İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı

İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı

İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi so... İBB'nin hazırladığı 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyeti belediyeye ait olacak 5 bin yeni taksi projesini destekliyor musunuz?' anketi sonuçlandı.

İBB'nin hazırladığı 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyeti belediyeye ait olacak 5 bin yeni taksi projesini destekliyor musunuz?' anketi sonuçlandı.

İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından İBB Haber'de yapılan ve 'Yeni Taksi Projesi'ne ilişkin yurttaşların fikri sorulan anketten çarpıcı bir sonuç çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyeti belediyeye ait olacak 5 Bin Yeni Taksi projesini destekliyor musunuz?' anketinde 82.230 kişi oy kullandı.

YÜZDE 93'ü YENİ TAKSİ DEDİ

İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi 'nden çıkan  sonuçlara göre; oy verenlerin yüzde 93'ü yeni taksi projesini destekliyor, yüzde 7'si ise desteklemiyor.

[caption id="attachment_178947" align="alignnone" width="603"] İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı[/caption]

<>

Ekrem İmamoğlu İstanbul’a yeni tip belediye taksilerin geleceğinin müjdesini verdi. Taksi plakalarının büyükşehir belediyesi tarafından tahsis edileceğini ve sahibinin de İBB olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Ekrem İmamoğlu İstanbul için yaptıkları ve planladıkları yeni hizmetleri açıkladı.  İmamoğlu İstanbul’a “Belediye Taksilerinin” geleceğini de bildirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’a yeni tip belediye taksilerin geleceğinin müjdesini verdi. Fox’ta İsmail Küçükkaya’ya konuk olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki taksi sayısının yetersiz olduğunu, günün belli saatlerinde vatandaşların duraklarda beklediğini söyledi. Bu sorunu çözmek için taksi plakalarının büyükşehir belediyesi tarafından tahsis edileceğini ve sahibinin de İBB olacağını açıkladı.

KİRALAMA YOLUYLA ÇALIŞACAK

İsteyen İstanbullular bu taksileri İBB’den sadece kiralama yoluyla çalıştırabilecek. İstanbul’da istihdamı artırmayı hedeflediklerini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, bu yeni tip taksilerin günde üç vardiya ve tek tip kıyafetle çalışacaklarını söyledi.

BİR ÇOK ÖDEME MODELİ

Yeni belediye taksilerinin tasarımı için de bir yarışma düzenleyeceklerini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, diğerlerinden farkı olmayacak taksilerin pandemi süreçlerinde ihtiyaç duyulan tasarımlara sahip olacağını söyledi. İmamoğlu, elektronik ödeme modellerinden temassız ödeme için karekodlu sistemler kurulacağını ve gelecek yeni taksi ücretlerinin mevcut taksilerden farklı olmayacağını açıkladı.

<>

"İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı" haberi, 21 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İBB’nin ‘5 bin yeni taksi projesi’ anketi sonuçlandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  2. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  3. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  4. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  5. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  6. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  7. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  8. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  9. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  10. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  11. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  12. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  13. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  14. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  15. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  16. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  17. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  18. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  19. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  20. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
Yaşam Haberleri