'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla bankaya daldı

'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla bankaya daldı

'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla ba... Antalya'da 28 yaşındaki Cem Mustafa Demir isimli şahıs, otomobiliyle özel bir bankanın şubesine girdi. Bankanın sistem odasını yakmak üzereyken yakalanan Demir, "Parasal sisteme tek başına olan bir direniştir bu. Bankaya girmeye...

Antalya'da 28 yaşındaki Cem Mustafa Demir isimli şahıs, otomobiliyle özel bir bankanın şubesine girdi. Bankanın sistem odasını yakmak üzereyken yakalanan Demir, "Parasal sisteme tek başına olan bir direniştir bu. Bankaya girmeye çalıştım. Yeni bankalarda buluşmak üzere" dedi. 

Olay, Muratpaşa İlçesi Şarampol Mahallesi İstiklal Kavşağı üzerinde bulunan özel bir bankanın şubesinde sabaha doğru saat 04.00 sıralarında meydana geldi. 28 yaşındaki Cem Mustafa Demir'in idaresindeki 06 HL 592 plakalı otomobilin banka şubesinden içeri girdiğini gören bir kişi kaza olduğu düşüncesiyle durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri otomobilin bankanın giriş kapı ve camlarını kırdığını ancak otomobil sürücüsünün ortalarda olmadığını gördü.

BANKAYI YAKMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI
Bankanın üst katlarından gelen gürültüyü duyan polis ekipleri gürültünün geldiği yere çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı. Polisler, masalarda duran monitör ve bilgisayarlar başta olmak üzere tüm ofis malzemelerini yerlere saçan Cem Mustafa Demir'i eline aldığı bir deste kâğıdı tutuşturup sistem odasını yakmaya çalışırken buldu. Gözaltına alınan Demir, elleri kelepçelenip ekip aracına götürüldü.

'YENİ BANKALARDA BULUŞMAK ÜZERE'
Banka şubesini adeta talan eden, Demir, içtiği bir bira kutusunu da bankanın içerisinde bıraktı. Trafik polislerinin alkol muayenesinden geçirdiği Demir'de yasal sınırın altında bir değer olan 0,44 promil alkol çıktı. Neden böyle bir eylemde bulunduğu sorulan Demir, "Parasal sisteme tek başına olan bir direniştir bu. Herkesin borcu yok mu bankaya? Bankaya girmeye çalıştım, yeni bankalarda buluşmak üzere. Banka olur ya da parayla dönen her şey olur. Parasal sisteme karşıyım. Yürümüyor çünkü. Parasal sistemin insanlar üzerindeki etkisi kötü sonuçlar doğuruyor. Buna dikkat çekmek için devam edeceğim" dedi.

Detaylı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülen Demir'in daha önceden görev başındaki memura mukavemet nedeniyle hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından banka şubesi banka güvenlik görevlilerine teslim edildi.

Demir'in polis aracına bildirildikten sonra söyledikleri:

">

"'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla bankaya daldı" haberi, 03 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 03 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan 'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla bankaya daldı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Kahrolsun parasal sistem' dedi, arabayla bankaya daldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Yaşam Haberleri