İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engelleten OBA makarnadan böcek çıktı!

İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engelleten OBA makarnadan böcek çıktı!

İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engell... Antep'te bulunan fabrikasında çalışan işçilerde koronavirüse rastlandığı yönündeki haberlere "itibarı zedeliyor" gerekçesiyle erişim engeli getiren OBA makarna şimdi de ürünlerinden çıkan böceklerle gündemde.

 

Haziran ayında Antep'deki fabrikasında çalışan işçilerde koronavirüse rastlandığı yönündeki haberlere itibarı zedeliyor diyerek erişim engeli getiren OBA makarna ürünlerinden çıkan böcekler nedeniyle kullanıcıların tepkisini çekiyor. Pandemi sürecinde ürünleri aldıklarını belirten kullanıcılar makarna paketlerini açtıklarında böcekle karşılaştıklarını ve bu olayın yakın zamanda aldıkları tüm ürünlerde de görüldüğünü belirtti. Editörümüz Barış Önal'da böcek skandalından etkilenenler arasında. Önal sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ürünlerin son kullanma tarihinin geçmesine henüz 2 yıl varken bu böcekler neden? Pandemi sürecinde elinizde kalan makarnaları halka mı sattınız? Bu kaçıncı?" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/baysonall/status/1288127798893088768?s=09 OBA makarna hakkında gelen şikayetler bunlarla da sınırlı değil. Satın aldıkları makarnalardan böcek çıktığını beliren onlarca kullanıcı

sikayetvar.com

sitesinde OBA makarna hakkında şikayette bulundu.

OBA Makarna hakkında tüketicilerin şikayetleri şöyle:

"Burgulu oba makarnayı kaynattım içinden kurt ve böcek çıktı. Fark etmesek bize böcek kurtmu yedireceksiniz..." "Biraz önce kızım makarna yapacaktı bunun içinde böcek var paketin dibine doğru gitti dedi büyük tepsi üzerine makarnayı döktük inanılır gibi değil küçük Kelebek şeklinde siyah kanatlı böcek, sonra leğende su içine koyduk su yüzeyine ayrı bir kurtçuk çıktı ten renginde tırtıl şeklinde bayağı da almıştık salgından dolayı paketi inceledim delik var mı diye dışarıdan girmiş olabilir mi diye delikte yok..."  

KORONAVİRÜS ÇIKAN İŞÇİLERİN HABERLERİNE ERİŞİM ENGELİ

Erişim engellenmesi talebini Oba Makarna Sanayi Tic. A.Ş. adına şirket vekili Avukat Mehmet Servet Haydargil talep etti. Gaziantep 1. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen erişim engeli kararında; fabrikada Covid-19’a yakalanan işçilerin haberlerinin “kendileri dışında gelişen olaylar sebebiyle tüzel kişiliklerinin itibarını zedeleyici ve zarar verici olduğu” iddia edildi.

EVRENSEL MUHABİRİ TEHDİT EDİLMİŞTİ

Nisan ayında, OBA Makarna fabrikasındaki çalışma koşullarını haberleştiren Evrensel gazetesinin muhabiri Umut Yeğin, firmanın patronu Musa Özgüçlü tarafından tehdit edilmişti. Fabrikadaki ağır çalışma koşullarını haber yapan muhabiri telefonla arayan Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, “Ulan sen savcı mısın, hakim misin, kimsin sen? Sen var ya vatan hainisin. Seni süründüreceğim. Sen devlet misin! Tehdit mi ediyorum seni, tehdit adam öldürmekle olur! Beni iyi dinle! Sus, sesini kes. Sen eşkıyasın, amacını biliyorum senin, seninle görüşeceğiz, o resmi kaldırma görürsün sana neler yapacağım” diyerek hakaretlerde ve tehditlerde bulunmuştu.   OBA makarnayı geçtiğimiz Mayıs ayında AKP Gazintep Milletvekili .Ahmet Uzer ziyaret etmişti. https://twitter.com/myilmaz271982/status/1263100700990595072          

"İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engelleten OBA makarnadan böcek çıktı!" haberi, 28 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 28 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engelleten OBA makarnadan böcek çıktı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İtibar nedeniyle koronavirüs haberini engelleten OBA makarnadan böcek çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  2. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  3. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  4. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  5. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  6. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  7. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  8. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  9. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  10. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  11. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  12. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  13. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  14. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  15. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  16. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  17. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  18. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  19. 00:54 Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in transferi gündemde!
  20. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
Ekonomi Haberleri