında Eylül öngörüsü! Uzmanlar ne diyor?
  6. 18:57 Husilerin Aden Körfezi'ndeki MSC Gemilerine Saldırısı: İsrail Bağlantısı İnceleniyor
  7. 18:54 Fahri trafik müfettişi olmak isteyenler dikkat: Şartlar değişti!
  8. 18:52 Çocuklu anneler dikkat: Zamlı Mayıs ayı destek ödemesinin tarihi belli oldu!
  9. 18:50 İnternetten alışveriş yapanlar dikkat: 85 bin sahte ayakkabı ele geçirildi!
  10. 18:50 Ukrayna'nın Belgorod'a Hava Saldırısı: 8 Yaralı
  11. 18:48 Beyin sisi yaşamı nasıl etkiliyor? Beyin Sisi deyip geçmeyin!
  12. 18:46 Halı lekesi çıkarıcı olarak mısır nişastasıyla lekelerden korkmayın!
  13. 18:17 Geleneksel Lezzet: İçi Cevizli Yumuk Tatlısıyla Nostaljik Bir Lezzet Yolculuğu
  14. 18:13 Galatasaray'ın İleri Dörtlüsü: Şampiyonluk Yolunda Parlayan Yıldızlar!
  15. 18:09 Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
  16. 18:04 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali: Dortmund ve Real Madrid Karşı Karşıya
  17. 17:38 Toz fırtınası Türkiye ye geliyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat tarih verildi!
  18. 17:36 Bankadan para gönderecekler dikkat değişti: Tüm bankalarda yeni sistem!
  19. 16:30 İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
  20. 15:53 Arka Sokaklar Kadrosuna Bir Yıldız Oyuncu Daha!
Türkiye Haberleri