Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın AKP Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin adayını tarif ederken 'Kavgacı olmayacak, ekonomiyi bilen birisi olacak' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na...

AKP Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin adayını tarif ederken 'Kavgacı olmayacak, ekonomiyi bilen birisi olacak' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Yumuşaksın, ekonomiyi iyi biliyorsun, en iyi aday sensin. Senden daha iyisi olur mu?" diye konuştu. 

'ÇOK YUMUŞAKSIN'
Erdoğan yaptığı konuşmada "Ana muhalefetin başındaki zat Cumhurbaşkanı tanımı yapıyor. Buna senden daha iyi uyan olur mu? Gel aday ol. Niye aday olmadın. Yumuşaksın. E konomiyi iyi biliyorsun, en en iyi aday sensin. Bulamadın mı bir tane, senden bir tane daha yok. Sen de her numara var, akşam başka, sabah başkasın. SSK'yı ne hale getirdiğini bilmeyen yok. Asabiyet, sinirlilikse sende var. Bütün partililerini kovup dışarı atabiliyorsun, çok yumuşaksın. Herhalde bir tane bulacaksın. Cumhurbaşkanı olduğunda bu kişi ne söyleyecek, bunu düşünseler belki daha çok yol katedecekler. Bunlar öyle bir vizyona kesinlikle sahip değil. Bir kişinin önünü kesmek için siyaset yaparsanız, millet de size cevabınızı verir. Biz Türkiye'yi 3.5 kat büyüttük, senin çıkardığın aday ne diyecek? 'Şu kadar büyüttüm mü, büyüteceğim mi?' diyecek." ifadelerini kullandı. 

'BAY KEMAL SURİYELİLERE BURAYI DAR ETTİ'
Erdoğan, konuşmasının devamında, "Cumhurbaşkanlığım döneminde şu andaki durumumuzun 2 kat daha üzerine koyacağız. Biz yaptıklarımızı konuşuyoruz, senin çıkardığın aday neyi konuşacak? Senin gibi kuru kuru vaatlerde bulunacak. Milletime sesleniyorum, bunlar eğitim, sağlıkla ilgili ne diyecekler? Kılıçdaroğlu'nun çökerttiği SSK'yı mı anlatacak. Bunlar ulaşımda, tarımda ne yaptık diyecekler. Adalette, enerjide ne yaptık diyecekler. Yaptıkları bir şey yok ki, yaptık desinler. Ana muhalefetin başındakine kalsa Gabar'a, Cudi'ye, Tendürek'e gitme, Kandil'e gitme. Bunlar öyle yaptılar zaten. Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de ne işin var. Biz Hatay'a gittik, o da gitti. Neden biz gittik diye. Aklıma bir şey geldi şimdi, Yürüyeceksin, Kemal yürüyecek arkandan. Bizim gibi Reyhanlı'ya gitmedi ama olsun. Bay Kemal ülkemize gelen Suriyelilere burayı dar etti ya. 'Biz gelir gelmez bunları geri göndereceğiz' dedi. Bunlarda vicdan yok, ensar duygusu yok. Bunların karakterinde de bu var. Türkiye'nin yeni döneminin; yürütmenin daha etkin, yasamanın bu noktada daha itibarlı, yargının daha bağımsız çalıştığı bir dönem olacağını özellikle hatırlatmak isterim." diye konuştu. 

"Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın" haberi, 27 Nisan 2018 tarihinde yazılmıştır. 27 Nisan 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yumuşaksın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  2. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  3. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  4. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  5. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  6. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  7. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  8. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  9. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  10. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  11. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  12. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  13. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  14. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  15. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  16. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  17. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  18. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  19. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  20. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
Gündem Haberleri